Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Cu Branza In Sos De Rosii

Ingrediente
8 oua, 2 usturoi, o ceapa mare, o doza mare de rosii, o lingurita boia, 3 fire oregano, 200 g branza gorgonzola, 3 linguri creme fraiche.

Preparare
Ouale se pun la fiert 10 min. Usturoiul si ceapa se toaca si se calesc in foarte putin ulei. Se toarna rosiile din doza, sare, piper, boia si oregano. Ouale fierte tare se decojesc si se taie in 2. Se scoate galbenusul si se piseaza. Branza se amesteca cu creme fraiche si galbenusele pisate. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia. Se umplu albusele de ou cu aceasta compozitie. Se toarna sosul de rosii intr-o forma rezistenta la cuptor si se pun deasupra jumatatile de ou. Se tin 20 min la cuptor.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Cu Smintina
Heringi Cu Ou
Oua Cu Sunca Si Brinza
Clatite Cu Spanac Si Cascaval
Oua Umplute Cu Brinza De Oaie
Omleta Cu Legume
Oua Rosii
Oua Umplute Cu Brinza Garnisite Cu Smintina
Omleta Cu Sunca
Oua Cu Sos Picant
Oua Umplute Cu Mustar
Pirjoale De Ou Cu Sos Alb
Quemone Din Dovlecei
Oua Umplute
Omleta Italiana
Omleta Cu Ceapa Si Stevie
Oua Rascoapte Cu Sos Picant
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Omleta Colorata
Scrob Moldovenesc
 

Top Retete Culinare