Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Cu Sos De Ciuperci

Ingrediente
6 oua, ¼ kg ciuperci, 2 cepe, 1 legatura patrunjel verde, 1 ceasca zeama de carne sau de zarzavat, ½ lamiie, 1 lingurita faina, 75 g unt, sare, piper, 60 g smintina

Preparare
Ouale se fierb foarte bine. Se toaca cepele si ciupercile curatite si se inabusa in unt impreuna cu verdeata. Cind s-au inmuiat, se presara faina si se stinge cu zeama de carne si cu smintina. Se adauga sare, piper, zeama de lamiie. Sosul ingrosat se toarna peste ouale fierte tari, taiate sferturi si asezate pe farfurie.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Fierte Tari
Ochiuri Cu Smintina
Ochiuri In Parizer
Pirjolute De Dovlecei
Oua Umplute Cu Sunca Si Ceapa
Oua Umplute Cu Brinza De Oaie
Omleta Cu Mere
Omleta Cu Malai Si Brinza
Omleta Cu Creier
Ochiuri Cu Slanina
Scrob Moldovenesc
Oua Umplute Cu Anchois
Oua Rosii
Sufleu De Smintina
Aperitiv Special
Oua Ochiuri Cu Costita
Ochiuri In Pireu De Cartofi
Oua Moi
Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt
Oua Umplute Cu Sunca
 

Top Retete Culinare