Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Ficat

Ingrediente
6 oua, 100 gr.pateu de ficat, 30 gr.unt, sare, salata verde

Preparare
Se fierb ouale tari, se curata, se taie in doua pe lungime. Galbenusurile se trec prin sita si se freaca cu ficat de pasare fiert sau pate de ficat. Se adauga untul proaspat si se freaca mereu. Se potriveste de sare. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile si se asaza pe platou pe un strat de salata verde taiata marunt. Se umplu albusurile

Servire
Se serveste pe un platou, decorat cu masline si salata verde

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Ochiuri Cu Smintina
Quemone Din Dovlecei
Oua Umplute Cu Brinza De Oaie
Chiftelute Cu Oua
Oua Umplute Cu Telemea
Oua Umplute Foarte Fine
Oua Cu Costita Afumata
Omleta Gustoasa
Oua Moi In Sos De Rosii
Oua Cu Maioneza Si Verdeata
Barcute Din Oua
Omleta Cu Ficati De Pasare
Oua Pufoase
Oua Umplute In Coaja
Omleta
Ochiuri Cu Sos Alb De Ciuperci
Omleta Italiana
Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac
Bulgarasi De Conopida Cu Sote
Aperitiv Ligia
 

Top Retete Culinare