Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Albus Umplut Cu Brinza De Vaci Si Ficat De Pasare

Ingrediente
1 albus, marar verde, sare, 2 frunze de salata verde, 1 lingurita brinza de vaci, 1 ficat de pasare fiert, 1 rosie

Preparare
Se fierbe oul tare, se tine putin in apa rece, apoi se curata. Se taie in doua, se scoate galbenusul si se inlocuieste cu brinza amestecata cu ficatul fiert si tocat, cu marar verde tocat si sare.

Servire
Se asaza pe farfurie cu salata verde si rosia taiata sferturi

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Pirjolute De Dovlecei
Oua Cu Masline Si Salata Verde
Omleta Cu Verdeata
Omleta Cu Sunca
Bruscheta
Oua Cu Spanac
Salata De Ceapa Cu Peste Si Maioneza
Omleta Cu Telemea De Oi Si Marar
Cosulete De Parizer Cu Oua
Quemone Din Dovlecei
Oua Cu Maioneza Si Verdeata
Polenta Cu Ou
Rosii Umplute Cu Pasta De Oua
Oua Umplute Cu Ficat
Omleta Cu Cartofi Si Slanina
Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt
Clatite Cu Spanac Si Cascaval
Oua Umplute Cu Sos De Rosii
Snitele Rapide Din Ciuperci
Rulouri De Sunca Cu Oua Si Nuca
 

Top Retete Culinare