Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Omleta Valentina

Ingrediente
3 oua, suc de sfecla rosie, ulei, sare, condimente

Preparare
La unul din ouale batute se adauga sucul de sfecla rosie. Celelalte doua oua se bat separat. Se confectioneaza din carton lucios o forma de inima de aproxiamtiv marimea unei palme. Se azaza in tigaia unsa. Se toarna de jur imprejurul inimii compozitia galbena, iar in centru compozitia rosie. Dupa ce omleta a inceput sa se inchege se scoate forma si se continua la modul clasic. Daca se acopera cu capac nu mai este nevoie de a fi intoarsa.

Servire
Se serveste cu cafea si briose

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Clatite De Ou
Muffins Sarate
Franzelute (muffins) Cu Migdale Si Mac
Conopida Cu Oua
Omleta Pizza
Salata De Oua Cu Sos De Sardele
Chifle Cu Ou
Omleta Cu Sunca
Polenta Cu Ou
Omleta Cu Creier
Scrumbie Cruda
Omleta Cu Cartofi
Ochiuri Cuib
Ciupercute False
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Omleta Cu Cartofi Si Slanina
Telina Cu Maioneza
Oua Cu Slanina Afumata
Barcute Din Oua
Oua Puisor
 

Top Retete Culinare