Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Italienesti

Ingrediente
4 oua, resturi de friptura (peste, sunca), 3-4 linguri svaiter ras, 50g unt, 2 linguri smintina, patrunjel verde, sare, piper

Preparare
Resturile de carne se curata de grasime si de piele; la peste se scot oasele. Se taie bucatele mici, se amesteca cu putin patrunjel verde tocat foarte marunt, putina sare, piper, smintina si se pun in cesti(care rezista la fiert in aburi) unse cu unt si presarate cu svaiter ras. Se umple o treime din ceasca cu amestecul de resturi si se sparge cite un ou proaspat in fiecare ceasca. Se fierb in aburi pina se intareste oul. Se rastoarna cestile cu ouale pe farfurii. Se servesc cu diferite pireuri de legume, sos de rosii, toate fierbinti.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Placinta Din Dovlecei
Oua Umplute Cu Mustar
Ochiuri Cu Sos Alb De Ciuperci
Omleta Cu Sunca
Oua Cu Spanac
Omleta Taraneasca
Omleta Gustoasa
Oua Cu Orez
Omleta Cu Rosii
Omleta Cu Mere
Aperitiv Special
Placinte Cu Mere
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Oua Moi In Sos De Rosii
Oua Cu Sunca Si Brinza
Oua Umplute Cu Telemea
Oua Cu Sos Picant
Oua Umplute Picante - In Aspic
Oua Umplute Cu Anchois
Barcute Din Oua
 

Top Retete Culinare