Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac

Ingrediente
4 oua, 2 buc. ficat de gaina, o ceapa, o lingurita cu virf de unt, 2 linguri de coniac, sare, piper, citeva frunze de salata verde

Preparare
Se fierb ouale tari, se curata si se taie in jumatati pe lung. Intr-o craticioara, pe foc mic, se prajeste in unt ficatul taiat in bucati mici, impreuna cu ceapa. Cind ceapa se aureste, se ia vasul la o parte, se potriveste de sare si piper, apoi se adauga in compozitie galbenusurile fierte. Se da totul de doua ori prin masina de tocat. Se omogenizeaza amestecul, se pune coniac si se umplu albusurile.

Servire
Se asaza pe platou peste frunze de salata verde, taiate, si se servesc in urmatoarele 5 minute

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Peste Cu Cartofi Si Maioneza
Oua Tari Cu Sos Grecesc
Ochiuri In Pireu De Cartofi
Aperitiv Special
Omleta Cu Smintina
Scrumbie Cruda
Oua Cu Sunca Si Brinza
Omleta Hawaii
Barcute Din Oua
Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt
Ochiuri Cu Piine
Omleta Cu Cartofi Si Slanina
Cas Cu Oua La Cuptor
Omleta Cu Malai Si Brinza
Oua Umplute Cu Ficat
Ciupercute False
Oua Umplute Picante - In Aspic
Rulouri De Sunca Cu Oua Si Nuca
Omleta Indiana
Oua Umplute Cu Piept De Pasare
 

Top Retete Culinare