Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac

Ingrediente
4 oua, 2 buc. ficat de gaina, o ceapa, o lingurita cu virf de unt, 2 linguri de coniac, sare, piper, citeva frunze de salata verde

Preparare
Se fierb ouale tari, se curata si se taie in jumatati pe lung. Intr-o craticioara, pe foc mic, se prajeste in unt ficatul taiat in bucati mici, impreuna cu ceapa. Cind ceapa se aureste, se ia vasul la o parte, se potriveste de sare si piper, apoi se adauga in compozitie galbenusurile fierte. Se da totul de doua ori prin masina de tocat. Se omogenizeaza amestecul, se pune coniac si se umplu albusurile.

Servire
Se asaza pe platou peste frunze de salata verde, taiate, si se servesc in urmatoarele 5 minute

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Cu Branza In Sos De Rosii
Oua Fierte Tari
Tortilla De Patatas
Franzelute Cu Tarate Si Mere
Oua Umplute Cu Sos De Lapte
Omleta Cu Raci Sau Cu Langusta
Omleta Cu Telemea De Oi Si Marar
Snitele De Pui
Oua Umplute Picante - In Aspic
Oua Rosii
Omleta Cu Ceapa Si Stevie
Oua Umplute Cu Sunca Si Ceapa
Omleta Cu Smintina
Omleta Cu Macrouri
Pirjoale De Ou Cu Sos Alb
Oua Umplute
Ochiuri In Parizer
Omleta Indiana
Oua Umplute Cu Anchois
Oua Mimoza
 

Top Retete Culinare