Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciupercute False

Ingrediente
6 oua, 50 gr. unt, 50 gr. sunca, rosii, morcovi, sare, piper, patrunjel verde

Preparare
Ciupercutele vor fi constituite de fapt din oua. Asadar, se fierb ouale pina cind devin tari, se curata cu grija si se taie putin partea de la baza pentru a sta vertical pe platou. La celalalt capat, se taie albusul pina la galbenus. Se scot galbenusurile, lasand albusurile intacte, se paseaza, se amesteca cu 50 gr. de unt, 50 gr. de sunca data prin masina si verdeata. Se adauga sare si piper dupa gust, apoi, cu amestecul rezultat, se umplu albusurile. Din rosii se taie capacele, se golesc de suc si de seminte si se asaza pe ouale umplute ca niste palarioare. Se puncteaza apoi cu picaturi de unt, cu rondele de albus sau se decoreaza cu frunze de patrunjel verde. mai exista o varianta de prezentare: un ou fiert si umplut, caruia i se pune la loc capacul de albus, se "deseneaza" pe el imaginea unui iepuras, caruia i se fac ochi din boabe de piper, mustati si gura din masline, iar urechile se "pregatesc" din morcovi fierti. Se serveste rece, ca aperitiv.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Pirjolute De Dovlecei
Oua Umplute Cu Brinza Garnisite Cu Smintina
Oua Cu Masline Si Salata Verde
Peste Cu Cartofi Si Maioneza
Ochiuri In Parizer
Oua Cu Maioneza Si Verdeata
Scrumbie Cruda
Frittata (omleta) Cu Dovlecei
Omleta Cu Ciuperci Si Smintina
Oua Cu Branza In Sos De Rosii
Muffins Sarate
Oua Umplute Cu Ficat La Cuptor
Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt
Oua In Rosii
Cas Cu Oua La Cuptor
Omleta Cu Smintina
Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina
Oua Umplute Cu Sos De Rosii
Oua Tari Cu Sos Grecesc
Omleta Cu Macrouri
 

Top Retete Culinare