Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos

Ingrediente
2-3 oua, 150 gr. cabanos sau 1 buc. ficat de pasare, o lingura unt, sare, patrunjel verde tocat fin

Preparare
Ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cind sint gata se curata si se pun in pahar. Cabanosul, sau ficatul de pasare, taiat in felii foarte subtiri, se rumeneste in unt si se pune in pahar, deasupra oualor. Se presara cu sare si patrunjel verde.

Durata
25 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Cu Sunca
Sufleu De Smintina
Albus Umplut Cu Brinza De Vaci Si Ficat De Pasare
Cima A La Genovese
Chifle Cu Ou
Oua Umplute
Oua Mimoza
Franzelute Cu Tarate Si Mere
Omleta Cu Ciuperci Calite In Unt
Omleta Cu Cartofi Si Slanina
Oua Umplute Cu Sunca Si Ceapa
Telina Cu Maioneza
Ochiuri Cu Sos De Rosii
Oua Umplute Cu Sos De Carne
Snitele Rapide Din Ciuperci
Oua Umplute Cu Sos De Rosii
Omleta Colorata
Rulouri De Sunca Cu Oua Si Nuca
Omleta Cu Macrouri
Oua Cu Maioneza Si Verdeata
 

Top Retete Culinare