Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rosii Umplute Cu Pasta De Oua

Ingrediente
6 buc. rosii, 8 oua, 2 dl ulei, zeama de la o lamiie, o lingurita mustar, sare, piper, patrunjel tocat

Preparare
Se aleg rosii proaspete si tari, se spala, li se taie un capacel si se golesc de miez, apoi se pun la scurs cu gura in jos. Se fierb 6 oua tari, se cojesc, se toaca marunt si se amesteca cu mustarul, 2 linguri de maioneza, sare, piper si patrunjel. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile, iar in loc de capacel se pune o lingura de maioneza aranjata frumos si o frunza de patrunjel (maioneza se prepara din doua galbenusuri).

Servire
Inainte de a fi servite, ouale se tin la rece, cca 30 minute

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Clatite De Ou
Oua Umplute In Coaja
Omleta Pizza
Oua Cu Ciuperci
Omleta Hawaii
Oua Umplute Cu Verdeata
Ochiuri Cu Sos De Rosii
Omleta Cu Rosii
Oua Umplute Cu Sardele De Lissa
Oua Umplute Cu Mustar
Oua Fierte Tari
Galuste De Gris Cu Smintina
Barcute Din Oua
Omleta Cu Cartofi
Oua Cu Maioneza Si Verdeata
Oua Umplute Cu Pateu De Ficat Si Cu Sos De Sunca
Oua Italienesti
Oua Umplute Cu Sos De Rosii
Omleta Cu Telemea De Oi Si Marar
Snitele Rapide Din Ciuperci
 

Top Retete Culinare