Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Quemone Din Dovlecei

Ingrediente
4-5 dovlecei tineri, 4 oua, putin lapte, faina

Preparare
Se curata dovleceii de coaja si se rad prin razatoarea mare. Se presara cu putina sare sa nu se mai scurga apa din ei. Ouale se bat, se amesteca cu putin lapte (sifon) si cu faina, sa se faca o compozitie mai groasa decit aceea de clatite. Se adauga dovleceii rasi, cu o lingurita se ia din compozitie si se coace aluatul obtinut in ulei fierbinte.

Servire
Se servesc ca aperitiv sau ca garnitura la friptura

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Imitatie De Ciuperci Din Rosii Si Oua Tari
Ochiuri Cu Sos De Rosii
Omleta A La Ane
Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac
Omleta Cu Peste Si Sos De Unt
Ochi Romanesc Cu Sos De Brinza
Omleta Cu Malai Si Brinza
Galuste De Gris Cu Smintina
Oua Umplute Cu Brinza Garnisite Cu Smintina
Omleta Cu Fasole Verde
Peste Cu Cartofi Si Maioneza
Omleta Cu Ficati De Pasare
Oua Cu Masline Si Salata Verde
Albus Umplut Cu Brinza De Vaci Si Ficat De Pasare
Telina Cu Maioneza
Quemone Din Dovlecei
Oua Moi Cu Crochete De Cartofi
Omleta Indiana
Omleta Cu Telemea De Oi Si Marar
Clatite Cu Spanac Si Cascaval
 

Top Retete Culinare