Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Cu Branza In Sos De Rosii

Ingrediente
8 oua, 2 usturoi, o ceapa mare, o doza mare de rosii, o lingurita boia, 3 fire oregano, 200 g branza gorgonzola, 3 linguri creme fraiche.

Preparare
Ouale se pun la fiert 10 min. Usturoiul si ceapa se toaca si se calesc in foarte putin ulei. Se toarna rosiile din doza, sare, piper, boia si oregano. Ouale fierte tare se decojesc si se taie in 2. Se scoate galbenusul si se piseaza. Branza se amesteca cu creme fraiche si galbenusele pisate. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia. Se umplu albusele de ou cu aceasta compozitie. Se toarna sosul de rosii intr-o forma rezistenta la cuptor si se pun deasupra jumatatile de ou. Se tin 20 min la cuptor.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Snitele Rapide Din Ciuperci
Oua Surpriza Cu Sos Picant
Oua Umplute Cu Sunca Si Ceapa
Clatite De Ou
Oua Umplute Cu Sunca
Oua Umplute Cu Sos De Mustar
Oua Ochiuri Cu Costita
Omleta Cu Smintina
Peste Cu Cartofi Si Maioneza
Omleta Cu Peste Si Sos De Unt
Omleta Cu Ficati De Pasare Rumeniti In Unt
Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac
Oua Cu Sunca Si Brinza
Ochiuri Cu Parizer
Chifle Cu Ou
Telina Cu Maioneza
Ochiuri Pe Rosii Cu Smintina
Aperitiv Ligia
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Omleta Cu Rosii
 

Top Retete Culinare