Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Sos De Mustar

Ingrediente
oua, 2 linguri pline de mustar, sare, 150 gr. ulei, 3 sardele de Lissa, capere, 2-3 castraveti mici in otet

Preparare
Se fierb, se curata si se taie ouale. Se scot galbenusurile si se dau prin sita. La 6 oua, se pun 2 linguri pline de mustar, 2 galbenusuri crude, sare si 150 gr. ulei. Se freaca, turnand cate putin ulei, ca la orice maioneza. Deoparte, se spala si se curata de oase 3 sardele de Lissa, se taie in bucatele mici, deasemenea se mai taie foarte marunt cateva capere si 2-3 castraveti mici in otet. Toate acestea se amesteca cu jumatate din sosul de mai sus, si cu aceasta compozitie se umplu cu varf jumatatile de ou. Deasupra se pune pe fiecare cate o capere. Sosul ramas se toarna intr-o farfurie, iar peste el se aseaza cu grija ouale. Imprejur se pun frunze de salata verde sau felii de rinichi de luna.

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Cu Rosii
Ochiuri Cu Slanina
Oua Umplute Picante - In Aspic
Omleta Cu Macrouri
Omleta Cu Ficati De Pasare
Oua Surpriza Cu Sos Picant
Imitatie De Ciuperci Din Rosii Si Oua Tari
Omleta Cu Branza
Conopida Pane
Omleta Taraneasca
Oua Umplute Cu Sos De Carne
Ochiuri Cu Piine
Oua Cu Spanac
Clatite De Ou
Oua Cu Sunca Si Brinza
Oua Cu Sos Picant Si Castraveti Acri
Oua Tari Cu Sos Grecesc
Omleta Cu Taitei
Oua Umplute Cu Verdeata
Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina
 

Top Retete Culinare