Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rosii Umplute Cu Pasta De Oua

Ingrediente
6 buc. rosii, 8 oua, 2 dl ulei, zeama de la o lamiie, o lingurita mustar, sare, piper, patrunjel tocat

Preparare
Se aleg rosii proaspete si tari, se spala, li se taie un capacel si se golesc de miez, apoi se pun la scurs cu gura in jos. Se fierb 6 oua tari, se cojesc, se toaca marunt si se amesteca cu mustarul, 2 linguri de maioneza, sare, piper si patrunjel. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile, iar in loc de capacel se pune o lingura de maioneza aranjata frumos si o frunza de patrunjel (maioneza se prepara din doua galbenusuri).

Servire
Inainte de a fi servite, ouale se tin la rece, cca 30 minute

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Galuste De Gris Cu Smintina
Aperitiv Special
Snitele Rapide Din Ciuperci
Polenta Cu Ou
Oua Ratusca
Chifle Cu Ou
Oua La Pahar Cu Sunca Si Ciuperci
Cima A La Genovese
Omleta Cu Mere
Omleta Cu Telemea De Oi Si Marar
Ochiuri Cu Sos De Rosii
Omleta Cu Ciuperci Si Smintina
Oua Cu Castravecior Si Mustar
Oua Rosii
Oua Cu Maioneza Si Verdeata
Scrob Moldovenesc
Clatite De Ou
Oua Cu Sos Picant Si Castraveti Acri
Oua Umplute Cu Pasta De Peste
Oua Umplute Cu Sos De Smintina
 

Top Retete Culinare