Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ochiuri Cu Sos Alb De Ciuperci

Ingrediente
6-12 oua, 6 felii piine, 1 lingura unt, 1 lingura faina, 7-8 ciuperci, 50 g sunca, 100 g cascaval, 2 pahare lapte, sare

Preparare
Se prepara ochiuri romanesti. Intr-un vas special care merge la cuptor se asaza ochiurile pe felii de piine muiate in lapte. De jur imprejur se toarna sos alb, amestecat cu ciupercile taiate felii si inabusite in unt, cu sunca si jumatate din cascaval taiat bucatele. Pe deasupra se presara cascaval ras. Se mai da la cuptor sa se rumeneasca. Se pot prepara numai cu sos alb si cascaval.

Durata
25 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina
Oua Umplute Picante - In Aspic
Oua Surpriza Cu Sos Picant
Salata Boeuf Cu Oua
Oua Umplute Cu Creier Si Sos De Smintina
Omleta Valentina
Oua Cu Branza In Sos De Rosii
Cima A La Genovese
Omleta Cu Sunca
Chec Aperitiv
Oua Moi Cu Crochete De Cartofi
Oua Umplute Cu Mustar
Oua Ratusca
Oua Ochiuri Cu Costita
Omleta Hawaii
Oua Cu Pasta De Peste
Snitele De Pui
Omleta Gustoasa
Omleta Cu Cascaval
Ochiuri In Cuib De Cartofi
 

Top Retete Culinare