Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pirjoale De Ou Cu Sos Alb

Ingrediente
6 oua, o lingurita patrunjel verde tocat, o lingura pesmet, 1/2 pahar sos alb preparat din lapte, faina, sare si piper

Preparare
Ouale rascoapte se toaca marunt si se amesteca cu sosul alb, gras. Se adauga patrunjel verde. Se ia cu lingura din compozitie si se pune in pesmet dindu-le forma de pirjoale. Se prajesc mingiutele in ulei incins.

Servire
Se servesc cu un sos de rosii

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Cu Mere
Oua Umplute Cu Sardele
Pirjolute De Dovlecei
Oua Umplute Cu Ciuperci
Bulgarasi De Conopida Cu Sote
Franzelute (muffins) Cu Migdale Si Mac
Omleta Indiana
Oua Moi In Sos De Rosii
Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac
Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina
Oua Umplute Cu Piept De Pasare
Chec Aperitiv
Oua Umplute Cu Pasta De Unt
Cosulete De Parizer Cu Oua
Oua Umplute Cu Creier Si Sos De Smintina
Ochiuri Cu Smintina
Oua Surpriza Cu Sos Picant
Oua Umplute Cu Pateu De Ficat Si Cu Sos De Sunca
Oua Umplute Cu Sos De Smintina
Oua Fierte Cleioase
 

Top Retete Culinare