Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chifle Cu Ou

Ingrediente
4 chifle, 4 oua, 4 cuburi de unt de marimea unei nuci, sare, piper, un virf de cutit de boia de ardei iute

Preparare
Se taie chiflele in partea de deasupra si, cu o lingurita, se scoate o parte din miez. Se pune in fiecare chifla astfel pregatita cite putin unt topit, apoi se sparge cite 1 ou, pastrind galbenusul intreg. Se adauga sare, piper si boia de ardei iute. Se unge o tava cu unt, se pun chiflele. Se da apoi tava la cuptor, la foc potrivit, pentru 15 minute asa incit albusul sa se coaguleze si sa se gratineze putin. Capacele taiate se asaza si el in tava, dar nu pe chifle, cu 5 min inainte de a fi gata chiflele. Acestea se asaza pe chifle la servire.

Servire
Se servesc calde

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Pizza
Oua Surpriza Cu Sos Picant
Oua Moi
Omleta Indiana
Tortilla Espanola
Oua Ratusca
Oua Umplute Cu Brinza Garnisite Cu Smintina
Chec Aperitiv
Omleta Cu Creier
Omleta Cu Verdeata
Omleta Taraneasca
Oua Cu Verdeturi
Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina
Ochiuri In Cartofi La Cuptor
Oua Cu Branza In Sos De Rosii
Omleta Cu Cartofi Si Slanina
Omleta Cu Malai Si Brinza
Omleta Colorata
Salata De Ceapa Cu Peste Si Maioneza
Oua Umplute
 

Top Retete Culinare