Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Mimoza

Ingrediente
6 oua, 1 hering, maioneza din 3 oua, 1 lingurita mustar, ΒΌ l ulei, 1 lingura zeama de lamiie

Preparare
Ouale fierte tari se lasa sa se raceasca. Se curata de coaja, se taie in jumatate in lungime. Se scoate galbenusul si in albus se pune o bucata de hering desarat, icre sau lapti si se umplu apoi cu maioneza tare, dindu-se forma de ou. Galbenusul de ou se da prin sita direct deasupra oualor. Se garnisesc cu felii subtiri de peste, masline, sunca si gogosari. Se asaza in farfurie peste un strat de galbenus tare, dat prin sita, iar de jur imprejurul fiecarui ou se garniseste cu crengute de patrunjel. Maioneza se poate amesteca si cu mustar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Polenta Cu Ou
Oua La Pahar Cu Sunca Si Ciuperci
Heringi Cu Ou
Oua Fierte Cleioase
Omleta Pizza
Omleta Cu Cartofi Si Slanina
Albus Umplut Cu Brinza De Vaci Si Ficat De Pasare
Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac
Ochiuri Cuib
Ochiuri Cu Slanina
Omleta Cu Mere
Omleta Cu Ficati De Pasare Rumeniti In Unt
Bulgarasi De Conopida Cu Sote
Omleta Cu Creier
Omleta Hawaii
Oua Umplute Cu Sos De Smintina
Oua Umplute Cu Ciuperci
Frittata (omleta) Cu Dovlecei
Oua Umplute Cu Ficat La Cuptor
Oua Moi Cu Crochete De Cartofi
 

Top Retete Culinare