Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pirjoale De Ou Cu Sos Alb

Ingrediente
6 oua, o lingurita patrunjel verde tocat, o lingura pesmet, 1/2 pahar sos alb preparat din lapte, faina, sare si piper

Preparare
Ouale rascoapte se toaca marunt si se amesteca cu sosul alb, gras. Se adauga patrunjel verde. Se ia cu lingura din compozitie si se pune in pesmet dindu-le forma de pirjoale. Se prajesc mingiutele in ulei incins.

Servire
Se servesc cu un sos de rosii

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Chifle Cu Ou
Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac
Conopida Cu Oua
Oua Cu Sos De Ciuperci
Omleta Taraneasca
Rosii Umplute Cu Pasta De Oua
Oua Rascoapte Cu Sos Picant
Omleta Cu Taitei
Oua Cu Costita Afumata
Omleta Hawaii
Oua Umplute Cu Ficat
Ochiuri In Pireu De Cartofi
Omleta A La Ane
Oua In Rosii
Oua Umplute Cu Sunca Si Ceapa
Muffins Sarate
Cas Cu Oua La Cuptor
Oua Umplute Cu Telemea
Oua Umplute In Coaja
Oua Fierte Cleioase
 

Top Retete Culinare