Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute In Coaja

Ingrediente
6 oua, 2 cepe, 100 gr. cascaval, 50 gr. unt, 1 lingura smintina, 1 ou crud, 2 legaturi verdeata, 1 lingura pesmet, sare, piper

Preparare
Ouale fierte tari se taie in jumatate in lungime, se scoate galbenusul si albusul, iar cojile se umplu cu urmatoarea compozitie: ceapa taiata marunt se inabusa in unt, se amesteca cu galbenusurile si albusurile fierte si tocate, cascavalul ras, jumatate din pesmet, un ou crud, smintina, sarea, piperul, verdeata tocata. Cojile de ou astfel umplute se presara cu pesmet si se dau la cuptor un sfert de ora, cu cite o bucatica de unt deasupra

Servire
Se servesc fierbinti

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Salata De Oua Cu Sos De Sardele
Omleta Cu Slanina
Oua Umplute Cu Sunca
Omleta
Oua Puisor
Aperitiv Special
Omleta Cu Peste Si Sos De Unt
Omleta Cu Cartofi Si Slanina
Heringi Cu Ou
Sufle De Oua
Oua Umplute Cu Sos De Mustar
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Oua Cu Orez
Omleta Cu Malai Si Brinza
Omleta Gustoasa
Oua Ratusca
Omleta Cu Telemea De Oi Si Marar
Oua Umplute Foarte Fine
Oua Umplute Cu Pateu De Ficat Si Cu Sos De Sunca
Snitele Rapide Din Ciuperci
 

Top Retete Culinare