Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Sos De Mustar

Ingrediente
oua, 2 linguri pline de mustar, sare, 150 gr. ulei, 3 sardele de Lissa, capere, 2-3 castraveti mici in otet

Preparare
Se fierb, se curata si se taie ouale. Se scot galbenusurile si se dau prin sita. La 6 oua, se pun 2 linguri pline de mustar, 2 galbenusuri crude, sare si 150 gr. ulei. Se freaca, turnand cate putin ulei, ca la orice maioneza. Deoparte, se spala si se curata de oase 3 sardele de Lissa, se taie in bucatele mici, deasemenea se mai taie foarte marunt cateva capere si 2-3 castraveti mici in otet. Toate acestea se amesteca cu jumatate din sosul de mai sus, si cu aceasta compozitie se umplu cu varf jumatatile de ou. Deasupra se pune pe fiecare cate o capere. Sosul ramas se toarna intr-o farfurie, iar peste el se aseaza cu grija ouale. Imprejur se pun frunze de salata verde sau felii de rinichi de luna.

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Cu Legume
Oua Umplute In Coaja
Oua Rascoapte Cu Sos Picant
Bulgarasi De Conopida Cu Sote
Oua Umplute Cu Ficat
Oua Umplute Cu Sos De Carne
Sufle De Oua
Ochiuri Cu Sos Alb De Ciuperci
Barcute Din Oua
Oua Pufoase
Chec Aperitiv
Oua Umplute Cu Pasta De Peste
Omleta Cu Cas
Omleta Cu Peste Si Sos De Unt
Cima A La Genovese
Omleta Cu Ficati De Pasare Rumeniti In Unt
Salata Boeuf Cu Oua
Oua Cu Ciuperci
Salata De Oua Cu Sos De Sardele
Omleta Cu Branza
 

Top Retete Culinare