Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Sos De Carne

Ingrediente
12 felii franzeluta cu lapte, putina untura, 6 oua, 2 linguri nu prea pline cu smintina, 1 lingura unt, 1 ceapa mica, sare, piper; Sosul: 1 lingura faina, 1 lingura unt, 1 pahar zeama de carne sau supa, 2 linguri lapte, sare

Preparare
Se fierb ouale tari, se lasa sa se raceasca, se curata de coaja si se taie in doua pe lung. Se scot galbenusurile, se pun intr-un castron, se zdrobesc si se freaca cu ceapa prajita(fara sa fie rumenita) intr-o lingura de unt. Se lasa sa se raceasca(daca ceapa a fost pusa fierbinte), se adauga smintina, sarea si piperul. Jumatatile de ou se umplu cu aceasta pasta. Fiecare felie de franzeluta se prajeste in untura apoi se scoate miezul, astfel incit sa se formeze niste covrigei. Fiecare jumatate de ou umplut se pune in locul miezului scobit si se asaza astfel pe farfurie turnind pe deasupra sosul fierbinte. Sosul: se prajeste foarte putin unul cu faina, se stinge cu zeama de carne si se lasa sa fiarba 5 minute. Se ia de la foc si se adauga galbenusurile, amestecind cu lingura, apoi laptele, mararul si sarea.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Cu Pasta De Peste
Drob Din Pate Si Ciuperci
Galuste De Gris Cu Smintina
Conopida Pane
Omleta Colorata
Omleta Cu Telemea De Oi Si Marar
Oua Cu Verdeturi
Oua Umplute Cu Brinza Garnisite Cu Smintina
Ochiuri Pe Rosii Cu Smintina
Omleta Mexicana
Oua Umplute Cu Sunca
Bulgarasi De Conopida Cu Sote
Heringi Cu Ou
Omleta Cu Ciuperci Calite In Unt
Albus Umplut Cu Brinza De Vaci Si Ficat De Pasare
Oua Umplute Cu Ciuperci
Sufle De Oua
Oua Umplute Foarte Fine
Oua Surpriza Cu Sos Picant
Cima A La Genovese
 

Top Retete Culinare