Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv Special

Ingrediente
500 g parizer, 200 g unt, 6 oua fierte tari, un gogosar, patrunjel verde taiat marunt.

Preparare
Parizerul se da prin masina de tocat si se amesteca cu 100 g de unt. Din aceasta compozitie se face o foaie, ca la rulada, care se intinde pe celofan. Cele 6 galbenusuri se freaca cu 100 g unt si se intind peste foaia de parizer. Albusurile fierte tari se taie patratele marunte si se pun peste unt; gogosarul se taie marunt si se pune peste albus. Patrunjelul se pune peste albus, apoi se ruleaza si se pune la rece cel putin 2 ore.

Durata
25 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Cu Cascaval
Ochiuri In Cuib De Cartofi
Oua Ratusca
Oua Umplute Cu Anchois
Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina
Oua Umplute Cu Creier Si Sos De Smintina
Omleta Cu Cartofi
Cas Cu Oua La Cuptor
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Oua Umplute
Omleta Italiana
Oua Umplute Cu Brinza Garnisite Cu Smintina
Oua Umplute Cu Sunca Si Ceapa
Oua Cu Sunca Si Brinza
Chec Aperitiv - Deosebit
Franzelute Cu Tarate Si Mere
Omleta Mexicana
Omleta Cu Telemea De Oi Si Marar
Omleta Cu Verdeata
Omleta Cu Raci Sau Cu Langusta
 

Top Retete Culinare