Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Snitele De Pui

Ingrediente
piept de pui sau pulpe, oua, delikat, faina, pesmet, ulei

Preparare
Se dezoseaza pieptul (pulpele) se taie in bucati potrivite nu lasam halca de piept, se pun intr-un vas unde avem condimentele (putin ulei cu delikat si putin piper dupa gust), se lasa acolo pana pregatim bejamelul (din 3-4 oua depinde de cata carne avem, se bat ouale se adauaga putin lapte sau apa se presara faina si pesmetul si se amesteca sa fie o pasta) dupa care in alt vas (intins) punem putina faina amestecata cu pesmet. Luam carmea din condiment, o dam prin faina cu pesmet apoi o dam prin bejamel si se pune la foc intr-o tigaie cu ulei incins (sa fie ulei mai mult aproape sa se acopere carnea). Se rupenesc (sa aiba o culoare aurie, nu se ard!)

Servire
Se servesc cu muraturi, castraveti, gogosari, dupa preferinte

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Ochiuri In Parizer
Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac
Oua Umplute Cu Telemea
Oua Cu Verdeturi
Snitele De Pui
Oua Cu Costita Afumata
Omleta Cu Cartofi
Oua La Pahar Cu Sunca Si Ciuperci
Snitele Rapide Din Ciuperci
Scrumbie Cruda
Oua Puisor
Quemone Din Dovlecei
Omleta A La Ane
Albus Umplut Cu Brinza De Vaci Si Ficat De Pasare
Omleta Cu Sunca
Conopida Pane
Chec Aperitiv
Omleta
Polenta Cu Ou
Omleta Cu Ciuperci Si Smintina
 

Top Retete Culinare