Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute In Coaja

Ingrediente
6 oua, 2 cepe, 100 gr. cascaval, 50 gr. unt, 1 lingura smintina, 1 ou crud, 2 legaturi verdeata, 1 lingura pesmet, sare, piper

Preparare
Ouale fierte tari se taie in jumatate in lungime, se scoate galbenusul si albusul, iar cojile se umplu cu urmatoarea compozitie: ceapa taiata marunt se inabusa in unt, se amesteca cu galbenusurile si albusurile fierte si tocate, cascavalul ras, jumatate din pesmet, un ou crud, smintina, sarea, piperul, verdeata tocata. Cojile de ou astfel umplute se presara cu pesmet si se dau la cuptor un sfert de ora, cu cite o bucatica de unt deasupra

Servire
Se servesc fierbinti

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Cochete
Oua Rascoapte Cu Sos Picant
Franzelute (muffins) Cu Migdale Si Mac
Scrumbie Cruda
Oua Rosii
Galuste De Gris Cu Smintina
Chec Aperitiv
Omleta Cu Ficati De Pasare Rumeniti In Unt
Oua La Pahar Cu Sunca Si Ciuperci
Oua Surpriza Cu Sos Picant
Conopida Pane
Oua Umplute Cu Ciuperci
Omleta
Fire De Omleta
Muffins Sarate
Oua Cu Smintina
Oua Umplute
Oua Fierte Cleioase
Omleta Cu Malai Si Brinza
Oua Umplute Cu Piept De Pasare
 

Top Retete Culinare