Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Picante - In Aspic

Ingrediente
6 oua, 2 galbenusuri, 1 lingura de mustar, 100 grame ulei, 100 grame carne de pasare sau sunca, 2 castraveti in otet, sare, piper, citeva frunze de salata verde, aspic

Preparare
Se fierb ouale tari; dupa ce s-au racit, se curata, se taie in doua in lat si se taie putin si din capetele rotunjite, astfel ca ouale sa poate sta in picioare ca niste paharele. Se scoate galbenusul si se imparte in doua. Jumatate se trece prin sita si se amesteca cu o lingura de mustar cu galbenusurile crude si cu putina sare. Se pune uleiul, turnindu-l cite putin si amestecind mereu, pina ce maioneza este gata.

Servire
Pentru estetica, ouale umplute se pot monta in aspic in pahare de 150 ml. Si apoi se asaza pe frunza de salata.

Durata
1 h40 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Ochiuri In Cartofi La Cuptor
Oua Fierte Tari
Tortilla De Patatas
Salata Boeuf Cu Oua
Oua Umplute Picante
Omleta Cu Verdeata
Albus Umplut Cu Brinza De Vaci Si Ficat De Pasare
Oua Umplute Cu Pasta De Unt
Franzelute (muffins) Cu Migdale Si Mac
Omleta Cu Sunca
Oua Umplute Cu Sos De Carne
Omleta Cu Cas
Oua Cu Sos Picant
Pirjolute De Dovlecei
Oua Moi Cu Crochete De Cartofi
Omleta
Bulgarasi De Conopida Cu Sote
Oua Umplute Cu Sos De Rosii
Ochiuri In Parizer
Drob Din Pate Si Ciuperci
 

Top Retete Culinare