Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Omleta Valentina

Ingrediente
3 oua, suc de sfecla rosie, ulei, sare, condimente

Preparare
La unul din ouale batute se adauga sucul de sfecla rosie. Celelalte doua oua se bat separat. Se confectioneaza din carton lucios o forma de inima de aproxiamtiv marimea unei palme. Se azaza in tigaia unsa. Se toarna de jur imprejurul inimii compozitia galbena, iar in centru compozitia rosie. Dupa ce omleta a inceput sa se inchege se scoate forma si se continua la modul clasic. Daca se acopera cu capac nu mai este nevoie de a fi intoarsa.

Servire
Se serveste cu cafea si briose

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Umplute Cu Telemea
Ochiuri Cu Sos Alb De Ciuperci
Omleta Indiana
Albus Umplut Cu Brinza De Vaci Si Ficat De Pasare
Oua Cu Verdeturi
Tortilla Espanola
Oua Cu Smintina
Aperitiv Ligia
Clatite Cu Spanac Si Cascaval
Ochiuri Cu Piine
Oua Cochete
Oua Umplute Cu Ciuperci
Oua Moi In Sos De Rosii
Imitatie De Ciuperci Din Rosii Si Oua Tari
Omleta Italiana
Omleta Cu Malai Si Brinza
Chec Aperitiv - Deosebit
Oua Umplute Foarte Fine
Oua Cu Ciuperci
Oua Umplute Cu Ficatei
 

Top Retete Culinare