Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Pateu De Ficat Si Cu Sos De Sunca

Ingrediente
8 oua, 1 cutie mica pateu de ficat, 25 gr. unt;

Preparare
Se cojesc ouale fierte, se taie in lung in doua si se scot galbenusurile. Se umplu ouale la loc si se acopera cu sosul preparat astfel: se amesteca untul cu faina si laptele, sare, piper, se adauga vinul si sunca taiata foarte marunt. Se da 2-3 clocote si se toarna peste oua. Daca mai ramine din umplutura, se formeaza nuci care se asaza linga oua.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Umplute Picante
Omleta
Omleta Cu Cas
Omleta Cu Smintina
Omleta Cu Malai Si Brinza
Oua Umplute
Oua Cu Spanac
Oua In Rosii
Clatite Cu Spanac Si Cascaval
Oua Ochiuri Cu Costita
Omleta Cu Slanina
Omleta Cu Ciuperci Calite In Unt
Oua Cu Masline Si Salata Verde
Rosii Umplute Cu Pasta De Oua
Omleta Cu Rosii
Omleta Taraneasca
Galuste De Gris Cu Smintina
Omleta Cu Ceapa Si Stevie
Oua Cu Sunca Si Brinza
Oua Umplute Cu Sos De Carne
 

Top Retete Culinare