Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Cu Sos De Ciuperci

Ingrediente
6 oua, ¼ kg ciuperci, 2 cepe, 1 legatura patrunjel verde, 1 ceasca zeama de carne sau de zarzavat, ½ lamiie, 1 lingurita faina, 75 g unt, sare, piper, 60 g smintina

Preparare
Ouale se fierb foarte bine. Se toaca cepele si ciupercile curatite si se inabusa in unt impreuna cu verdeata. Cind s-au inmuiat, se presara faina si se stinge cu zeama de carne si cu smintina. Se adauga sare, piper, zeama de lamiie. Sosul ingrosat se toarna peste ouale fierte tari, taiate sferturi si asezate pe farfurie.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Frittata (omleta) Cu Dovlecei
Pirjoale De Ou Cu Sos Alb
Oua Moi
Oua Umplute Cu Sardele De Lissa
Ochiuri Cu Parizer
Snitele Rapide Din Ciuperci
Placinta Din Dovlecei
Oua Fierte Tari
Omleta Indiana
Oua Umplute Picante - In Aspic
Tortilla De Patatas
Oua Cu Orez
Omleta
Conopida Pane
Oua Cu Sos Picant
Ochiuri In Cartofi La Cuptor
Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina
Omleta Cu Malai Si Brinza
Oua Umplute Cu Ficatei
Bulgarasi De Conopida Cu Sote
 

Top Retete Culinare