Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos

Ingrediente
2-3 oua, 150 gr. cabanos sau 1 buc. ficat de pasare, o lingura unt, sare, patrunjel verde tocat fin

Preparare
Ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cind sint gata se curata si se pun in pahar. Cabanosul, sau ficatul de pasare, taiat in felii foarte subtiri, se rumeneste in unt si se pune in pahar, deasupra oualor. Se presara cu sare si patrunjel verde.

Durata
25 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Hawaii
Oua Umplute Cu Pasta De Unt
Oua Umplute Cu Sardele De Lissa
Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac
Oua Cu Costita Afumata
Ochiuri Cu Sos Alb De Ciuperci
Muffins Sarate
Omleta
Telina Cu Maioneza
Oua Cu Slanina Afumata
Omleta Pizza
Oua Umplute Cu Verdeata
Aperitiv Special
Conopida Pane
Scrumbie Cruda
Oua Tari Cu Sos Grecesc
Oua Umplute Cu Pasta De Peste
Oua Puisor
Scrob Moldovenesc
Ochiuri Cu Smintina
 

Top Retete Culinare