Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Piept De Pasare

Ingrediente
1 piept de pasare, 50 gr. unt, 6 galbenusuri, o lingurita pasta de peste, sare, piper

Preparare
Se fierbe pieptul de pasare si se da prin masina de tocat. Se freaca tocatura cu galbenusurile fierte tari, se adauga pasta de peste, se pune sare si piper. Se umplu jumatatile de albus, se pun pe platou.

Servire
Se acopera cu sos maioneza sau sos tartar

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Gustoasa
Oua Cu Masline Si Salata Verde
Omleta Cu Taitei
Oua Cu Verdeturi
Chec Aperitiv - Deosebit
Oua Cu Pasta De Peste
Pirjoale De Ou Cu Sos Alb
Oua Moi
Omleta Cu Cas
Chiftelute Cu Oua
Frittata (omleta) Cu Dovlecei
Ochiuri Pe Rosii Cu Smintina
Omleta Cu Ciuperci Si Smintina
Chec Aperitiv
Omleta Cu Creier
Omleta A La Ane
Omleta Cu Ciuperci Calite In Unt
Quemone Din Dovlecei
Muffins Sarate
Scrob Moldovenesc
 

Top Retete Culinare