Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Cu Sos De Ciuperci

Ingrediente
6 oua, ¼ kg ciuperci, 2 cepe, 1 legatura patrunjel verde, 1 ceasca zeama de carne sau de zarzavat, ½ lamiie, 1 lingurita faina, 75 g unt, sare, piper, 60 g smintina

Preparare
Ouale se fierb foarte bine. Se toaca cepele si ciupercile curatite si se inabusa in unt impreuna cu verdeata. Cind s-au inmuiat, se presara faina si se stinge cu zeama de carne si cu smintina. Se adauga sare, piper, zeama de lamiie. Sosul ingrosat se toarna peste ouale fierte tari, taiate sferturi si asezate pe farfurie.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Cu Mere
Oua Cu Masline Si Salata Verde
Oua Umplute Cu Verdeata
Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina
Oua Cu Costita Afumata
Oua Umplute In Coaja
Cima A La Genovese
Oua Umplute Cu Sos De Rosii
Oua Cu Spanac
Cas Cu Oua La Cuptor
Omleta A La Ane
Snitele Rapide Din Ciuperci
Oua Umplute Cu Ficatei
Conopida Pane
Omleta Cu Rosii
Ochiuri Cuib
Omleta Pizza
Aperitiv Special
Ochiuri In Pireu De Cartofi
Salata Boeuf Cu Oua
 

Top Retete Culinare