Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Verdeata

Ingrediente
6 oua, 60 g unt, 1 lingurita patrunjel tocat foarte fin, sare, piper, salata verde

Preparare
Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua pe lung dupa ce s-au racit. Se scot galbenusurile, astfel incit sa nu se rupa albusul, se pun intr-un castron si se freaca bine cu untul. Se adauga patrunjel, sarea si piperul si se umple fiecare albus cu pasta obtinuta. Se presara peste fiecare putin patrunjel tocat, si se asaza pe o farfurie, peste un strat de salata verde tocata.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Rosii Umplute Cu Pasta De Oua
Sufleu De Smintina
Chec Aperitiv - Deosebit
Omleta Cu Legume
Bruscheta
Oua Umplute Cu Verdeata
Oua Moi In Sos De Rosii
Pirjolute De Dovlecei
Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina
Ochi Romanesc Cu Sos De Brinza
Chiftelute Cu Oua
Oua In Rosii
Drob Din Pate Si Ciuperci
Oua Umplute Cu Sos De Rosii
Oua Tari Cu Sos Grecesc
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Oua Cu Spanac
Telina Cu Maioneza
Pirjoale De Ou Cu Sos Alb
Oua Rosii
 

Top Retete Culinare