Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Omleta Valentina

Ingrediente
3 oua, suc de sfecla rosie, ulei, sare, condimente

Preparare
La unul din ouale batute se adauga sucul de sfecla rosie. Celelalte doua oua se bat separat. Se confectioneaza din carton lucios o forma de inima de aproxiamtiv marimea unei palme. Se azaza in tigaia unsa. Se toarna de jur imprejurul inimii compozitia galbena, iar in centru compozitia rosie. Dupa ce omleta a inceput sa se inchege se scoate forma si se continua la modul clasic. Daca se acopera cu capac nu mai este nevoie de a fi intoarsa.

Servire
Se serveste cu cafea si briose

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Cima A La Genovese
Oua Surpriza Cu Sos Picant
Oua Umplute Cu Verdeata
Oua La Pahar Cu Sunca Si Ciuperci
Quemone Din Dovlecei
Oua Umplute Cu Pateu De Ficat Si Cu Sos De Sunca
Omleta Cu Raci Sau Cu Langusta
Imitatie De Ciuperci Din Rosii Si Oua Tari
Omleta Cu Cartofi Si Slanina
Omleta Italiana
Oua Umplute Cu Anchois
Franzelute Cu Tarate Si Mere
Oua Cu Slanina Afumata
Oua Cu Sos Picant
Oua Cu Masline Si Salata Verde
Omleta Pizza
Omleta Cu Branza
Chifle Cu Ou
Ochi Romanesc Cu Sos De Brinza
Oua Fierte Tari
 

Top Retete Culinare