Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Budinca De Creier Cu Sos

Ingrediente
1 creier mare de vaca, 5 albusuri, 2-3 linguri pesmet, 1 lingurita marar tocat, 1 ceapa, 1 lingura unt, sare, piper, putina faina; S o s u l : 1 ceasca smintina, ½ ceasca lapte, 1 lingura rasa faina, 1 lingura unt, putin marar tocat, sare

Preparare
Se fierbe creierul, se trece prin sita si se amesteca cu ceapa tocata si prajita in unt, cu mararul, sarea, piperul, pesmetul, iar la sfirsit cu albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma cu capac unsa cu unt si presarata cu faina (forma trebuie sa fie numai trei sferturi plina). Se pune la fiert intr-un vas cu apa timp de 45 minute. Sosul: se prajeste usor faina in unt si se stinge cu lapte. Se adauga smintina, mararul si sarea. Se lasa sa dea un clocot-doua

Servire
Se serveste calda

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Vitello Tonnato
Racitura (piftie)
Rulouri De Kaiser
Rulada Din Carne
Budinca De Carne Cu Sos De Smintina
Chiftelute
Rulouri De Sunca Umplute
Chiftelute Grecesti
Drob De Miel In Foaie
Cornete De Parizer Umplute
Salata Cu Carne De Vita
Chiftelute In Pat De Aluat
Clatite Cu Sunca
Sarmalute Foitaj
Cornuri Cu Tocatura De Carnuri Si Verdeata
Frigarui De Pui Cu Legume
Bagheta Umpluta
Pateu De Iepure
Budinca De Taietei Cu Sunca
Rulouri Din Sunca Si Cartofi
 

Top Retete Culinare