Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Budinca De Carne Cu Sos De Smintina

Ingrediente
1 kg carne de vitel sau de purcel, 1 felie de franzela, 1ceasca lapte, 75 g unt, 4 oua, sare, piper, salata, sos de smintina

Preparare
Se alege carnea fara grasime si se trece de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca cu sare, piper si cu piinea muiata in lapte si stoarsa. Separat se freaca 50 g unt ca o spuma, se adauga galbenusurile, se amesteca cu carnea si albusurile batute spuma. Se unge o cratita cu restul de unt, se asaza carnea tocata, se acopera bine cu un capac si se fierbe incet 1 ½ -2 ore, pe baia de apa. Se rastoarna pe o farfurie si se serveste cu un sos fierbinte de smintina.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Chec Excelent
Foetaj Picant
Rulade Mici Cu Castraveti
Rulouri De Kaiser
Sufleu De Creier
Pateu De Ficat In Aspic
Cremvursti Cu Maioneza
Cornuri Umplute Cu Carne
Piftie De Porc
Rulouri Calde La Minut
Drob
Aperitiv Cu Sunca Sau Parizer
Salata De Creier De Boeuf
Ficat Natur
Crema De Creier
Drob De Miel Cu Verdeata
Aspic
Drob De Miel (special De Paste)
Vitello Tonnato
Frigarui De Pui Cu Legume
 

Top Retete Culinare