Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Ficat

Ingrediente
6 oua, 100 gr.pateu de ficat, 30 gr.unt, sare, salata verde

Preparare
Se fierb ouale tari, se curata, se taie in doua pe lungime. Galbenusurile se trec prin sita si se freaca cu ficat de pasare fiert sau pate de ficat. Se adauga untul proaspat si se freaca mereu. Se potriveste de sare. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile si se asaza pe platou pe un strat de salata verde taiata marunt. Se umplu albusurile

Servire
Se serveste pe un platou, decorat cu masline si salata verde

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Tortilla De Patatas
Oua Cu Masline Si Salata Verde
Oua Umplute Cu Brinza Garnisite Cu Smintina
Omleta Taraneasca
Cima A La Genovese
Cas Cu Oua La Cuptor
Placinta Din Dovlecei
Oua Umplute Cu Piept De Pasare
Tortilla Espanola
Frittata (omleta) Cu Dovlecei
Muffins Sarate
Oua Cu Slanina Afumata
Ochiuri In Parizer
Chifle Cu Ou
Barcute Din Oua
Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt
Clatite De Ou
Omleta Cu Smintina
Oua Cu Sos Picant Si Castraveti Acri
Oua Umplute Cu Sunca Si Ceapa
 

Top Retete Culinare