Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac

Ingrediente
4 oua, 2 buc. ficat de gaina, o ceapa, o lingurita cu virf de unt, 2 linguri de coniac, sare, piper, citeva frunze de salata verde

Preparare
Se fierb ouale tari, se curata si se taie in jumatati pe lung. Intr-o craticioara, pe foc mic, se prajeste in unt ficatul taiat in bucati mici, impreuna cu ceapa. Cind ceapa se aureste, se ia vasul la o parte, se potriveste de sare si piper, apoi se adauga in compozitie galbenusurile fierte. Se da totul de doua ori prin masina de tocat. Se omogenizeaza amestecul, se pune coniac si se umplu albusurile.

Servire
Se asaza pe platou peste frunze de salata verde, taiate, si se servesc in urmatoarele 5 minute

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Italiana
Oua Cu Sos Picant Si Castraveti Acri
Omleta Cu Malai Si Brinza
Rosii Umplute Cu Pasta De Oua
Oua Ratusca
Chifle Cu Ou
Oua Umplute Foarte Fine
Omleta Cu Ciuperci Si Smintina
Oua Umplute Cu Ciuperci
Oua Cu Verdeturi
Omleta Cu Raci Sau Cu Langusta
Oua La Pahar Cu Sunca Si Ciuperci
Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac
Omleta Colorata
Oua Cu Ciuperci
Omleta Cu Rosii
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina
Salata De Oua Cu Sos De Sardele
Omleta Cu Fasole Verde
 

Top Retete Culinare