Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rulouri Cu Pui Si Ciuperci

Ingrediente
carne de pasare, ciuperci, sunca presata, cascaval, vin rosu, 50 ml coniac, putin unt pentru calit ciuperci, sare, piper, patrunjel verde

Preparare
Carnea de pasare se pune intr-un vas, pe foc, cu vin rosu amestecat cu 50 ml coniac. Se lasa sa fiarba pana carnea se desprinde usor de pe os. Se ruleaza suvitele de carne si ciupercile calite si condimentate in feliile de sunca. Se asaza rulourile intr-o tava Jena. Deasupra, se asaza triunghiuri mici de cascaval si se toarna sosul de vin in care a fiert carnea( nu tot, ci atat cat sa acopere rulourile). Se lasa la cuptor cateva minute. Cand sunt gata, se decoreaza cu patrunjel verde.

Servire
Se pot servi calde sau reci, asezate pe un platou cu salata verde.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Sufleu De Creier
Sandvisuri Calde Cu Parizer
Pateu De Ficat In Aspic
Cornuri Cu Tocatura De Carnuri Si Verdeata
Rulouri Cu Sunca Si Oua
Sarmalute Foitaj
Chifetlute Cu Carne De Vaca
Salata De Creier De Boeuf
Rulouri Cu Piept De Pui Si Ficatei
Cornete
Piept De Pui In Pijama
Salata De Creier
Clatite Cu Sunca
Crochete Din Carne De Pasare
Budinca De Ficat
Frigarui De Pui Cu Legume
Crochete Din Carne Cu Legume
Piftie De Porc
Rulouri De Porc Cu Susan
Crochete Bechamel
 

Top Retete Culinare