Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Quemone Din Dovlecei

Ingrediente
4-5 dovlecei tineri, 4 oua, putin lapte, faina

Preparare
Se curata dovleceii de coaja si se rad prin razatoarea mare. Se presara cu putina sare sa nu se mai scurga apa din ei. Ouale se bat, se amesteca cu putin lapte (sifon) si cu faina, sa se faca o compozitie mai groasa decit aceea de clatite. Se adauga dovleceii rasi, cu o lingurita se ia din compozitie si se coace aluatul obtinut in ulei fierbinte.

Servire
Se servesc ca aperitiv sau ca garnitura la friptura

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Umplute Cu Sardele De Lissa
Placinta Din Dovlecei
Oua Umplute Cu Sunca
Polenta Cu Ou
Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina
Oua Umplute Cu Anchois
Omleta Valentina
Bulgarasi De Conopida Cu Sote
Omleta Cu Slanina
Ochiuri In Pireu De Cartofi
Conopida Pane
Salata Boeuf Cu Oua
Clatite Cu Spanac Si Cascaval
Frittata (omleta) Cu Dovlecei
Cas Cu Oua La Cuptor
Oua Umplute Cu Sos De Mustar
Omleta Cu Ficati De Pasare
Oua Cu Spanac
Omleta Cu Cas
Omleta Cu Sunca
 

Top Retete Culinare