Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Italienesti

Ingrediente
4 oua, resturi de friptura (peste, sunca), 3-4 linguri svaiter ras, 50g unt, 2 linguri smintina, patrunjel verde, sare, piper

Preparare
Resturile de carne se curata de grasime si de piele; la peste se scot oasele. Se taie bucatele mici, se amesteca cu putin patrunjel verde tocat foarte marunt, putina sare, piper, smintina si se pun in cesti(care rezista la fiert in aburi) unse cu unt si presarate cu svaiter ras. Se umple o treime din ceasca cu amestecul de resturi si se sparge cite un ou proaspat in fiecare ceasca. Se fierb in aburi pina se intareste oul. Se rastoarna cestile cu ouale pe farfurii. Se servesc cu diferite pireuri de legume, sos de rosii, toate fierbinti.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Rulada De Omleta Cu Jambon
Oua Umplute Cu Sos De Mustar
Omleta Cu Branza
Chec Aperitiv
Oua Mimoza
Omleta Cu Cas
Bulgarasi De Conopida Cu Sote
Oua Umplute Cu Sos De Rosii
Omleta Cu Cartofi
Ochiuri Cu Parizer
Peste Cu Cartofi Si Maioneza
Omleta Gustoasa
Oua Umplute Cu Ficatei
Omleta Cu Mere
Omleta Cu Ceapa Si Stevie
Omleta Cu Ciuperci Si Smintina
Salata Boeuf Cu Oua
Oua Moi Cu Crochete De Cartofi
Polenta Cu Ou
Albus Umplut Cu Brinza De Vaci Si Ficat De Pasare
 

Top Retete Culinare