Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Sos De Mustar

Ingrediente
oua, 2 linguri pline de mustar, sare, 150 gr. ulei, 3 sardele de Lissa, capere, 2-3 castraveti mici in otet

Preparare
Se fierb, se curata si se taie ouale. Se scot galbenusurile si se dau prin sita. La 6 oua, se pun 2 linguri pline de mustar, 2 galbenusuri crude, sare si 150 gr. ulei. Se freaca, turnand cate putin ulei, ca la orice maioneza. Deoparte, se spala si se curata de oase 3 sardele de Lissa, se taie in bucatele mici, deasemenea se mai taie foarte marunt cateva capere si 2-3 castraveti mici in otet. Toate acestea se amesteca cu jumatate din sosul de mai sus, si cu aceasta compozitie se umplu cu varf jumatatile de ou. Deasupra se pune pe fiecare cate o capere. Sosul ramas se toarna intr-o farfurie, iar peste el se aseaza cu grija ouale. Imprejur se pun frunze de salata verde sau felii de rinichi de luna.

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Ochiuri Cu Smintina
Oua Umplute Cu Verdeata
Oua Umplute Cu Creier Si Sos De Smintina
Salata De Oua Cu Sos De Sardele
Franzelute (muffins) Cu Migdale Si Mac
Chec Aperitiv - Deosebit
Oua Cu Pasta De Peste
Omleta Pizza
Oua Cu Orez
Oua Cu Slanina Afumata
Oua Umplute Cu Pasta De Peste
Oua Puisor
Oua Moi In Sos De Rosii
Telina Cu Maioneza
Frittata (omleta) Cu Dovlecei
Oua La Pahar Cu Sunca Si Ciuperci
Omleta Cu Ciuperci Si Smintina
Oua Cu Branza In Sos De Rosii
Salata Boeuf Cu Oua
Omleta Cu Ciuperci Calite In Unt
 

Top Retete Culinare