Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chifle Cu Ou

Ingrediente
4 chifle, 4 oua, 4 cuburi de unt de marimea unei nuci, sare, piper, un virf de cutit de boia de ardei iute

Preparare
Se taie chiflele in partea de deasupra si, cu o lingurita, se scoate o parte din miez. Se pune in fiecare chifla astfel pregatita cite putin unt topit, apoi se sparge cite 1 ou, pastrind galbenusul intreg. Se adauga sare, piper si boia de ardei iute. Se unge o tava cu unt, se pun chiflele. Se da apoi tava la cuptor, la foc potrivit, pentru 15 minute asa incit albusul sa se coaguleze si sa se gratineze putin. Capacele taiate se asaza si el in tava, dar nu pe chifle, cu 5 min inainte de a fi gata chiflele. Acestea se asaza pe chifle la servire.

Servire
Se servesc calde

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Cu Malai Si Brinza
Omleta A La Ane
Bulgarasi De Conopida Cu Sote
Chec Aperitiv
Omleta Indiana
Oua Cu Branza In Sos De Rosii
Oua Umplute Cu Verdeata
Oua In Rosii
Rulouri De Sunca Cu Oua Si Nuca
Oua Umplute Cu Sunca
Omleta Cu Mere
Oua Umplute Cu Anchois
Omleta Cu Rosii
Snitele Rapide Din Ciuperci
Omleta Cu Verdeata
Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt
Oua Umplute Cu Brinza Garnisite Cu Smintina
Oua Tari Cu Sos Grecesc
Oua Cu Sos Picant
Chifle Cu Ou
 

Top Retete Culinare