Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Piept De Pasare

Ingrediente
1 piept de pasare, 50 gr. unt, 6 galbenusuri, o lingurita pasta de peste, sare, piper

Preparare
Se fierbe pieptul de pasare si se da prin masina de tocat. Se freaca tocatura cu galbenusurile fierte tari, se adauga pasta de peste, se pune sare si piper. Se umplu jumatatile de albus, se pun pe platou.

Servire
Se acopera cu sos maioneza sau sos tartar

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Snitele De Pui
Omleta Cu Slanina
Bruscheta
Oua Moi In Sos De Rosii
Clatite Cu Spanac Si Cascaval
Oua Pufoase
Heringi Cu Ou
Omleta Cu Sunca
Omleta Indiana
Ochiuri In Cartofi La Cuptor
Chec Aperitiv - Deosebit
Omleta Cu Ciuperci Si Smintina
Oua Fierte Tari
Barcute Din Oua
Omleta Cu Ficati De Pasare
Omleta Cu Fasole Verde
Rosii Umplute Cu Pasta De Oua
Scrob Moldovenesc
Oua Umplute Cu Ficatei
Omleta Cu Macrouri
 

Top Retete Culinare