Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ochi Romanesc Cu Sos De Brinza

Ingrediente
1 ou, o lingurita unt, 2 lingurite faina, 100 ml lapte, 50 gr. brinza telemea, sare

Preparare
Se prepara un sos din faina dizolvata in lapte, unt, sare. Dupa ce, prin fierbere, s-a ingrosat, se adauga brinza rasa. Se serveste sosul alaturi de un ochi romanesc, fiert in apa cu sare, in care s-a pus si o lingurita de unt sau margarina, sa nu se lipeasca.

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Cu Sunca
Oua Umplute Cu Ficat
Ochi Romanesc Cu Sos De Brinza
Oua Umplute Cu Verdeata
Ochiuri In Cuib De Cartofi
Chec Aperitiv - Deosebit
Ochiuri Pe Sunca
Bruscheta
Omleta Cu Branza
Muffins Sarate
Ochiuri Cuib
Omleta Cu Taitei
Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt
Fire De Omleta
Oua Cu Sunca Si Brinza
Oua Cu Sos Picant
Oua Cu Ciuperci
Oua Moi Cu Crochete De Cartofi
Ochiuri In Cartofi La Cuptor
Salata De Ceapa Cu Peste Si Maioneza
 

Top Retete Culinare