Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pirjoale De Ou Cu Sos Alb

Ingrediente
6 oua, o lingurita patrunjel verde tocat, o lingura pesmet, 1/2 pahar sos alb preparat din lapte, faina, sare si piper

Preparare
Ouale rascoapte se toaca marunt si se amesteca cu sosul alb, gras. Se adauga patrunjel verde. Se ia cu lingura din compozitie si se pune in pesmet dindu-le forma de pirjoale. Se prajesc mingiutele in ulei incins.

Servire
Se servesc cu un sos de rosii

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Conopida Pane
Ochiuri Cu Piine
Oua Umplute Cu Pasta De Peste
Oua Cu Castravecior Si Mustar
Oua La Pahar Cu Sunca Si Ciuperci
Clatite Cu Spanac Si Cascaval
Oua Cu Branza In Sos De Rosii
Heringi Cu Ou
Oua Umplute Cu Anchois
Omleta Cu Ciuperci Calite In Unt
Ochiuri In Pireu De Cartofi
Ciupercute False
Scrob Moldovenesc
Oua Cu Masline Si Salata Verde
Snitele Rapide Din Ciuperci
Oua Umplute
Ochiuri Cuib
Cima A La Genovese
Oua Cu Sunca Si Brinza
Omleta Colorata
 

Top Retete Culinare