Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac

Ingrediente
4 oua, 2 buc. ficat de gaina, o ceapa, o lingurita cu virf de unt, 2 linguri de coniac, sare, piper, citeva frunze de salata verde

Preparare
Se fierb ouale tari, se curata si se taie in jumatati pe lung. Intr-o craticioara, pe foc mic, se prajeste in unt ficatul taiat in bucati mici, impreuna cu ceapa. Cind ceapa se aureste, se ia vasul la o parte, se potriveste de sare si piper, apoi se adauga in compozitie galbenusurile fierte. Se da totul de doua ori prin masina de tocat. Se omogenizeaza amestecul, se pune coniac si se umplu albusurile.

Servire
Se asaza pe platou peste frunze de salata verde, taiate, si se servesc in urmatoarele 5 minute

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Cu Pasta De Peste
Omleta Hawaii
Imitatie De Ciuperci Din Rosii Si Oua Tari
Oua Cu Maioneza Si Verdeata
Oua Umplute Cu Ficat La Cuptor
Oua Umplute Cu Creier Si Sos De Smintina
Omleta Cu Verdeata
Oua Cu Spanac
Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac
Oua Cu Sos De Ciuperci
Placinta Din Dovlecei
Ochiuri Cu Sos De Rosii
Omleta Cu Sunca
Ochiuri In Cartofi La Cuptor
Polenta Cu Ou
Oua Umplute Cu Anchois
Oua Umplute Cu Sardele De Lissa
Oua Cu Costita Afumata
Ochiuri Cu Piine
Conopida Cu Oua
 

Top Retete Culinare