Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Pateu De Ficat Si Cu Sos De Sunca

Ingrediente
8 oua, 1 cutie mica pateu de ficat, 25 gr. unt;

Preparare
Se cojesc ouale fierte, se taie in lung in doua si se scot galbenusurile. Se umplu ouale la loc si se acopera cu sosul preparat astfel: se amesteca untul cu faina si laptele, sare, piper, se adauga vinul si sunca taiata foarte marunt. Se da 2-3 clocote si se toarna peste oua. Daca mai ramine din umplutura, se formeaza nuci care se asaza linga oua.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Umplute Cu Brinza Garnisite Cu Smintina
Oua Umplute Cu Sunca Si Ceapa
Oua Umplute Cu Mustar
Oua Cu Maioneza Si Verdeata
Oua Cu Orez
Oua Cu Costita Afumata
Oua Cu Sos Picant Si Castraveti Acri
Ochiuri Cuib
Oua Cu Smintina
Omleta Cu Macrouri
Omleta Hawaii
Omleta Cu Ficati De Pasare
Quemone Din Dovlecei
Oua Umplute Cu Sos De Carne
Omleta Cu Peste Si Sos De Unt
Oua In Rosii
Omleta A La Ane
Oua Umplute Cu Sos De Lapte
Omleta Cu Smintina
Omleta Cu Verdeata
 

Top Retete Culinare