Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciupercute False

Ingrediente
6 oua, 50 gr. unt, 50 gr. sunca, rosii, morcovi, sare, piper, patrunjel verde

Preparare
Ciupercutele vor fi constituite de fapt din oua. Asadar, se fierb ouale pina cind devin tari, se curata cu grija si se taie putin partea de la baza pentru a sta vertical pe platou. La celalalt capat, se taie albusul pina la galbenus. Se scot galbenusurile, lasand albusurile intacte, se paseaza, se amesteca cu 50 gr. de unt, 50 gr. de sunca data prin masina si verdeata. Se adauga sare si piper dupa gust, apoi, cu amestecul rezultat, se umplu albusurile. Din rosii se taie capacele, se golesc de suc si de seminte si se asaza pe ouale umplute ca niste palarioare. Se puncteaza apoi cu picaturi de unt, cu rondele de albus sau se decoreaza cu frunze de patrunjel verde. mai exista o varianta de prezentare: un ou fiert si umplut, caruia i se pune la loc capacul de albus, se "deseneaza" pe el imaginea unui iepuras, caruia i se fac ochi din boabe de piper, mustati si gura din masline, iar urechile se "pregatesc" din morcovi fierti. Se serveste rece, ca aperitiv.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Pizza
Oua Puisor
Chec Aperitiv
Oua Umplute Cu Ficat La Cuptor
Ochiuri Pe Rosii Cu Smintina
Oua Umplute Cu Sos De Carne
Omleta Cu Cartofi
Oua Umplute Cu Sos De Lapte
Bulgarasi De Conopida Cu Sote
Oua Umplute Cu Brinza De Oaie
Omleta Cu Rosii
Oua Umplute Cu Sunca
Ochiuri In Cartofi La Cuptor
Oua Cu Maioneza Si Verdeata
Oua Umplute Cu Creier Si Sos De Smintina
Albus Umplut Cu Brinza De Vaci Si Ficat De Pasare
Clatite De Ou
Oua Umplute Cu Piept De Pasare
Franzelute Cu Tarate Si Mere
Oua Cochete
 

Top Retete Culinare