Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Albus Umplut Cu Brinza De Vaci Si Ficat De Pasare

Ingrediente
1 albus, marar verde, sare, 2 frunze de salata verde, 1 lingurita brinza de vaci, 1 ficat de pasare fiert, 1 rosie

Preparare
Se fierbe oul tare, se tine putin in apa rece, apoi se curata. Se taie in doua, se scoate galbenusul si se inlocuieste cu brinza amestecata cu ficatul fiert si tocat, cu marar verde tocat si sare.

Servire
Se asaza pe farfurie cu salata verde si rosia taiata sferturi

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Aperitiv Ligia
Oua Cu Smintina
Oua Cu Sos De Ciuperci
Oua Cu Sos Picant
Omleta Cu Ficati De Pasare Rumeniti In Unt
Rulouri De Sunca Cu Oua Si Nuca
Omleta Colorata
Ciupercute False
Imitatie De Ciuperci Din Rosii Si Oua Tari
Ochiuri In Pireu De Cartofi
Salata De Oua Cu Sos De Sardele
Omleta A La Ane
Ochiuri Cu Sos Alb De Ciuperci
Oua Ochiuri Cu Costita
Oua Cu Sos Picant Si Castraveti Acri
Sufle De Oua
Oua Cu Castravecior Si Mustar
Oua Cu Orez
Omleta Cu Cartofi
Chifle Cu Ou
 

Top Retete Culinare