Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Piept De Pasare

Ingrediente
1 piept de pasare, 50 gr. unt, 6 galbenusuri, o lingurita pasta de peste, sare, piper

Preparare
Se fierbe pieptul de pasare si se da prin masina de tocat. Se freaca tocatura cu galbenusurile fierte tari, se adauga pasta de peste, se pune sare si piper. Se umplu jumatatile de albus, se pun pe platou.

Servire
Se acopera cu sos maioneza sau sos tartar

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Galuste De Gris Cu Smintina
Chiftelute Cu Oua
Oua Cochete
Omleta Cu Legume
Sufleu De Smintina
Cima A La Genovese
Omleta Cu Raci Sau Cu Langusta
Oua Umplute Cu Sardele
Franzelute Cu Tarate Si Mere
Placinte Cu Mere
Ochiuri Pe Rosii Cu Smintina
Tortilla De Patatas
Muffins Sarate
Omleta Cu Ciuperci Calite In Unt
Oua Umplute Cu Ficatei
Oua Tari Cu Sos Grecesc
Oua Cu Ciuperci
Ochiuri Cu Piine
Omleta Cu Ficati De Pasare
Ochiuri Cu Slanina
 

Top Retete Culinare