Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina

Ingrediente
7 oua, 200 gr. ficati de pasare, unt, o cana smintina, sare, piper, frunze de patrunjel, pesmet

Preparare
Se fierb 6 oua tari, se lasa sa se raceasca, se curata si se taie in doua. Se trec prin masina de tocat ficatii de pasare fierti, precum si galbenusurile rascoapte. Se freaca totul impreuna cu putin unt, cu un galbenus crud, sare, piper si putina frunza de patrunjel tocat fin. La urma se adauga si un albus batut spuma. Cu acest amestec se umplu albusurile, iar restul de umplutura se subtiaza cu o lingura de smintina si se pune intr-o farfurie ce merge la foc si unsa cu unt. Deasupra se aseaza ouale, iar peste ele se pune un strat de smintina, se presara pesmet fin si se da la cuptor aproximativ un sfert de ora.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Ratusca
Clatite Cu Spanac Si Cascaval
Oua Umplute Cu Pasta De Peste
Omleta Cu Peste Si Sos De Unt
Oua Umplute In Coaja
Oua Umplute Cu Sardele
Ochi Romanesc Cu Sos De Brinza
Oua Umplute Cu Sos De Rosii
Omleta Cu Macrouri
Drob Din Pate Si Ciuperci
Oua Umplute Cu Sunca Si Ceapa
Oua Umplute Cu Sos De Lapte
Oua Cu Spanac
Oua Rosii
Oua Rascoapte Cu Sos Picant
Oua Cu Masline Si Salata Verde
Aperitiv Ligia
Ochiuri In Parizer
Omleta Cu Legume
Omleta Cu Slanina
 

Top Retete Culinare