Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Sos De Lapte

Ingrediente
4 oua, 8 felii de franzeluta, o lingura smintina, 3 1/2 lingurite unt, 1 1/4 pahar lapte, 1 galbenus, 1 1/2 lingurita marar tocat, 1/2 buc. ceapa, sare, piper, o lingurita faina

Preparare
Se fierb ouale tari, se curata dupa ce s-au racit si se taie in doua pe lung. Se scot galbenusurile, se pun intr-un castron, se zdrobesc bine cu furculita si se amesteca cu ceapa prajita foarte putin (fara sa fie rumena) intr-o lingurita de unt. Dupa ce s-a racit compozitia se adauga smintina, sarea si piperul si se umplu jumatatile de ou. Fiecare felie de franzeluta se prajeste in unt, apoi se scoate miezul in asa fel incit sa se obtina niste covrigi. Jumatatile de ou umplute se aseaza in locul miezului scos, se pune pe o farfurie si se toarna deasupra urmatorul sos fierbinte: se prajeste foarte putin 1 1/2 lingurita unt cu faina si se stinge cu lapte lasind sa fiarba 2-3 minute. Se ia de la foc si se adauga galbenusul amestecind mereu cu lingura, apoi mararul si sarea.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Umplute Cu Telemea
Oua Cu Sunca Si Brinza
Snitele De Pui
Omleta Valentina
Heringi Cu Ou
Oua Cochete
Oua Moi
Omleta Cu Cartofi
Oua Umplute Cu Sos De Mustar
Sufleu De Smintina
Omleta Cu Taitei
Ochiuri In Cuib De Cartofi
Oua Umplute Cu Pateu De Ficat Si Cu Sos De Sunca
Snitele Rapide Din Ciuperci
Rulada De Omleta Cu Jambon
Fire De Omleta
Omleta Cu Fasole Verde
Ochiuri In Cartofi La Cuptor
Omleta Cu Malai Si Brinza
Omleta Cu Cas
 

Top Retete Culinare