Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Omleta Valentina

Ingrediente
3 oua, suc de sfecla rosie, ulei, sare, condimente

Preparare
La unul din ouale batute se adauga sucul de sfecla rosie. Celelalte doua oua se bat separat. Se confectioneaza din carton lucios o forma de inima de aproxiamtiv marimea unei palme. Se azaza in tigaia unsa. Se toarna de jur imprejurul inimii compozitia galbena, iar in centru compozitia rosie. Dupa ce omleta a inceput sa se inchege se scoate forma si se continua la modul clasic. Daca se acopera cu capac nu mai este nevoie de a fi intoarsa.

Servire
Se serveste cu cafea si briose

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Umplute Cu Sardele De Lissa
Franzelute (muffins) Cu Migdale Si Mac
Oua Ratusca
Galuste De Gris Cu Smintina
Omleta Cu Cas
Omleta Cu Malai Si Brinza
Oua Umplute Cu Sos De Carne
Oua La Pahar Cu Sunca Si Ciuperci
Cas Cu Oua La Cuptor
Oua Cu Spanac
Oua Cochete
Rosii Umplute Cu Pasta De Oua
Oua Umplute Cu Ficatei
Ochiuri In Pireu De Cartofi
Omleta
Oua Rascoapte Cu Sos Picant
Ochiuri Pe Rosii Cu Smintina
Franzelute Cu Tarate Si Mere
Oua Umplute In Coaja
Chec Aperitiv - Deosebit
 

Top Retete Culinare