Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Toba De Porc

Ingrediente
carne de proc: picioarele, urechile, sorici, ficatul, limba, carne macra de la git, limba, muschiulet; sare, piper,

Preparare
Se spala si se pirlesc bine picioarele si urechile. Se rade soriciul cu cutitul, se spala din nou si se albeste prin frecare cu malai. Se pun sa fiarba intr-o oala mare pilna cu apa rece, se aduna spuma de mai multe ori, se adauga sare si piper si se continua fierberea. Cind furculita patrunde usor in carne, se puna sa fiarba ficatul, limba, carnea macra de la git, limba si muschiuletul, toate clocotite inainte in alta apa, care se arunca. In timpul fierberii oala se tine descoperita. Se fierb toate pina carnea se desprinde de pe os. Se lasa sa se racoreasca putin in zeama in care au fiert, dupa care se taie totul in cuburi potrivit de mari, se amesteca cu slanina taiata felii, se sareaza si condimenteaza dupa gust. La fiert se pot pune foi de dafin si putin vin, condimente care parfumeaza carnea si o fac mai gustoasa.

Durata
3 h30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Ficat Natur
Taitei Cu Sunca
Racitura (piftie)
Lingua Al Bagnetto Rosso
Rulouri Calde La Minut
Sandvisuri Calde Cu Parizer
Rulada Din Carne
Rulouri De Carne Cu Spanac
Chiftelute Grecesti
Rulouri Cu Sunca Si Oua
Chec Excelent
Cornete
Piftie De Porc
Toba De Porc
Rulada De Pui
Rulouri Cu Sunca Si Branza
Rulouri De Sunca Umplute
Rulouri Din Costita Afumata Cu Ficatei De Pui
Salam Dietetic
Rulouri De Kaiser
 

Top Retete Culinare