Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Budinca De Carne Cu Sos De Smintina

Ingrediente
1 kg carne de vitel sau de purcel, 1 felie de franzela, 1ceasca lapte, 75 g unt, 4 oua, sare, piper, salata, sos de smintina

Preparare
Se alege carnea fara grasime si se trece de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca cu sare, piper si cu piinea muiata in lapte si stoarsa. Separat se freaca 50 g unt ca o spuma, se adauga galbenusurile, se amesteca cu carnea si albusurile batute spuma. Se unge o cratita cu restul de unt, se asaza carnea tocata, se acopera bine cu un capac si se fierbe incet 1 ½ -2 ore, pe baia de apa. Se rastoarna pe o farfurie si se serveste cu un sos fierbinte de smintina.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Salata De Creier De Boeuf
Rulouri Cu Sunca Si Oua
Piept De Curcan Cu Sos Tartar
Rulouri De Porc Cu Susan
Foetaj Picant
Chiftele De Cartofi Cu Carne
Sufleu De Spanac Cu Sunca
Ficat Natur
Drob De Miel
Chiftelute De Heringi Sau Scrumbii Sarate
Crochete Cu Carne
Budinca De Taietei Cu Sunca
Toba De Porc
Racitura (piftie)
Cornete
Rulouri De Carne Cu Spanac
Spuma De Ficat In Aspic
Pirjoale De Ficat
Sufleu De Creier
Ficatei Surpriza
 

Top Retete Culinare