Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Cu Sos De Ciuperci

Ingrediente
6 oua, ¼ kg ciuperci, 2 cepe, 1 legatura patrunjel verde, 1 ceasca zeama de carne sau de zarzavat, ½ lamiie, 1 lingurita faina, 75 g unt, sare, piper, 60 g smintina

Preparare
Ouale se fierb foarte bine. Se toaca cepele si ciupercile curatite si se inabusa in unt impreuna cu verdeata. Cind s-au inmuiat, se presara faina si se stinge cu zeama de carne si cu smintina. Se adauga sare, piper, zeama de lamiie. Sosul ingrosat se toarna peste ouale fierte tari, taiate sferturi si asezate pe farfurie.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Snitele De Pui
Oua La Pahar Cu Sunca Si Ciuperci
Oua Mimoza
Oua Moi
Oua Umplute Cu Pasta De Peste
Omleta Cu Ficati De Pasare
Oua Umplute Cu Creier Si Sos De Smintina
Oua Fierte Cleioase
Chec Aperitiv - Deosebit
Oua Moi Cu Crochete De Cartofi
Rulouri De Sunca Cu Oua Si Nuca
Oua Puisor
Oua Umplute Cu Sos De Rosii
Tortilla Espanola
Oua Umplute Cu Piept De Pasare
Imitatie De Ciuperci Din Rosii Si Oua Tari
Ochiuri Cuib
Oua Umplute Cu Sunca Si Ceapa
Ochiuri In Pireu De Cartofi
Frittata (omleta) Cu Dovlecei
 

Top Retete Culinare