Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Omleta Valentina

Ingrediente
3 oua, suc de sfecla rosie, ulei, sare, condimente

Preparare
La unul din ouale batute se adauga sucul de sfecla rosie. Celelalte doua oua se bat separat. Se confectioneaza din carton lucios o forma de inima de aproxiamtiv marimea unei palme. Se azaza in tigaia unsa. Se toarna de jur imprejurul inimii compozitia galbena, iar in centru compozitia rosie. Dupa ce omleta a inceput sa se inchege se scoate forma si se continua la modul clasic. Daca se acopera cu capac nu mai este nevoie de a fi intoarsa.

Servire
Se serveste cu cafea si briose

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Rulada De Omleta Cu Jambon
Cima A La Genovese
Omleta Hawaii
Omleta Cu Mere
Oua Puisor
Ochiuri Pe Sunca
Omleta Colorata
Franzelute Cu Tarate Si Mere
Oua Umplute Cu Creier Si Sos De Smintina
Ochiuri In Cuib De Cartofi
Ochiuri Cu Sos Alb De Ciuperci
Oua Umplute Cu Sos De Carne
Oua Rosii
Oua Cu Slanina Afumata
Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina
Omleta Mexicana
Omleta Cu Ficati De Pasare
Salata De Oua Cu Sos De Sardele
Aperitiv Special
Placinta Din Dovlecei
 

Top Retete Culinare