Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ochi Romanesc Cu Sos De Brinza

Ingrediente
1 ou, o lingurita unt, 2 lingurite faina, 100 ml lapte, 50 gr. brinza telemea, sare

Preparare
Se prepara un sos din faina dizolvata in lapte, unt, sare. Dupa ce, prin fierbere, s-a ingrosat, se adauga brinza rasa. Se serveste sosul alaturi de un ochi romanesc, fiert in apa cu sare, in care s-a pus si o lingurita de unt sau margarina, sa nu se lipeasca.

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Oua Cu Ciuperci
Omleta Cu Mere
Oua Moi
Omleta Hawaii
Oua Umplute Cu Sos De Mustar
Oua Cu Masline Si Salata Verde
Oua Umplute Cu Sos De Carne
Omleta Italiana
Oua Umplute Cu Pateu De Ficat Si Cu Sos De Sunca
Omleta Cu Slanina
Chec Aperitiv
Tortilla De Patatas
Oua Umplute Cu Ficat
Aperitiv Special
Rulouri De Sunca Cu Oua Si Nuca
Ciupercute False
Oua Ratusca
Pirjolute De Dovlecei
Scrumbie Cruda
 

Top Retete Culinare