Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute In Coaja

Ingrediente
6 oua, 2 cepe, 100 gr. cascaval, 50 gr. unt, 1 lingura smintina, 1 ou crud, 2 legaturi verdeata, 1 lingura pesmet, sare, piper

Preparare
Ouale fierte tari se taie in jumatate in lungime, se scoate galbenusul si albusul, iar cojile se umplu cu urmatoarea compozitie: ceapa taiata marunt se inabusa in unt, se amesteca cu galbenusurile si albusurile fierte si tocate, cascavalul ras, jumatate din pesmet, un ou crud, smintina, sarea, piperul, verdeata tocata. Cojile de ou astfel umplute se presara cu pesmet si se dau la cuptor un sfert de ora, cu cite o bucatica de unt deasupra

Servire
Se servesc fierbinti

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Umplute Picante - In Aspic
Omleta Cu Telemea De Oi Si Marar
Ochiuri Cu Sos Alb De Ciuperci
Oua Surpriza Cu Sos Picant
Tortilla Espanola
Oua Rosii
Rulouri De Sunca Cu Oua Si Nuca
Oua Rascoapte Cu Sos Picant
Conopida Pane
Oua Puisor
Oua Umplute Cu Mustar
Ochiuri In Parizer
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Scrumbie Cruda
Oua Cu Verdeturi
Omleta Cu Ficati De Pasare Rumeniti In Unt
Chec Aperitiv
Oua Cu Ciuperci
Salata Boeuf Cu Oua
Oua Cu Branza In Sos De Rosii
 

Top Retete Culinare