Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Sardele De Lissa

Ingrediente
oua dupa preferinta, o franzela, lapte, 2 sardele de Lissa, unt, patrunjel, piper, sare, smantana, pesmet fin

Preparare
Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua in latime. Se taie foarte putin din capetele rotunde, astfel ca jumatatile de oua sa poata sta in picioare ca niste paharele. Se trec galbenusurile prin masina de tocat, impreuna cu o franzela inmuiata in lapte si stoarsa bine, si cu una sau doua sardele de Lissa spalate si curatate de oase. Se freaca toate la un loc cu o bucatica mica de unt proaspat, se mai adauga patrunjel taiat fin, putin piper si sare daca mai trebuie. Se umplu ouale cu acest amestec. Umplutura ramasa se subtiaza cu putina smantana si se pune intr-o farfurie ce merge la foc, unsa cu unt; deasupra se aseaza ouale frumos si se presara pesmet fin si cateva bucatele mici de unt. Se acopera cu o hartie unsa cu unt, ca sa nu se innegreasca pesmetele si se da la cuptor, la foc potrivit.

Servire
Se servesc calde.

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Cu Legume
Muffins Sarate
Oua Umplute Foarte Fine
Aperitiv Special
Oua Cu Verdeturi
Omleta Cu Ciuperci Calite In Unt
Omleta Cu Slanina
Omleta Cu Rosii
Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina
Oua Umplute Cu Creier Si Sos De Smintina
Salata Boeuf Cu Oua
Ochiuri Cu Piine
Omleta Colorata
Franzelute Cu Tarate Si Mere
Omleta Cu Raci Sau Cu Langusta
Peste Cu Cartofi Si Maioneza
Oua La Pahar Cu Sunca Si Ciuperci
Placinta Din Dovlecei
Omleta Cu Smintina
Omleta Cu Peste Si Sos De Unt
 

Top Retete Culinare