Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Sardele De Lissa

Ingrediente
oua dupa preferinta, o franzela, lapte, 2 sardele de Lissa, unt, patrunjel, piper, sare, smantana, pesmet fin

Preparare
Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua in latime. Se taie foarte putin din capetele rotunde, astfel ca jumatatile de oua sa poata sta in picioare ca niste paharele. Se trec galbenusurile prin masina de tocat, impreuna cu o franzela inmuiata in lapte si stoarsa bine, si cu una sau doua sardele de Lissa spalate si curatate de oase. Se freaca toate la un loc cu o bucatica mica de unt proaspat, se mai adauga patrunjel taiat fin, putin piper si sare daca mai trebuie. Se umplu ouale cu acest amestec. Umplutura ramasa se subtiaza cu putina smantana si se pune intr-o farfurie ce merge la foc, unsa cu unt; deasupra se aseaza ouale frumos si se presara pesmet fin si cateva bucatele mici de unt. Se acopera cu o hartie unsa cu unt, ca sa nu se innegreasca pesmetele si se da la cuptor, la foc potrivit.

Servire
Se servesc calde.

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Cu Ciuperci Calite In Unt
Omleta Cu Mere
Oua Moi
Omleta Colorata
Drob Din Pate Si Ciuperci
Clatite De Ou
Barcute Din Oua
Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt
Oua Tari Cu Sos Grecesc
Oua Cu Pasta De Peste
Omleta Pizza
Chec Aperitiv - Deosebit
Oua Umplute Cu Mustar
Conopida Pane
Cima A La Genovese
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Ochiuri Cu Parizer
Oua Umplute Cu Ficat
Ochiuri In Parizer
Aperitiv Special
 

Top Retete Culinare