Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Pateu De Ficat Si Cu Sos De Sunca

Ingrediente
8 oua, 1 cutie mica pateu de ficat, 25 gr. unt;

Preparare
Se cojesc ouale fierte, se taie in lung in doua si se scot galbenusurile. Se umplu ouale la loc si se acopera cu sosul preparat astfel: se amesteca untul cu faina si laptele, sare, piper, se adauga vinul si sunca taiata foarte marunt. Se da 2-3 clocote si se toarna peste oua. Daca mai ramine din umplutura, se formeaza nuci care se asaza linga oua.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Cu Cartofi
Omleta Cu Ficati De Pasare Rumeniti In Unt
Chifle Cu Ou
Oua Cu Spanac
Oua Umplute Cu Telemea
Oua Umplute Cu Anchois
Oua Umplute In Coaja
Omleta Cu Creier
Omleta Cu Rosii
Oua Umplute Cu Ficat La Cuptor
Oua Cu Sos Picant
Conopida Cu Oua
Polenta Cu Ou
Oua Fierte Cleioase
Omleta Italiana
Muffins Sarate
Drob Din Pate Si Ciuperci
Omleta Cu Ciuperci Si Smintina
Oua Umplute Cu Sos De Mustar
Omleta Taraneasca
 

Top Retete Culinare