Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Albus Umplut Cu Brinza De Vaci Si Ficat De Pasare

Ingrediente
1 albus, marar verde, sare, 2 frunze de salata verde, 1 lingurita brinza de vaci, 1 ficat de pasare fiert, 1 rosie

Preparare
Se fierbe oul tare, se tine putin in apa rece, apoi se curata. Se taie in doua, se scoate galbenusul si se inlocuieste cu brinza amestecata cu ficatul fiert si tocat, cu marar verde tocat si sare.

Servire
Se asaza pe farfurie cu salata verde si rosia taiata sferturi

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Puisor
Ochi Romanesc Cu Sos De Brinza
Ochiuri In Cuib De Cartofi
Muffins Sarate
Oua Cu Sos Picant
Oua Cu Costita Afumata
Imitatie De Ciuperci Din Rosii Si Oua Tari
Chec Aperitiv - Deosebit
Heringi Cu Ou
Omleta Cu Ciuperci Si Smintina
Galuste De Gris Cu Smintina
Oua Umplute Foarte Fine
Oua Umplute Cu Pasta De Peste
Cas Cu Oua La Cuptor
Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac
Oua Umplute Cu Ficat
Drob Din Pate Si Ciuperci
Snitele De Pui
Omleta Cu Taitei
Aperitiv Ligia
 

Top Retete Culinare