Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos

Ingrediente
2-3 oua, 150 gr. cabanos sau 1 buc. ficat de pasare, o lingura unt, sare, patrunjel verde tocat fin

Preparare
Ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cind sint gata se curata si se pun in pahar. Cabanosul, sau ficatul de pasare, taiat in felii foarte subtiri, se rumeneste in unt si se pune in pahar, deasupra oualor. Se presara cu sare si patrunjel verde.

Durata
25 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Pufoase
Oua Umplute
Oua Fierte Tari
Cima A La Genovese
Oua Cu Ciuperci
Conopida Pane
Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac
Oua Umplute Cu Ciuperci
Ochiuri In Parizer
Oua Umplute Picante
Omleta Hawaii
Oua Cu Slanina Afumata
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Salata De Ceapa Cu Peste Si Maioneza
Omleta Indiana
Oua Umplute Cu Mustar
Omleta Cu Fasole Verde
Omleta Cu Raci Sau Cu Langusta
Ochi Romanesc Cu Sos De Brinza
Snitele Rapide Din Ciuperci
 

Top Retete Culinare