Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac

Ingrediente
4 oua, 2 buc. ficat de gaina, o ceapa, o lingurita cu virf de unt, 2 linguri de coniac, sare, piper, citeva frunze de salata verde

Preparare
Se fierb ouale tari, se curata si se taie in jumatati pe lung. Intr-o craticioara, pe foc mic, se prajeste in unt ficatul taiat in bucati mici, impreuna cu ceapa. Cind ceapa se aureste, se ia vasul la o parte, se potriveste de sare si piper, apoi se adauga in compozitie galbenusurile fierte. Se da totul de doua ori prin masina de tocat. Se omogenizeaza amestecul, se pune coniac si se umplu albusurile.

Servire
Se asaza pe platou peste frunze de salata verde, taiate, si se servesc in urmatoarele 5 minute

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Sufleu De Smintina
Omleta Cu Malai Si Brinza
Bruscheta
Oua Cu Sos De Ciuperci
Oua Moi In Sos De Rosii
Galuste De Gris Cu Smintina
Ochiuri Cu Sos Alb De Ciuperci
Omleta Cu Legume
Scrumbie Cruda
Omleta Indiana
Ochiuri Cuib
Muffins Sarate
Salata Boeuf Cu Oua
Tortilla De Patatas
Franzelute Cu Tarate Si Mere
Oua Cu Costita Afumata
Conopida Pane
Oua Umplute In Coaja
Oua Cu Branza In Sos De Rosii
Oua Ochiuri Cu Costita
 

Top Retete Culinare