Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rulouri Cu Pui Si Ciuperci

Ingrediente
carne de pasare, ciuperci, sunca presata, cascaval, vin rosu, 50 ml coniac, putin unt pentru calit ciuperci, sare, piper, patrunjel verde

Preparare
Carnea de pasare se pune intr-un vas, pe foc, cu vin rosu amestecat cu 50 ml coniac. Se lasa sa fiarba pana carnea se desprinde usor de pe os. Se ruleaza suvitele de carne si ciupercile calite si condimentate in feliile de sunca. Se asaza rulourile intr-o tava Jena. Deasupra, se asaza triunghiuri mici de cascaval si se toarna sosul de vin in care a fiert carnea( nu tot, ci atat cat sa acopere rulourile). Se lasa la cuptor cateva minute. Cand sunt gata, se decoreaza cu patrunjel verde.

Servire
Se pot servi calde sau reci, asezate pe un platou cu salata verde.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Aperitiv Cu Sunca Sau Parizer
Piept De Curcan Cu Sos Tartar
Clatite Cu Sunca
Chek De Carne
Vitello Tonnato
Rulada De Pui
Drob De Miel
Chec Excelent
Cupe De Parizer Umplute Cu Legume
Chiftelute De Heringi Sau Scrumbii Sarate
Rulouri Cu Sunca Si Oua
Chec Aperitiv Cu Brinza Si Carne
Rulouri Din Costita Afumata Cu Ficatei De Pui
Cornuri Cu Crenvursti
Ficatei Surpriza
Becri Meze - Pork Appetizer
Crochete Din Carne Cu Legume
Rulouri Cu Piept De Pui Si Ficatei
Cremvursti Cu Maioneza
Ficat De Pasare In Aspic
 

Top Retete Culinare