Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Mimoza

Ingrediente
6 oua, 1 hering, maioneza din 3 oua, 1 lingurita mustar, ΒΌ l ulei, 1 lingura zeama de lamiie

Preparare
Ouale fierte tari se lasa sa se raceasca. Se curata de coaja, se taie in jumatate in lungime. Se scoate galbenusul si in albus se pune o bucata de hering desarat, icre sau lapti si se umplu apoi cu maioneza tare, dindu-se forma de ou. Galbenusul de ou se da prin sita direct deasupra oualor. Se garnisesc cu felii subtiri de peste, masline, sunca si gogosari. Se asaza in farfurie peste un strat de galbenus tare, dat prin sita, iar de jur imprejurul fiecarui ou se garniseste cu crengute de patrunjel. Maioneza se poate amesteca si cu mustar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Cu Sunca
Albus Umplut Cu Brinza De Vaci Si Ficat De Pasare
Galuste De Gris Cu Smintina
Tortilla Espanola
Oua Mimoza
Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt
Oua Ochiuri Cu Costita
Oua Cu Branza In Sos De Rosii
Fire De Omleta
Rosii Umplute Cu Pasta De Oua
Omleta Hawaii
Oua Cu Maioneza Si Verdeata
Cas Cu Oua La Cuptor
Oua Cu Ciuperci
Oua Cu Sos De Ciuperci
Aperitiv Ligia
Barcute Din Oua
Peste Cu Cartofi Si Maioneza
Bruscheta
Oua Cochete
 

Top Retete Culinare