Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Mimoza

Ingrediente
6 oua, 1 hering, maioneza din 3 oua, 1 lingurita mustar, ΒΌ l ulei, 1 lingura zeama de lamiie

Preparare
Ouale fierte tari se lasa sa se raceasca. Se curata de coaja, se taie in jumatate in lungime. Se scoate galbenusul si in albus se pune o bucata de hering desarat, icre sau lapti si se umplu apoi cu maioneza tare, dindu-se forma de ou. Galbenusul de ou se da prin sita direct deasupra oualor. Se garnisesc cu felii subtiri de peste, masline, sunca si gogosari. Se asaza in farfurie peste un strat de galbenus tare, dat prin sita, iar de jur imprejurul fiecarui ou se garniseste cu crengute de patrunjel. Maioneza se poate amesteca si cu mustar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Rascoapte Cu Sos Picant
Pirjolute De Dovlecei
Oua Umplute Cu Anchois
Ochi Romanesc Cu Sos De Brinza
Omleta Cu Malai Si Brinza
Omleta A La Ane
Sufleu De Smintina
Heringi Cu Ou
Oua Umplute Cu Sos De Lapte
Oua Fierte Cleioase
Ciupercute False
Scrumbie Cruda
Omleta Gustoasa
Oua Cochete
Oua Cu Costita Afumata
Rosii Umplute Cu Pasta De Oua
Placinte Cu Mere
Omleta Cu Cascaval
Franzelute (muffins) Cu Migdale Si Mac
Ochiuri In Parizer
 

Top Retete Culinare