Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Picante - In Aspic

Ingrediente
6 oua, 2 galbenusuri, 1 lingura de mustar, 100 grame ulei, 100 grame carne de pasare sau sunca, 2 castraveti in otet, sare, piper, citeva frunze de salata verde, aspic

Preparare
Se fierb ouale tari; dupa ce s-au racit, se curata, se taie in doua in lat si se taie putin si din capetele rotunjite, astfel ca ouale sa poate sta in picioare ca niste paharele. Se scoate galbenusul si se imparte in doua. Jumatate se trece prin sita si se amesteca cu o lingura de mustar cu galbenusurile crude si cu putina sare. Se pune uleiul, turnindu-l cite putin si amestecind mereu, pina ce maioneza este gata.

Servire
Pentru estetica, ouale umplute se pot monta in aspic in pahare de 150 ml. Si apoi se asaza pe frunza de salata.

Durata
1 h40 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Umplute Picante
Oua Umplute Cu Ciuperci
Omleta Cu Ceapa Si Stevie
Omleta Cu Sunca
Oua Cu Branza In Sos De Rosii
Rosii Umplute Cu Pasta De Oua
Oua Cu Costita Afumata
Omleta Cu Macrouri
Oua Pufoase
Omleta Colorata
Oua Umplute Cu Mustar
Ochiuri In Parizer
Scrob Moldovenesc
Oua Umplute Cu Sunca Si Ceapa
Oua Umplute In Coaja
Franzelute (muffins) Cu Migdale Si Mac
Oua Italienesti
Placinte Cu Mere
Oua Umplute Cu Brinza Garnisite Cu Smintina
Oua Cu Slanina Afumata
 

Top Retete Culinare