Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Ficat

Ingrediente
6 oua, 100 gr.pateu de ficat, 30 gr.unt, sare, salata verde

Preparare
Se fierb ouale tari, se curata, se taie in doua pe lungime. Galbenusurile se trec prin sita si se freaca cu ficat de pasare fiert sau pate de ficat. Se adauga untul proaspat si se freaca mereu. Se potriveste de sare. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile si se asaza pe platou pe un strat de salata verde taiata marunt. Se umplu albusurile

Servire
Se serveste pe un platou, decorat cu masline si salata verde

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Snitele Rapide Din Ciuperci
Oua Umplute Cu Sunca
Oua Umplute Picante - In Aspic
Polenta Cu Ou
Omleta Cu Fasole Verde
Omleta Cu Verdeata
Omleta Cu Ficati De Pasare Rumeniti In Unt
Omleta Cu Telemea De Oi Si Marar
Placinta Din Dovlecei
Salata Boeuf Cu Oua
Omleta Hawaii
Oua Fierte Cleioase
Oua Umplute Cu Creier Si Sos De Smintina
Cima A La Genovese
Ochiuri In Pireu De Cartofi
Oua Fierte Tari
Oua Cu Verdeturi
Oua Umplute Cu Anchois
Ochiuri In Cuib De Cartofi
Oua Umplute Cu Pateu De Ficat Si Cu Sos De Sunca
 

Top Retete Culinare