Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Verdeata

Ingrediente
6 oua, 60 g unt, 1 lingurita patrunjel tocat foarte fin, sare, piper, salata verde

Preparare
Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua pe lung dupa ce s-au racit. Se scot galbenusurile, astfel incit sa nu se rupa albusul, se pun intr-un castron si se freaca bine cu untul. Se adauga patrunjel, sarea si piperul si se umple fiecare albus cu pasta obtinuta. Se presara peste fiecare putin patrunjel tocat, si se asaza pe o farfurie, peste un strat de salata verde tocata.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Salata De Ceapa Cu Peste Si Maioneza
Conopida Cu Oua
Omleta
Chec Aperitiv - Deosebit
Drob Din Pate Si Ciuperci
Omleta Indiana
Oua Cu Masline Si Salata Verde
Rosii Umplute Cu Pasta De Oua
Oua Italienesti
Oua Umplute Cu Sos De Smintina
Snitele De Pui
Oua Cu Pasta De Peste
Oua Umplute Cu Ciuperci
Ochi Romanesc Cu Sos De Brinza
Omleta Cu Sunca
Franzelute (muffins) Cu Migdale Si Mac
Pirjoale De Ou Cu Sos Alb
Aperitiv Ligia
Salata De Oua Cu Sos De Sardele
Sufleu De Smintina
 

Top Retete Culinare