Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ochi Romanesc Cu Sos De Brinza

Ingrediente
1 ou, o lingurita unt, 2 lingurite faina, 100 ml lapte, 50 gr. brinza telemea, sare

Preparare
Se prepara un sos din faina dizolvata in lapte, unt, sare. Dupa ce, prin fierbere, s-a ingrosat, se adauga brinza rasa. Se serveste sosul alaturi de un ochi romanesc, fiert in apa cu sare, in care s-a pus si o lingurita de unt sau margarina, sa nu se lipeasca.

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Aperitiv Special
Omleta Cu Creier
Oua Mimoza
Cosulete De Parizer Cu Oua
Ochiuri Pe Sunca
Cima A La Genovese
Rosii Umplute Cu Pasta De Oua
Chifle Cu Ou
Omleta Cu Cas
Ochiuri Cu Piine
Oua Tari Cu Sos Grecesc
Bruscheta
Oua Cu Masline Si Salata Verde
Oua Umplute Cu Sos De Mustar
Clatite Cu Spanac Si Cascaval
Oua Ochiuri Cu Costita
Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt
Ochiuri In Cuib De Cartofi
Oua Cu Verdeturi
Franzelute (muffins) Cu Migdale Si Mac
 

Top Retete Culinare