Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv Special

Ingrediente
500 g parizer, 200 g unt, 6 oua fierte tari, un gogosar, patrunjel verde taiat marunt.

Preparare
Parizerul se da prin masina de tocat si se amesteca cu 100 g de unt. Din aceasta compozitie se face o foaie, ca la rulada, care se intinde pe celofan. Cele 6 galbenusuri se freaca cu 100 g unt si se intind peste foaia de parizer. Albusurile fierte tari se taie patratele marunte si se pun peste unt; gogosarul se taie marunt si se pune peste albus. Patrunjelul se pune peste albus, apoi se ruleaza si se pune la rece cel putin 2 ore.

Durata
25 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Cu Castravecior Si Mustar
Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt
Oua Fierte Cleioase
Oua Cu Branza In Sos De Rosii
Oua Umplute Cu Sardele
Placinta Din Dovlecei
Clatite De Ou
Omleta Cu Peste Si Sos De Unt
Quemone Din Dovlecei
Franzelute Cu Tarate Si Mere
Ciupercute False
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Omleta Cu Ciuperci Si Smintina
Oua Umplute Cu Mustar
Oua Cu Smintina
Oua Umplute Picante - In Aspic
Omleta Cu Mere
Chec Aperitiv
Chifle Cu Ou
Ochiuri Pe Sunca
 

Top Retete Culinare