Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Sos De Mustar

Ingrediente
oua, 2 linguri pline de mustar, sare, 150 gr. ulei, 3 sardele de Lissa, capere, 2-3 castraveti mici in otet

Preparare
Se fierb, se curata si se taie ouale. Se scot galbenusurile si se dau prin sita. La 6 oua, se pun 2 linguri pline de mustar, 2 galbenusuri crude, sare si 150 gr. ulei. Se freaca, turnand cate putin ulei, ca la orice maioneza. Deoparte, se spala si se curata de oase 3 sardele de Lissa, se taie in bucatele mici, deasemenea se mai taie foarte marunt cateva capere si 2-3 castraveti mici in otet. Toate acestea se amesteca cu jumatate din sosul de mai sus, si cu aceasta compozitie se umplu cu varf jumatatile de ou. Deasupra se pune pe fiecare cate o capere. Sosul ramas se toarna intr-o farfurie, iar peste el se aseaza cu grija ouale. Imprejur se pun frunze de salata verde sau felii de rinichi de luna.

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Sufle De Oua
Oua Umplute Cu Telemea
Chec Aperitiv
Omleta Taraneasca
Oua Umplute Cu Sos De Mustar
Oua Umplute Cu Pateu De Ficat Si Cu Sos De Sunca
Ciupercute False
Oua Umplute Cu Sunca
Ochiuri In Pireu De Cartofi
Omleta Valentina
Rulada De Omleta Cu Jambon
Oua Umplute Cu Brinza De Oaie
Oua Cu Orez
Oua Umplute Cu Sardele De Lissa
Omleta Cu Ficati De Pasare Rumeniti In Unt
Salata Boeuf Cu Oua
Frittata (omleta) Cu Dovlecei
Oua Mimoza
Omleta Cu Cartofi Si Slanina
Oua Cu Sos De Ciuperci
 

Top Retete Culinare