Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Ficat

Ingrediente
6 oua, 100 gr.pateu de ficat, 30 gr.unt, sare, salata verde

Preparare
Se fierb ouale tari, se curata, se taie in doua pe lungime. Galbenusurile se trec prin sita si se freaca cu ficat de pasare fiert sau pate de ficat. Se adauga untul proaspat si se freaca mereu. Se potriveste de sare. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile si se asaza pe platou pe un strat de salata verde taiata marunt. Se umplu albusurile

Servire
Se serveste pe un platou, decorat cu masline si salata verde

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Ochiuri Cu Smintina
Ochi Romanesc Cu Sos De Brinza
Oua Umplute Cu Telemea
Oua Cu Slanina Afumata
Rulada De Omleta Cu Jambon
Omleta Cu Macrouri
Imitatie De Ciuperci Din Rosii Si Oua Tari
Snitele Rapide Din Ciuperci
Ochiuri Cu Sos De Rosii
Oua Cochete
Sufleu De Smintina
Chifle Cu Ou
Franzelute (muffins) Cu Migdale Si Mac
Cima A La Genovese
Oua Umplute Cu Pateu De Ficat Si Cu Sos De Sunca
Oua Cu Branza In Sos De Rosii
Scrumbie Cruda
Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac
Franzelute Cu Tarate Si Mere
Oua Umplute Cu Brinza De Oaie
 

Top Retete Culinare