Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chek De Carne

Ingrediente
1 kg carne de porc, 4 cepe, usturoi, 5 oua, cimbru, marar, sare, piper

Preparare
Carnea se toaca. Intr-o cratita se caleste ceapa taiata marunt. Cand ceapa s-a calit se adauga si carnea tocata si se caleste pana isi schimba culoarea devenind din rosiatica albicioasa. Cand s-a racit acest amestec se pun 2 oua, sarea, piperul, cimbrul, mararul tocat marunt, usturoiul strivit, toate dupa gust. Intr-o tava dreptunghiulara in care se toarna un stratulet de ulei, se pune jumatate din compozitie si se intindem in strat uniform. Celelalte 3 oua, fierte in prealabil, se curata si se taie in jumatate. Se asaza in tava apoi se acopera cu restul de compozitie Dupa ce s-au aranjat marginile, se inteapa din loc in loc cu furculita sa se patrunda compozitia. Se da la cuptor cam 30 minute (pana se coace) ungand din cand in cand cu uleiul din tava.

Servire
Se lasa sa se raceasca bine si se taie felii care se pot pune pe un platou alaturi de alte aperitive . Se poate servi si calda cu garnitura de cartofi prajiti, piure, natur, pilaf, varza calita

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Rulouri De Kaiser
Crochete Cu Carne
Chek De Carne
Sufleu De Spanac Cu Sunca
Clatite Cu Pui Si Curry
Crochete Din Carne De Pasare
Conopida Cu Parmezan
Cornulete Cu Sunca
Pasta De Pate Vegetal
Piept De Pui In Pijama
Creier In Aspic
Drob De Miel
Salata Cu Carne De Vita
Salata Consistenta De Carne
Chiftelute Grecesti
Aperitiv Delicios
Spuma De Ficat In Aspic
Aspic
Cornuri Cu Tocatura De Carnuri Si Verdeata
Sunca Cu Pate In Aspic
 

Top Retete Culinare