Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos

Ingrediente
2-3 oua, 150 gr. cabanos sau 1 buc. ficat de pasare, o lingura unt, sare, patrunjel verde tocat fin

Preparare
Ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cind sint gata se curata si se pun in pahar. Cabanosul, sau ficatul de pasare, taiat in felii foarte subtiri, se rumeneste in unt si se pune in pahar, deasupra oualor. Se presara cu sare si patrunjel verde.

Durata
25 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Cu Raci Sau Cu Langusta
Omleta Cu Cas
Chec Aperitiv
Oua Cu Ciuperci
Frittata (omleta) Cu Dovlecei
Albus Umplut Cu Brinza De Vaci Si Ficat De Pasare
Omleta Cu Malai Si Brinza
Oua Umplute Cu Sos De Rosii
Pirjoale De Ou Cu Sos Alb
Oua Cochete
Oua Ratusca
Oua Fierte Cleioase
Oua Umplute Cu Ficatei
Omleta Cu Sunca
Oua Cu Maioneza Si Verdeata
Sufleu De Smintina
Oua Cu Branza In Sos De Rosii
Fire De Omleta
Oua Surpriza Cu Sos Picant
Oua Cu Sos De Ciuperci
 

Top Retete Culinare