Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chifle Cu Ou

Ingrediente
4 chifle, 4 oua, 4 cuburi de unt de marimea unei nuci, sare, piper, un virf de cutit de boia de ardei iute

Preparare
Se taie chiflele in partea de deasupra si, cu o lingurita, se scoate o parte din miez. Se pune in fiecare chifla astfel pregatita cite putin unt topit, apoi se sparge cite 1 ou, pastrind galbenusul intreg. Se adauga sare, piper si boia de ardei iute. Se unge o tava cu unt, se pun chiflele. Se da apoi tava la cuptor, la foc potrivit, pentru 15 minute asa incit albusul sa se coaguleze si sa se gratineze putin. Capacele taiate se asaza si el in tava, dar nu pe chifle, cu 5 min inainte de a fi gata chiflele. Acestea se asaza pe chifle la servire.

Servire
Se servesc calde

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Cu Legume
Oua Cu Ciuperci
Ochi Romanesc Cu Sos De Brinza
Ochiuri Cuib
Oua Tari Cu Sos Grecesc
Omleta Cu Cartofi Si Slanina
Oua Umplute Cu Pasta De Unt
Omleta Cu Sunca
Ochiuri In Cuib De Cartofi
Oua Umplute Cu Sos De Rosii
Cima A La Genovese
Oua Ochiuri Cu Costita
Omleta Cu Slanina
Barcute Din Oua
Omleta Cu Telemea De Oi Si Marar
Omleta Valentina
Oua Umplute Cu Pasta De Peste
Ochiuri Cu Piine
Omleta Cu Cartofi
Oua Cu Castravecior Si Mustar
 

Top Retete Culinare