Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute In Coaja

Ingrediente
6 oua, 2 cepe, 100 gr. cascaval, 50 gr. unt, 1 lingura smintina, 1 ou crud, 2 legaturi verdeata, 1 lingura pesmet, sare, piper

Preparare
Ouale fierte tari se taie in jumatate in lungime, se scoate galbenusul si albusul, iar cojile se umplu cu urmatoarea compozitie: ceapa taiata marunt se inabusa in unt, se amesteca cu galbenusurile si albusurile fierte si tocate, cascavalul ras, jumatate din pesmet, un ou crud, smintina, sarea, piperul, verdeata tocata. Cojile de ou astfel umplute se presara cu pesmet si se dau la cuptor un sfert de ora, cu cite o bucatica de unt deasupra

Servire
Se servesc fierbinti

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac
Oua Ratusca
Snitele De Pui
Omleta Cu Ficati De Pasare Rumeniti In Unt
Ochiuri Pe Rosii Cu Smintina
Chec Aperitiv - Deosebit
Oua Umplute Cu Brinza Garnisite Cu Smintina
Oua Ochiuri Cu Costita
Oua Fierte Tari
Omleta Cu Legume
Omleta Gustoasa
Telina Cu Maioneza
Ochiuri Cu Smintina
Oua Umplute Cu Telemea
Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina
Omleta Cu Creier
Oua Umplute Cu Anchois
Oua Umplute Cu Sos De Mustar
Oua Cu Smintina
Bulgarasi De Conopida Cu Sote
 

Top Retete Culinare