Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos

Ingrediente
2-3 oua, 150 gr. cabanos sau 1 buc. ficat de pasare, o lingura unt, sare, patrunjel verde tocat fin

Preparare
Ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cind sint gata se curata si se pun in pahar. Cabanosul, sau ficatul de pasare, taiat in felii foarte subtiri, se rumeneste in unt si se pune in pahar, deasupra oualor. Se presara cu sare si patrunjel verde.

Durata
25 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Ochiuri In Cartofi La Cuptor
Omleta Cu Slanina
Ochiuri Cu Smintina
Omleta Cu Fasole Verde
Conopida Cu Oua
Oua Umplute Cu Sos De Smintina
Omleta Taraneasca
Scrumbie Cruda
Omleta Mexicana
Oua In Rosii
Snitele Rapide Din Ciuperci
Aperitiv Special
Omleta Valentina
Oua Umplute Cu Anchois
Chifle Cu Ou
Oua Umplute Cu Pasta De Peste
Omleta
Omleta Cu Raci Sau Cu Langusta
Omleta Cu Branza
Aperitiv Ligia
 

Top Retete Culinare