Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Snitele De Pui

Ingrediente
piept de pui sau pulpe, oua, delikat, faina, pesmet, ulei

Preparare
Se dezoseaza pieptul (pulpele) se taie in bucati potrivite nu lasam halca de piept, se pun intr-un vas unde avem condimentele (putin ulei cu delikat si putin piper dupa gust), se lasa acolo pana pregatim bejamelul (din 3-4 oua depinde de cata carne avem, se bat ouale se adauaga putin lapte sau apa se presara faina si pesmetul si se amesteca sa fie o pasta) dupa care in alt vas (intins) punem putina faina amestecata cu pesmet. Luam carmea din condiment, o dam prin faina cu pesmet apoi o dam prin bejamel si se pune la foc intr-o tigaie cu ulei incins (sa fie ulei mai mult aproape sa se acopere carnea). Se rupenesc (sa aiba o culoare aurie, nu se ard!)

Servire
Se servesc cu muraturi, castraveti, gogosari, dupa preferinte

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt
Chiftelute Cu Oua
Oua Umplute Cu Sos De Smintina
Oua Cu Sos De Ciuperci
Oua Moi Cu Crochete De Cartofi
Imitatie De Ciuperci Din Rosii Si Oua Tari
Oua Umplute Cu Ciuperci
Ochiuri In Pireu De Cartofi
Oua Surpriza Cu Sos Picant
Cas Cu Oua La Cuptor
Oua Umplute Cu Sardele De Lissa
Sufleu De Smintina
Omleta Cu Peste Si Sos De Unt
Ochiuri Cu Sos Alb De Ciuperci
Oua Cu Masline Si Salata Verde
Bruscheta
Oua Umplute Cu Sos De Rosii
Omleta Cu Ficati De Pasare
Conopida Cu Oua
Oua Umplute Cu Creier Si Sos De Smintina
 

Top Retete Culinare