Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ochi Romanesc Cu Sos De Brinza

Ingrediente
1 ou, o lingurita unt, 2 lingurite faina, 100 ml lapte, 50 gr. brinza telemea, sare

Preparare
Se prepara un sos din faina dizolvata in lapte, unt, sare. Dupa ce, prin fierbere, s-a ingrosat, se adauga brinza rasa. Se serveste sosul alaturi de un ochi romanesc, fiert in apa cu sare, in care s-a pus si o lingurita de unt sau margarina, sa nu se lipeasca.

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Chifle Cu Ou
Omleta Cu Cascaval
Oua Cu Castravecior Si Mustar
Oua Umplute Foarte Fine
Placinta Din Dovlecei
Ochiuri In Parizer
Oua Cu Ciuperci
Omleta A La Ane
Oua Moi In Sos De Rosii
Omleta Pizza
Omleta Cu Mere
Omleta Valentina
Oua Mimoza
Chiftelute Cu Oua
Aperitiv Ligia
Peste Cu Cartofi Si Maioneza
Bulgarasi De Conopida Cu Sote
Franzelute (muffins) Cu Migdale Si Mac
Omleta Cu Ficati De Pasare Rumeniti In Unt
Conopida Pane
 

Top Retete Culinare