Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ochi Romanesc Cu Sos De Brinza

Ingrediente
1 ou, o lingurita unt, 2 lingurite faina, 100 ml lapte, 50 gr. brinza telemea, sare

Preparare
Se prepara un sos din faina dizolvata in lapte, unt, sare. Dupa ce, prin fierbere, s-a ingrosat, se adauga brinza rasa. Se serveste sosul alaturi de un ochi romanesc, fiert in apa cu sare, in care s-a pus si o lingurita de unt sau margarina, sa nu se lipeasca.

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Cu Castravecior Si Mustar
Ochiuri Pe Rosii Cu Smintina
Oua Umplute Cu Sos De Mustar
Oua Moi
Tortilla Espanola
Oua Umplute Cu Sos De Smintina
Chec Aperitiv
Aperitiv Ligia
Oua Umplute Foarte Fine
Placinta Din Dovlecei
Oua Cu Sunca Si Brinza
Omleta Cu Macrouri
Oua Cu Orez
Oua Cu Slanina Afumata
Ochiuri Cuib
Oua Umplute Cu Telemea
Albus Umplut Cu Brinza De Vaci Si Ficat De Pasare
Omleta Colorata
Omleta Cu Telemea De Oi Si Marar
Ochiuri Cu Smintina
 

Top Retete Culinare