Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv Special

Ingrediente
500 g parizer, 200 g unt, 6 oua fierte tari, un gogosar, patrunjel verde taiat marunt.

Preparare
Parizerul se da prin masina de tocat si se amesteca cu 100 g de unt. Din aceasta compozitie se face o foaie, ca la rulada, care se intinde pe celofan. Cele 6 galbenusuri se freaca cu 100 g unt si se intind peste foaia de parizer. Albusurile fierte tari se taie patratele marunte si se pun peste unt; gogosarul se taie marunt si se pune peste albus. Patrunjelul se pune peste albus, apoi se ruleaza si se pune la rece cel putin 2 ore.

Durata
25 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Umplute Cu Ficat La Cuptor
Drob Din Pate Si Ciuperci
Cima A La Genovese
Omleta
Oua Umplute Cu Verdeata
Heringi Cu Ou
Oua Fierte Cleioase
Frittata (omleta) Cu Dovlecei
Oua Moi Cu Crochete De Cartofi
Omleta Cu Legume
Ochiuri Cu Sos Alb De Ciuperci
Ochiuri Pe Rosii Cu Smintina
Omleta Valentina
Ochiuri Cu Smintina
Snitele De Pui
Oua Ochiuri Cu Costita
Oua Rascoapte Cu Sos Picant
Ochiuri Cu Sos De Rosii
Oua Pufoase
Oua Cu Spanac
 

Top Retete Culinare