Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Omleta Valentina

Ingrediente
3 oua, suc de sfecla rosie, ulei, sare, condimente

Preparare
La unul din ouale batute se adauga sucul de sfecla rosie. Celelalte doua oua se bat separat. Se confectioneaza din carton lucios o forma de inima de aproxiamtiv marimea unei palme. Se azaza in tigaia unsa. Se toarna de jur imprejurul inimii compozitia galbena, iar in centru compozitia rosie. Dupa ce omleta a inceput sa se inchege se scoate forma si se continua la modul clasic. Daca se acopera cu capac nu mai este nevoie de a fi intoarsa.

Servire
Se serveste cu cafea si briose

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Moi Cu Crochete De Cartofi
Oua Cu Pasta De Peste
Omleta Cu Raci Sau Cu Langusta
Oua Umplute Cu Verdeata
Oua Umplute Cu Sunca Si Ceapa
Oua Cu Ciuperci
Franzelute (muffins) Cu Migdale Si Mac
Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt
Oua Umplute Cu Anchois
Chec Aperitiv - Deosebit
Omleta Cu Verdeata
Omleta Cu Cartofi
Salata Boeuf Cu Oua
Oua Italienesti
Tortilla De Patatas
Franzelute Cu Tarate Si Mere
Omleta Gustoasa
Omleta Cu Taitei
Ochiuri In Parizer
Omleta Cu Smintina
 

Top Retete Culinare