Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Cu Sos De Ciuperci

Ingrediente
6 oua, ¼ kg ciuperci, 2 cepe, 1 legatura patrunjel verde, 1 ceasca zeama de carne sau de zarzavat, ½ lamiie, 1 lingurita faina, 75 g unt, sare, piper, 60 g smintina

Preparare
Ouale se fierb foarte bine. Se toaca cepele si ciupercile curatite si se inabusa in unt impreuna cu verdeata. Cind s-au inmuiat, se presara faina si se stinge cu zeama de carne si cu smintina. Se adauga sare, piper, zeama de lamiie. Sosul ingrosat se toarna peste ouale fierte tari, taiate sferturi si asezate pe farfurie.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Salata De Ceapa Cu Peste Si Maioneza
Omleta Cu Sunca
Oua Cu Pasta De Peste
Omleta Cu Macrouri
Omleta Cu Ceapa Si Stevie
Conopida Cu Oua
Oua Umplute Cu Pasta De Unt
Omleta Cu Peste Si Sos De Unt
Oua Umplute Cu Sos De Carne
Oua Umplute Cu Creier Si Sos De Smintina
Oua Umplute Cu Ficat
Omleta Cu Cartofi Si Slanina
Oua Tari Cu Sos Grecesc
Oua Italienesti
Oua Moi Cu Crochete De Cartofi
Ochiuri Pe Sunca
Chec Aperitiv
Omleta Indiana
Omleta Cu Ficati De Pasare
Omleta Hawaii
 

Top Retete Culinare