Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chifle Cu Ou

Ingrediente
4 chifle, 4 oua, 4 cuburi de unt de marimea unei nuci, sare, piper, un virf de cutit de boia de ardei iute

Preparare
Se taie chiflele in partea de deasupra si, cu o lingurita, se scoate o parte din miez. Se pune in fiecare chifla astfel pregatita cite putin unt topit, apoi se sparge cite 1 ou, pastrind galbenusul intreg. Se adauga sare, piper si boia de ardei iute. Se unge o tava cu unt, se pun chiflele. Se da apoi tava la cuptor, la foc potrivit, pentru 15 minute asa incit albusul sa se coaguleze si sa se gratineze putin. Capacele taiate se asaza si el in tava, dar nu pe chifle, cu 5 min inainte de a fi gata chiflele. Acestea se asaza pe chifle la servire.

Servire
Se servesc calde

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Cu Costita Afumata
Oua Umplute Cu Sardele
Oua Cu Sos Picant
Chiftelute Cu Oua
Salata Boeuf Cu Oua
Galuste De Gris Cu Smintina
Snitele Rapide Din Ciuperci
Omleta Cu Sunca
Frittata (omleta) Cu Dovlecei
Placinte Cu Mere
Oua Umplute Cu Piept De Pasare
Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac
Franzelute Cu Tarate Si Mere
Heringi Cu Ou
Scrumbie Cruda
Omleta Cu Macrouri
Omleta Italiana
Ochiuri Cu Sos Alb De Ciuperci
Omleta Pizza
Oua Umplute Cu Ficat
 

Top Retete Culinare