Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Mimoza

Ingrediente
6 oua, 1 hering, maioneza din 3 oua, 1 lingurita mustar, ΒΌ l ulei, 1 lingura zeama de lamiie

Preparare
Ouale fierte tari se lasa sa se raceasca. Se curata de coaja, se taie in jumatate in lungime. Se scoate galbenusul si in albus se pune o bucata de hering desarat, icre sau lapti si se umplu apoi cu maioneza tare, dindu-se forma de ou. Galbenusul de ou se da prin sita direct deasupra oualor. Se garnisesc cu felii subtiri de peste, masline, sunca si gogosari. Se asaza in farfurie peste un strat de galbenus tare, dat prin sita, iar de jur imprejurul fiecarui ou se garniseste cu crengute de patrunjel. Maioneza se poate amesteca si cu mustar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Umplute Cu Piept De Pasare
Omleta A La Ane
Oua Mimoza
Oua Umplute Cu Pasta De Unt
Oua Cu Sos De Ciuperci
Oua Cu Costita Afumata
Ochiuri Cu Sos De Rosii
Oua Umplute Cu Verdeata
Salata De Oua Cu Sos De Sardele
Rulada De Omleta Cu Jambon
Oua Cu Spanac
Conopida Cu Oua
Omleta Cu Taitei
Ochiuri In Cartofi La Cuptor
Omleta Cu Cascaval
Cima A La Genovese
Omleta Colorata
Oua Cu Castravecior Si Mustar
Omleta Cu Ciuperci Calite In Unt
Omleta Cu Ciuperci Si Smintina
 

Top Retete Culinare