Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Sos De Lapte

Ingrediente
4 oua, 8 felii de franzeluta, o lingura smintina, 3 1/2 lingurite unt, 1 1/4 pahar lapte, 1 galbenus, 1 1/2 lingurita marar tocat, 1/2 buc. ceapa, sare, piper, o lingurita faina

Preparare
Se fierb ouale tari, se curata dupa ce s-au racit si se taie in doua pe lung. Se scot galbenusurile, se pun intr-un castron, se zdrobesc bine cu furculita si se amesteca cu ceapa prajita foarte putin (fara sa fie rumena) intr-o lingurita de unt. Dupa ce s-a racit compozitia se adauga smintina, sarea si piperul si se umplu jumatatile de ou. Fiecare felie de franzeluta se prajeste in unt, apoi se scoate miezul in asa fel incit sa se obtina niste covrigi. Jumatatile de ou umplute se aseaza in locul miezului scos, se pune pe o farfurie si se toarna deasupra urmatorul sos fierbinte: se prajeste foarte putin 1 1/2 lingurita unt cu faina si se stinge cu lapte lasind sa fiarba 2-3 minute. Se ia de la foc si se adauga galbenusul amestecind mereu cu lingura, apoi mararul si sarea.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Cu Cascaval
Rulouri De Sunca Cu Oua Si Nuca
Omleta Cu Rosii
Oua Moi
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Oua Umplute Cu Pateu De Ficat Si Cu Sos De Sunca
Oua Cu Castravecior Si Mustar
Ochiuri In Cartofi La Cuptor
Cas Cu Oua La Cuptor
Oua Umplute Cu Ciuperci
Albus Umplut Cu Brinza De Vaci Si Ficat De Pasare
Oua Umplute Picante - In Aspic
Ochiuri Cu Parizer
Chec Aperitiv
Oua Cu Costita Afumata
Barcute Din Oua
Conopida Pane
Oua Umplute Cu Ficatei
Omleta Cu Cas
Frittata (omleta) Cu Dovlecei
 

Top Retete Culinare