Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ochiuri Cu Sos Alb De Ciuperci

Ingrediente
6-12 oua, 6 felii piine, 1 lingura unt, 1 lingura faina, 7-8 ciuperci, 50 g sunca, 100 g cascaval, 2 pahare lapte, sare

Preparare
Se prepara ochiuri romanesti. Intr-un vas special care merge la cuptor se asaza ochiurile pe felii de piine muiate in lapte. De jur imprejur se toarna sos alb, amestecat cu ciupercile taiate felii si inabusite in unt, cu sunca si jumatate din cascaval taiat bucatele. Pe deasupra se presara cascaval ras. Se mai da la cuptor sa se rumeneasca. Se pot prepara numai cu sos alb si cascaval.

Durata
25 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Galuste De Gris Cu Smintina
Oua Umplute Cu Pasta De Peste
Oua Umplute Cu Verdeata
Oua Moi Cu Crochete De Cartofi
Oua Umplute
Salata De Oua Cu Sos De Sardele
Omleta Cu Cas
Omleta Cu Malai Si Brinza
Oua Umplute Cu Sos De Smintina
Oua Surpriza Cu Sos Picant
Ochiuri In Pireu De Cartofi
Oua Umplute Cu Brinza De Oaie
Salata Boeuf Cu Oua
Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt
Omleta Cu Macrouri
Oua Cu Costita Afumata
Franzelute Cu Tarate Si Mere
Drob Din Pate Si Ciuperci
Omleta Hawaii
Oua Umplute Cu Pateu De Ficat Si Cu Sos De Sunca
 

Top Retete Culinare