Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Cu Sos De Ciuperci

Ingrediente
6 oua, ¼ kg ciuperci, 2 cepe, 1 legatura patrunjel verde, 1 ceasca zeama de carne sau de zarzavat, ½ lamiie, 1 lingurita faina, 75 g unt, sare, piper, 60 g smintina

Preparare
Ouale se fierb foarte bine. Se toaca cepele si ciupercile curatite si se inabusa in unt impreuna cu verdeata. Cind s-au inmuiat, se presara faina si se stinge cu zeama de carne si cu smintina. Se adauga sare, piper, zeama de lamiie. Sosul ingrosat se toarna peste ouale fierte tari, taiate sferturi si asezate pe farfurie.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Cu Branza In Sos De Rosii
Omleta Cu Ciuperci Si Smintina
Oua Umplute Cu Sos De Lapte
Oua Umplute Cu Pasta De Unt
Oua Cu Pasta De Peste
Omleta Cu Ceapa Si Stevie
Oua Puisor
Oua Umplute Foarte Fine
Ochiuri Cu Sos Alb De Ciuperci
Oua Tari Cu Sos Grecesc
Oua Cu Spanac
Oua Cu Maioneza Si Verdeata
Oua Cu Sos Picant
Ochiuri In Cuib De Cartofi
Albus Umplut Cu Brinza De Vaci Si Ficat De Pasare
Omleta Hawaii
Bruscheta
Omleta Cu Mere
Oua Mimoza
Oua Umplute Cu Sunca Si Ceapa
 

Top Retete Culinare