Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sufle De Oua

Ingrediente
oua (cate vreti), unt, o lingura de faina, 1/2 kg lapte fierbinte, ceapa, morcov, sare, piper alb, 2 albusuri, parmezan ras

Preparare
Se fierb ouale jumatate tari, si se aseaza intr-o farfurie de sticla unsa cu unt. Deoparte se face urmatorul sos de faina: Se trage in unt o lingura de faina (25 gr). Inainte de a incepe sa se ingalbeneasca, se stinge cu jumatate kg de lapte fierbinte. Se amesteca mereu cu lingura, ca sa nu se faca cocolosi. In acest sos se adauga putina ceapa si morcov taiate marunt, si care au fost inabusite in unt. Se pune sare si un praf de piper alb. Se amesteca toate bine, se lasa sa fiarba incet vreo jumatate de ora ca sa scada. Se amesteca din timp in timp ca sa nu se prinda. Cand e destul de gros, se trece prin sita, se amesteca cu 2 albusuri batute spuma, se toarna peste oua, se presoara cu parmezan ras si se da la cuptor la foc potrivit. Se aseaza pe gratar, ca sa aiba caldura mai mult de sus si sa nu se intareasca ouale.

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Galuste De Gris Cu Smintina
Omleta Cu Mere
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Cima A La Genovese
Snitele Rapide Din Ciuperci
Conopida Pane
Oua Puisor
Omleta Hawaii
Aperitiv Ligia
Oua Tari Cu Sos Grecesc
Oua Cu Castravecior Si Mustar
Oua Umplute Cu Sos De Mustar
Omleta Cu Smintina
Rosii Umplute Cu Pasta De Oua
Oua Umplute Cu Sos De Carne
Placinta Din Dovlecei
Omleta Cu Telemea De Oi Si Marar
Oua Umplute Picante
Oua Fierte Tari
Conopida Cu Oua
 

Top Retete Culinare