Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt

Ingrediente
20 oua, 3 cutii iaurt, 400 gr.maioneza, 6 linguri cascaval dat prin razatoarea mica, 5 linguri castraveciori murati, taiati marunt, 3-4 linguri marar tocat sau patrunjel, sare, piper

Preparare
Se fierb ouale cca 15 min. Dupa ce s-au racit si decojit, se taie in jumatati pe lungime. Galbenusurile se paseaza si se amesteca cu cascavalul, castravetii murati, o cutie cu iaurt, maioneza atit cit trebuie (compozitia sa nu fie prea fluida, incit sa curga de pe ou), se mai pune sare si piper dupa gust. Se umplu jumatatile de oua cu aceasta compozitie, se pun intr-un vas, iar deasupra se toarna sosul preparat din maioneza ramasa, iaurtul si verdeata tocata marunt.

Servire
Se servesc rece, ca aperitiv

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Cu Ciuperci Calite In Unt
Oua Cu Masline Si Salata Verde
Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt
Omleta Cu Cascaval
Omleta Pizza
Omleta Hawaii
Ochiuri Pe Sunca
Oua Ratusca
Omleta Mexicana
Oua Umplute Cu Pateu De Ficat Si Cu Sos De Sunca
Oua Cu Ciuperci
Imitatie De Ciuperci Din Rosii Si Oua Tari
Sufle De Oua
Omleta Cu Branza
Oua Moi Cu Crochete De Cartofi
Omleta Italiana
Ochiuri In Parizer
Oua Umplute Cu Ficat La Cuptor
Chec Aperitiv
Omleta Cu Legume
 

Top Retete Culinare