Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chifle Cu Ou

Ingrediente
4 chifle, 4 oua, 4 cuburi de unt de marimea unei nuci, sare, piper, un virf de cutit de boia de ardei iute

Preparare
Se taie chiflele in partea de deasupra si, cu o lingurita, se scoate o parte din miez. Se pune in fiecare chifla astfel pregatita cite putin unt topit, apoi se sparge cite 1 ou, pastrind galbenusul intreg. Se adauga sare, piper si boia de ardei iute. Se unge o tava cu unt, se pun chiflele. Se da apoi tava la cuptor, la foc potrivit, pentru 15 minute asa incit albusul sa se coaguleze si sa se gratineze putin. Capacele taiate se asaza si el in tava, dar nu pe chifle, cu 5 min inainte de a fi gata chiflele. Acestea se asaza pe chifle la servire.

Servire
Se servesc calde

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Tari Cu Sos Grecesc
Chec Aperitiv
Oua Umplute Cu Sos De Carne
Oua Cu Masline Si Salata Verde
Oua Cu Verdeturi
Oua Umplute Cu Brinza De Oaie
Oua Fierte Cleioase
Oua Cu Castravecior Si Mustar
Oua Cu Smintina
Omleta Mexicana
Chec Aperitiv - Deosebit
Oua Umplute Cu Mustar
Bulgarasi De Conopida Cu Sote
Imitatie De Ciuperci Din Rosii Si Oua Tari
Barcute Din Oua
Clatite Cu Spanac Si Cascaval
Rulada De Omleta Cu Jambon
Omleta Cu Cas
Oua Cu Sos Picant Si Castraveti Acri
Salata Boeuf Cu Oua
 

Top Retete Culinare