Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt

Ingrediente
20 oua, 3 cutii iaurt, 400 gr.maioneza, 6 linguri cascaval dat prin razatoarea mica, 5 linguri castraveciori murati, taiati marunt, 3-4 linguri marar tocat sau patrunjel, sare, piper

Preparare
Se fierb ouale cca 15 min. Dupa ce s-au racit si decojit, se taie in jumatati pe lungime. Galbenusurile se paseaza si se amesteca cu cascavalul, castravetii murati, o cutie cu iaurt, maioneza atit cit trebuie (compozitia sa nu fie prea fluida, incit sa curga de pe ou), se mai pune sare si piper dupa gust. Se umplu jumatatile de oua cu aceasta compozitie, se pun intr-un vas, iar deasupra se toarna sosul preparat din maioneza ramasa, iaurtul si verdeata tocata marunt.

Servire
Se servesc rece, ca aperitiv

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Cu Cascaval
Peste Cu Cartofi Si Maioneza
Oua In Rosii
Omleta Italiana
Omleta Cu Cartofi
Oua Cu Masline Si Salata Verde
Ochiuri Cu Piine
Oua Umplute Cu Pasta De Unt
Scrumbie Cruda
Omleta Cu Smintina
Oua Cu Slanina Afumata
Imitatie De Ciuperci Din Rosii Si Oua Tari
Oua Cu Verdeturi
Clatite De Ou
Tortilla De Patatas
Oua Umplute Cu Sunca Si Ceapa
Oua Umplute In Coaja
Oua Moi Cu Crochete De Cartofi
Heringi Cu Ou
Ochiuri Cu Parizer
 

Top Retete Culinare