Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pateu De Ficat Cu Ou

Ingrediente
300 g ficat de pui, 2 oua fierte, 1 ceapa mica, 1 castravete mic murat (in saramura sau in otet), sare, piper, ulei

Preparare
Se fierb ficateii de pui, se racesc putin, se scurg si se dau prin razatoarea mica. Curatam ouale si procedam la fel ca la ficat punandu-le intr-un vas separat. Frecam ficatul cu ulei ca la maioneza pana cand obtinem o pasta consistenta apoi adaugam ouale amestecand in continuare. Taiem fin o ceapa mica, la fel procedam si cu castravetele pe care le punem peste pasta de ficat si ou. Condimentam cu sare si piper dupa gust.

Servire
Se serveste ornat cu gogosari murati in otet.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Budinca De Ficat
Crochete De Creier Si Sunca
Rulouri
Budinca De Carne Cu Sos De Smintina
Drob De Miel (special De Paste)
Chiftelute De Heringi Sau Scrumbii Sarate
Rulouri De Kaiser
Limba Cu Maioneza
Rulouri Din Sunca Si Cartofi
Rulouri Cu Piept De Pui Si Ficatei
Budinca De Taitei Cu Carne
Salata Consistenta De Carne
Drob
Racitura (piftie)
Cornuri Umplute Cu Carne
Lingua Al Bagnetto Rosso
Aspic
Ciuperci Umplute Cu Creier
Creier In Aspic
Rulouri Calde La Minut
 

Top Retete Culinare