Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ochiuri Cu Sos Alb De Ciuperci

Ingrediente
6-12 oua, 6 felii piine, 1 lingura unt, 1 lingura faina, 7-8 ciuperci, 50 g sunca, 100 g cascaval, 2 pahare lapte, sare

Preparare
Se prepara ochiuri romanesti. Intr-un vas special care merge la cuptor se asaza ochiurile pe felii de piine muiate in lapte. De jur imprejur se toarna sos alb, amestecat cu ciupercile taiate felii si inabusite in unt, cu sunca si jumatate din cascaval taiat bucatele. Pe deasupra se presara cascaval ras. Se mai da la cuptor sa se rumeneasca. Se pot prepara numai cu sos alb si cascaval.

Durata
25 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Cu Branza
Omleta Taraneasca
Oua Umplute Cu Brinza De Oaie
Conopida Pane
Bulgarasi De Conopida Cu Sote
Oua Umplute Cu Pasta De Unt
Oua Rosii
Oua Cu Costita Afumata
Oua Umplute Cu Piept De Pasare
Oua Rascoapte Cu Sos Picant
Omleta Cu Ficati De Pasare
Oua Surpriza Cu Sos Picant
Omleta Cu Macrouri
Oua Puisor
Oua Umplute Cu Ficat
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Oua Umplute Foarte Fine
Polenta Cu Ou
Oua Umplute Picante
Oua Umplute Cu Sos De Mustar
 

Top Retete Culinare