Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rulouri Cu Pui Si Ciuperci

Ingrediente
carne de pasare, ciuperci, sunca presata, cascaval, vin rosu, 50 ml coniac, putin unt pentru calit ciuperci, sare, piper, patrunjel verde

Preparare
Carnea de pasare se pune intr-un vas, pe foc, cu vin rosu amestecat cu 50 ml coniac. Se lasa sa fiarba pana carnea se desprinde usor de pe os. Se ruleaza suvitele de carne si ciupercile calite si condimentate in feliile de sunca. Se asaza rulourile intr-o tava Jena. Deasupra, se asaza triunghiuri mici de cascaval si se toarna sosul de vin in care a fiert carnea( nu tot, ci atat cat sa acopere rulourile). Se lasa la cuptor cateva minute. Cand sunt gata, se decoreaza cu patrunjel verde.

Servire
Se pot servi calde sau reci, asezate pe un platou cu salata verde.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Chiftelute
Chec Excelent
Budinca De Ficat
Chiftelute Grecesti
Galuste De Pesmet Cu Sunca
Piept De Curcan Cu Sos Tartar
Budinca De Taietei Cu Sunca
Drob De Miel (special De Paste)
Rulouri De Porc Cu Susan
Gustari Cu Sunca
Sarmalute Foitaj
Salam Dietetic
Cupe De Parizer Umplute Cu Legume
Aspic
Chiftele De Cartofi Cu Carne
Rulouri De Piine Cu Sunca
Chiftelute In Pat De Aluat
Conopida Cu Parmezan
Rulade Mici Cu Castraveti
Budinca De Sunca
 

Top Retete Culinare