Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Pateu De Ficat Si Cu Sos De Sunca

Ingrediente
8 oua, 1 cutie mica pateu de ficat, 25 gr. unt;

Preparare
Se cojesc ouale fierte, se taie in lung in doua si se scot galbenusurile. Se umplu ouale la loc si se acopera cu sosul preparat astfel: se amesteca untul cu faina si laptele, sare, piper, se adauga vinul si sunca taiata foarte marunt. Se da 2-3 clocote si se toarna peste oua. Daca mai ramine din umplutura, se formeaza nuci care se asaza linga oua.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Umplute Cu Sos De Rosii
Franzelute Cu Tarate Si Mere
Chec Aperitiv
Pirjoale De Ou Cu Sos Alb
Aperitiv Ligia
Oua Ratusca
Oua Umplute Cu Sos De Carne
Ochiuri In Cuib De Cartofi
Oua Fierte Cleioase
Oua Tari Cu Sos Grecesc
Omleta Cu Macrouri
Omleta Mexicana
Ochiuri In Cartofi La Cuptor
Oua Cu Maioneza Si Verdeata
Oua Cu Spanac
Tortilla Espanola
Omleta Cu Smintina
Oua Ochiuri Cu Costita
Ochiuri Cu Piine
Oua Cu Sos Picant
 

Top Retete Culinare