Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rosii Umplute Cu Pasta De Oua

Ingrediente
6 buc. rosii, 8 oua, 2 dl ulei, zeama de la o lamiie, o lingurita mustar, sare, piper, patrunjel tocat

Preparare
Se aleg rosii proaspete si tari, se spala, li se taie un capacel si se golesc de miez, apoi se pun la scurs cu gura in jos. Se fierb 6 oua tari, se cojesc, se toaca marunt si se amesteca cu mustarul, 2 linguri de maioneza, sare, piper si patrunjel. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile, iar in loc de capacel se pune o lingura de maioneza aranjata frumos si o frunza de patrunjel (maioneza se prepara din doua galbenusuri).

Servire
Inainte de a fi servite, ouale se tin la rece, cca 30 minute

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Moi In Sos De Rosii
Oua Umplute Cu Pasta De Unt
Omleta Cu Raci Sau Cu Langusta
Oua Umplute Cu Anchois
Oua Tari Cu Sos Grecesc
Ochiuri Cuib
Pirjoale De Ou Cu Sos Alb
Clatite Cu Spanac Si Cascaval
Oua Umplute Cu Sos De Mustar
Oua Cu Spanac
Oua Umplute Cu Sunca
Oua Fierte Tari
Omleta
Oua Umplute Cu Ficat La Cuptor
Omleta Cu Slanina
Omleta Indiana
Oua Umplute Foarte Fine
Oua Umplute Cu Brinza Garnisite Cu Smintina
Oua Cochete
Rosii Umplute Cu Pasta De Oua
 

Top Retete Culinare