Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Piept De Pasare

Ingrediente
1 piept de pasare, 50 gr. unt, 6 galbenusuri, o lingurita pasta de peste, sare, piper

Preparare
Se fierbe pieptul de pasare si se da prin masina de tocat. Se freaca tocatura cu galbenusurile fierte tari, se adauga pasta de peste, se pune sare si piper. Se umplu jumatatile de albus, se pun pe platou.

Servire
Se acopera cu sos maioneza sau sos tartar

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt
Omleta Cu Macrouri
Oua Cu Pasta De Peste
Omleta Cu Sunca
Chifle Cu Ou
Ciupercute False
Oua Italienesti
Oua Umplute Cu Verdeata
Oua Cu Costita Afumata
Barcute Din Oua
Clatite Cu Spanac Si Cascaval
Sufleu De Smintina
Oua Cochete
Omleta Cu Ciuperci Si Smintina
Oua Moi Cu Crochete De Cartofi
Ochiuri Cu Parizer
Salata De Oua Cu Sos De Sardele
Oua Cu Castravecior Si Mustar
Omleta Cu Taitei
Omleta Italiana
 

Top Retete Culinare