Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Sos De Carne

Ingrediente
12 felii franzeluta cu lapte, putina untura, 6 oua, 2 linguri nu prea pline cu smintina, 1 lingura unt, 1 ceapa mica, sare, piper; Sosul: 1 lingura faina, 1 lingura unt, 1 pahar zeama de carne sau supa, 2 linguri lapte, sare

Preparare
Se fierb ouale tari, se lasa sa se raceasca, se curata de coaja si se taie in doua pe lung. Se scot galbenusurile, se pun intr-un castron, se zdrobesc si se freaca cu ceapa prajita(fara sa fie rumenita) intr-o lingura de unt. Se lasa sa se raceasca(daca ceapa a fost pusa fierbinte), se adauga smintina, sarea si piperul. Jumatatile de ou se umplu cu aceasta pasta. Fiecare felie de franzeluta se prajeste in untura apoi se scoate miezul, astfel incit sa se formeze niste covrigei. Fiecare jumatate de ou umplut se pune in locul miezului scobit si se asaza astfel pe farfurie turnind pe deasupra sosul fierbinte. Sosul: se prajeste foarte putin unul cu faina, se stinge cu zeama de carne si se lasa sa fiarba 5 minute. Se ia de la foc si se adauga galbenusurile, amestecind cu lingura, apoi laptele, mararul si sarea.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Ochiuri Cu Sos Alb De Ciuperci
Oua Umplute Cu Anchois
Oua Umplute Cu Ficat La Cuptor
Oua Umplute Picante
Oua Umplute Cu Creier Si Sos De Smintina
Telina Cu Maioneza
Pirjoale De Ou Cu Sos Alb
Omleta Cu Peste Si Sos De Unt
Omleta Cu Ciuperci Calite In Unt
Omleta Cu Smintina
Oua Rascoapte Cu Sos Picant
Oua Fierte Cleioase
Oua Umplute Cu Sos De Lapte
Oua Cu Costita Afumata
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Oua Umplute Cu Mustar
Oua Cu Spanac
Oua Cu Branza In Sos De Rosii
Aperitiv Ligia
Omleta Cu Taitei
 

Top Retete Culinare