Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Sardele De Lissa

Ingrediente
oua dupa preferinta, o franzela, lapte, 2 sardele de Lissa, unt, patrunjel, piper, sare, smantana, pesmet fin

Preparare
Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua in latime. Se taie foarte putin din capetele rotunde, astfel ca jumatatile de oua sa poata sta in picioare ca niste paharele. Se trec galbenusurile prin masina de tocat, impreuna cu o franzela inmuiata in lapte si stoarsa bine, si cu una sau doua sardele de Lissa spalate si curatate de oase. Se freaca toate la un loc cu o bucatica mica de unt proaspat, se mai adauga patrunjel taiat fin, putin piper si sare daca mai trebuie. Se umplu ouale cu acest amestec. Umplutura ramasa se subtiaza cu putina smantana si se pune intr-o farfurie ce merge la foc, unsa cu unt; deasupra se aseaza ouale frumos si se presara pesmet fin si cateva bucatele mici de unt. Se acopera cu o hartie unsa cu unt, ca sa nu se innegreasca pesmetele si se da la cuptor, la foc potrivit.

Servire
Se servesc calde.

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Pizza
Ochiuri In Cuib De Cartofi
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Clatite De Ou
Oua Umplute
Ciupercute False
Oua Umplute Cu Brinza De Oaie
Tortilla Espanola
Ochiuri Cu Parizer
Imitatie De Ciuperci Din Rosii Si Oua Tari
Oua Cu Maioneza Si Verdeata
Omleta Cu Branza
Bulgarasi De Conopida Cu Sote
Franzelute (muffins) Cu Migdale Si Mac
Oua Umplute Cu Sos De Rosii
Omleta Cu Legume
Omleta Cu Slanina
Oua Cu Pasta De Peste
Salata De Oua Cu Sos De Sardele
Omleta Mexicana
 

Top Retete Culinare