Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Mimoza

Ingrediente
6 oua, 1 hering, maioneza din 3 oua, 1 lingurita mustar, ΒΌ l ulei, 1 lingura zeama de lamiie

Preparare
Ouale fierte tari se lasa sa se raceasca. Se curata de coaja, se taie in jumatate in lungime. Se scoate galbenusul si in albus se pune o bucata de hering desarat, icre sau lapti si se umplu apoi cu maioneza tare, dindu-se forma de ou. Galbenusul de ou se da prin sita direct deasupra oualor. Se garnisesc cu felii subtiri de peste, masline, sunca si gogosari. Se asaza in farfurie peste un strat de galbenus tare, dat prin sita, iar de jur imprejurul fiecarui ou se garniseste cu crengute de patrunjel. Maioneza se poate amesteca si cu mustar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Galuste De Gris Cu Smintina
Oua Umplute Cu Anchois
Sufle De Oua
Oua Umplute Cu Telemea
Ochiuri In Parizer
Oua Puisor
Cas Cu Oua La Cuptor
Ochiuri Cu Smintina
Salata Boeuf Cu Oua
Omleta Cu Malai Si Brinza
Omleta Cu Sunca
Ochiuri Pe Rosii Cu Smintina
Oua Umplute Cu Creier Si Sos De Smintina
Oua Fierte Tari
Oua Umplute Cu Pasta De Peste
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Aperitiv Ligia
Polenta Cu Ou
Clatite Cu Spanac Si Cascaval
Oua Rosii
 

Top Retete Culinare