Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Picante - In Aspic

Ingrediente
6 oua, 2 galbenusuri, 1 lingura de mustar, 100 grame ulei, 100 grame carne de pasare sau sunca, 2 castraveti in otet, sare, piper, citeva frunze de salata verde, aspic

Preparare
Se fierb ouale tari; dupa ce s-au racit, se curata, se taie in doua in lat si se taie putin si din capetele rotunjite, astfel ca ouale sa poate sta in picioare ca niste paharele. Se scoate galbenusul si se imparte in doua. Jumatate se trece prin sita si se amesteca cu o lingura de mustar cu galbenusurile crude si cu putina sare. Se pune uleiul, turnindu-l cite putin si amestecind mereu, pina ce maioneza este gata.

Servire
Pentru estetica, ouale umplute se pot monta in aspic in pahare de 150 ml. Si apoi se asaza pe frunza de salata.

Durata
1 h40 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Umplute Cu Pasta De Unt
Oua Cu Ciuperci
Pirjolute De Dovlecei
Salata De Ceapa Cu Peste Si Maioneza
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Omleta Cu Peste Si Sos De Unt
Oua Umplute Cu Sunca
Omleta A La Ane
Peste Cu Cartofi Si Maioneza
Omleta
Rulouri De Sunca Cu Oua Si Nuca
Oua Moi In Sos De Rosii
Omleta Cu Cartofi
Oua Umplute Cu Creier Si Sos De Smintina
Ochiuri Pe Sunca
Sufleu De Smintina
Placinta Din Dovlecei
Cima A La Genovese
Omleta Gustoasa
Ochiuri Pe Rosii Cu Smintina
 

Top Retete Culinare