Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute In Coaja

Ingrediente
6 oua, 2 cepe, 100 gr. cascaval, 50 gr. unt, 1 lingura smintina, 1 ou crud, 2 legaturi verdeata, 1 lingura pesmet, sare, piper

Preparare
Ouale fierte tari se taie in jumatate in lungime, se scoate galbenusul si albusul, iar cojile se umplu cu urmatoarea compozitie: ceapa taiata marunt se inabusa in unt, se amesteca cu galbenusurile si albusurile fierte si tocate, cascavalul ras, jumatate din pesmet, un ou crud, smintina, sarea, piperul, verdeata tocata. Cojile de ou astfel umplute se presara cu pesmet si se dau la cuptor un sfert de ora, cu cite o bucatica de unt deasupra

Servire
Se servesc fierbinti

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Rosii
Ochi Romanesc Cu Sos De Brinza
Oua Cu Ciuperci
Ochiuri Cuib
Oua Umplute Cu Sunca
Polenta Cu Ou
Ochiuri In Cuib De Cartofi
Omleta Cu Ciuperci Calite In Unt
Heringi Cu Ou
Ciupercute False
Oua Surpriza Cu Sos Picant
Oua Cu Sos De Ciuperci
Oua Cu Smintina
Chiftelute Cu Oua
Ochiuri Cu Smintina
Oua Moi In Sos De Rosii
Cas Cu Oua La Cuptor
Oua Umplute Cu Piept De Pasare
Omleta Cu Rosii
Tortilla Espanola
 

Top Retete Culinare