Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Italienesti

Ingrediente
4 oua, resturi de friptura (peste, sunca), 3-4 linguri svaiter ras, 50g unt, 2 linguri smintina, patrunjel verde, sare, piper

Preparare
Resturile de carne se curata de grasime si de piele; la peste se scot oasele. Se taie bucatele mici, se amesteca cu putin patrunjel verde tocat foarte marunt, putina sare, piper, smintina si se pun in cesti(care rezista la fiert in aburi) unse cu unt si presarate cu svaiter ras. Se umple o treime din ceasca cu amestecul de resturi si se sparge cite un ou proaspat in fiecare ceasca. Se fierb in aburi pina se intareste oul. Se rastoarna cestile cu ouale pe farfurii. Se servesc cu diferite pireuri de legume, sos de rosii, toate fierbinti.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Valentina
Oua Cu Branza In Sos De Rosii
Oua Surpriza Cu Sos Picant
Omleta Cu Ciuperci Si Smintina
Chifle Cu Ou
Oua Cu Sos De Ciuperci
Ochiuri Pe Rosii Cu Smintina
Oua Umplute Cu Pasta De Unt
Bruscheta
Omleta Italiana
Oua Umplute Cu Ficat La Cuptor
Oua Cu Castravecior Si Mustar
Oua Umplute Picante
Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac
Oua Umplute Cu Brinza Garnisite Cu Smintina
Clatite De Ou
Omleta A La Ane
Imitatie De Ciuperci Din Rosii Si Oua Tari
Oua Umplute Cu Sardele
Peste Cu Cartofi Si Maioneza
 

Top Retete Culinare