Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rosii Umplute Cu Pasta De Oua

Ingrediente
6 buc. rosii, 8 oua, 2 dl ulei, zeama de la o lamiie, o lingurita mustar, sare, piper, patrunjel tocat

Preparare
Se aleg rosii proaspete si tari, se spala, li se taie un capacel si se golesc de miez, apoi se pun la scurs cu gura in jos. Se fierb 6 oua tari, se cojesc, se toaca marunt si se amesteca cu mustarul, 2 linguri de maioneza, sare, piper si patrunjel. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile, iar in loc de capacel se pune o lingura de maioneza aranjata frumos si o frunza de patrunjel (maioneza se prepara din doua galbenusuri).

Servire
Inainte de a fi servite, ouale se tin la rece, cca 30 minute

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Franzelute Cu Tarate Si Mere
Imitatie De Ciuperci Din Rosii Si Oua Tari
Omleta Cu Rosii
Conopida Cu Oua
Omleta Cu Malai Si Brinza
Omleta Mexicana
Ciupercute False
Omleta Taraneasca
Oua Umplute Cu Telemea
Oua Umplute Cu Pasta De Unt
Omleta Hawaii
Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt
Tortilla Espanola
Oua Umplute Cu Ciuperci
Omleta Cu Ceapa Si Stevie
Omleta Cu Taitei
Omleta Cu Ciuperci Calite In Unt
Oua Umplute Cu Verdeata
Cosulete De Parizer Cu Oua
Oua Cu Slanina Afumata
 

Top Retete Culinare