Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Picante - In Aspic

Ingrediente
6 oua, 2 galbenusuri, 1 lingura de mustar, 100 grame ulei, 100 grame carne de pasare sau sunca, 2 castraveti in otet, sare, piper, citeva frunze de salata verde, aspic

Preparare
Se fierb ouale tari; dupa ce s-au racit, se curata, se taie in doua in lat si se taie putin si din capetele rotunjite, astfel ca ouale sa poate sta in picioare ca niste paharele. Se scoate galbenusul si se imparte in doua. Jumatate se trece prin sita si se amesteca cu o lingura de mustar cu galbenusurile crude si cu putina sare. Se pune uleiul, turnindu-l cite putin si amestecind mereu, pina ce maioneza este gata.

Servire
Pentru estetica, ouale umplute se pot monta in aspic in pahare de 150 ml. Si apoi se asaza pe frunza de salata.

Durata
1 h40 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt
Oua Cu Ciuperci
Oua Cu Verdeturi
Cas Cu Oua La Cuptor
Ochiuri Cu Parizer
Chec Aperitiv
Omleta Cu Cascaval
Ochiuri In Pireu De Cartofi
Oua Italienesti
Ochiuri In Parizer
Ochiuri Pe Rosii Cu Smintina
Oua Cu Masline Si Salata Verde
Sufleu De Smintina
Omleta Cu Malai Si Brinza
Ochiuri In Cuib De Cartofi
Omleta Colorata
Chec Aperitiv - Deosebit
Oua Umplute Cu Piept De Pasare
Tortilla Espanola
Ochiuri Cu Piine
 

Top Retete Culinare