Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Cu Branza In Sos De Rosii

Ingrediente
8 oua, 2 usturoi, o ceapa mare, o doza mare de rosii, o lingurita boia, 3 fire oregano, 200 g branza gorgonzola, 3 linguri creme fraiche.

Preparare
Ouale se pun la fiert 10 min. Usturoiul si ceapa se toaca si se calesc in foarte putin ulei. Se toarna rosiile din doza, sare, piper, boia si oregano. Ouale fierte tare se decojesc si se taie in 2. Se scoate galbenusul si se piseaza. Branza se amesteca cu creme fraiche si galbenusele pisate. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia. Se umplu albusele de ou cu aceasta compozitie. Se toarna sosul de rosii intr-o forma rezistenta la cuptor si se pun deasupra jumatatile de ou. Se tin 20 min la cuptor.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Taraneasca
Omleta Valentina
Oua Umplute Foarte Fine
Ochiuri Cuib
Oua Umplute Cu Verdeata
Oua Ratusca
Oua Cu Slanina Afumata
Oua Umplute Cu Sos De Lapte
Oua Cu Sunca Si Brinza
Oua Moi Cu Crochete De Cartofi
Scrob Moldovenesc
Ochi Romanesc Cu Sos De Brinza
Albus Umplut Cu Brinza De Vaci Si Ficat De Pasare
Oua Moi In Sos De Rosii
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Rosii Umplute Cu Pasta De Oua
Peste Cu Cartofi Si Maioneza
Ochiuri Cu Smintina
Pirjolute De Dovlecei
Oua Umplute Cu Pasta De Unt
 

Top Retete Culinare