Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Ficat

Ingrediente
6 oua, 100 gr.pateu de ficat, 30 gr.unt, sare, salata verde

Preparare
Se fierb ouale tari, se curata, se taie in doua pe lungime. Galbenusurile se trec prin sita si se freaca cu ficat de pasare fiert sau pate de ficat. Se adauga untul proaspat si se freaca mereu. Se potriveste de sare. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile si se asaza pe platou pe un strat de salata verde taiata marunt. Se umplu albusurile

Servire
Se serveste pe un platou, decorat cu masline si salata verde

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Cu Legume
Omleta Mexicana
Oua Umplute Cu Sunca Si Ceapa
Omleta Cu Cartofi Si Slanina
Oua Tari Cu Sos Grecesc
Omleta Cu Ciuperci Calite In Unt
Tortilla Espanola
Oua Umplute Cu Sunca
Drob Din Pate Si Ciuperci
Muffins Sarate
Oua Umplute Cu Sos De Carne
Oua Umplute Cu Sos De Smintina
Omleta Cu Verdeata
Omleta Pizza
Ochiuri Cu Sos De Rosii
Oua Umplute Cu Sos De Rosii
Omleta Cu Peste Si Sos De Unt
Ochi Romanesc Cu Sos De Brinza
Oua Umplute Cu Ficat
Oua Puisor
 

Top Retete Culinare