Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Picante - In Aspic

Ingrediente
6 oua, 2 galbenusuri, 1 lingura de mustar, 100 grame ulei, 100 grame carne de pasare sau sunca, 2 castraveti in otet, sare, piper, citeva frunze de salata verde, aspic

Preparare
Se fierb ouale tari; dupa ce s-au racit, se curata, se taie in doua in lat si se taie putin si din capetele rotunjite, astfel ca ouale sa poate sta in picioare ca niste paharele. Se scoate galbenusul si se imparte in doua. Jumatate se trece prin sita si se amesteca cu o lingura de mustar cu galbenusurile crude si cu putina sare. Se pune uleiul, turnindu-l cite putin si amestecind mereu, pina ce maioneza este gata.

Servire
Pentru estetica, ouale umplute se pot monta in aspic in pahare de 150 ml. Si apoi se asaza pe frunza de salata.

Durata
1 h40 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Pizza
Rosii Umplute Cu Pasta De Oua
Oua Cu Branza In Sos De Rosii
Omleta Cu Sunca
Oua Umplute Cu Piept De Pasare
Conopida Cu Oua
Omleta Hawaii
Oua Umplute Cu Mustar
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Ochiuri In Parizer
Snitele De Pui
Omleta A La Ane
Bruscheta
Oua Fierte Cleioase
Oua Umplute Picante
Rulouri De Sunca Cu Oua Si Nuca
Omleta Cu Raci Sau Cu Langusta
Omleta Cu Malai Si Brinza
Drob Din Pate Si Ciuperci
Cima A La Genovese
 

Top Retete Culinare