Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac

Ingrediente
4 oua, 2 buc. ficat de gaina, o ceapa, o lingurita cu virf de unt, 2 linguri de coniac, sare, piper, citeva frunze de salata verde

Preparare
Se fierb ouale tari, se curata si se taie in jumatati pe lung. Intr-o craticioara, pe foc mic, se prajeste in unt ficatul taiat in bucati mici, impreuna cu ceapa. Cind ceapa se aureste, se ia vasul la o parte, se potriveste de sare si piper, apoi se adauga in compozitie galbenusurile fierte. Se da totul de doua ori prin masina de tocat. Se omogenizeaza amestecul, se pune coniac si se umplu albusurile.

Servire
Se asaza pe platou peste frunze de salata verde, taiate, si se servesc in urmatoarele 5 minute

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Cu Ciuperci
Omleta Taraneasca
Oua Italienesti
Ochiuri Cu Smintina
Heringi Cu Ou
Omleta Cu Cascaval
Omleta Italiana
Bruscheta
Franzelute Cu Tarate Si Mere
Omleta Cu Cas
Oua Umplute Cu Sos De Lapte
Ochiuri Cu Sos De Rosii
Galuste De Gris Cu Smintina
Omleta Cu Creier
Omleta Cu Fasole Verde
Oua Umplute Cu Brinza De Oaie
Ochiuri Cu Slanina
Conopida Pane
Oua Cu Castravecior Si Mustar
Omleta Cu Ciuperci Si Smintina
 

Top Retete Culinare