Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pirjoale De Ou Cu Sos Alb

Ingrediente
6 oua, o lingurita patrunjel verde tocat, o lingura pesmet, 1/2 pahar sos alb preparat din lapte, faina, sare si piper

Preparare
Ouale rascoapte se toaca marunt si se amesteca cu sosul alb, gras. Se adauga patrunjel verde. Se ia cu lingura din compozitie si se pune in pesmet dindu-le forma de pirjoale. Se prajesc mingiutele in ulei incins.

Servire
Se servesc cu un sos de rosii

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Cu Ciuperci
Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina
Oua Cu Costita Afumata
Ochiuri In Parizer
Oua Surpriza Cu Sos Picant
Omleta Cu Ficati De Pasare Rumeniti In Unt
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Oua Umplute Cu Piept De Pasare
Bruscheta
Cas Cu Oua La Cuptor
Oua Umplute Foarte Fine
Ochiuri In Cuib De Cartofi
Pirjoale De Ou Cu Sos Alb
Tortilla Espanola
Ciupercute False
Cima A La Genovese
Oua Umplute Cu Sos De Lapte
Oua Moi In Sos De Rosii
Omleta Cu Creier
Omleta Cu Branza
 

Top Retete Culinare