Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rosii Umplute Cu Pasta De Oua

Ingrediente
6 buc. rosii, 8 oua, 2 dl ulei, zeama de la o lamiie, o lingurita mustar, sare, piper, patrunjel tocat

Preparare
Se aleg rosii proaspete si tari, se spala, li se taie un capacel si se golesc de miez, apoi se pun la scurs cu gura in jos. Se fierb 6 oua tari, se cojesc, se toaca marunt si se amesteca cu mustarul, 2 linguri de maioneza, sare, piper si patrunjel. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile, iar in loc de capacel se pune o lingura de maioneza aranjata frumos si o frunza de patrunjel (maioneza se prepara din doua galbenusuri).

Servire
Inainte de a fi servite, ouale se tin la rece, cca 30 minute

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Fierte Tari
Omleta Cu Creier
Tortilla Espanola
Oua Umplute Cu Verdeata
Oua Umplute Cu Sos De Mustar
Omleta Cu Peste Si Sos De Unt
Ochiuri Cu Smintina
Oua Umplute Cu Sardele
Oua Umplute Cu Sunca
Oua Pufoase
Galuste De Gris Cu Smintina
Scrob Moldovenesc
Omleta Cu Cascaval
Oua Umplute Cu Ficatei
Omleta Taraneasca
Oua Umplute Cu Sos De Lapte
Oua Umplute Cu Sos De Smintina
Oua Umplute Cu Mustar
Heringi Cu Ou
Oua Umplute Cu Sardele De Lissa
 

Top Retete Culinare