Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Budinca De Carne Cu Sos De Smintina

Ingrediente
1 kg carne de vitel sau de purcel, 1 felie de franzela, 1ceasca lapte, 75 g unt, 4 oua, sare, piper, salata, sos de smintina

Preparare
Se alege carnea fara grasime si se trece de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca cu sare, piper si cu piinea muiata in lapte si stoarsa. Separat se freaca 50 g unt ca o spuma, se adauga galbenusurile, se amesteca cu carnea si albusurile batute spuma. Se unge o cratita cu restul de unt, se asaza carnea tocata, se acopera bine cu un capac si se fierbe incet 1 ½ -2 ore, pe baia de apa. Se rastoarna pe o farfurie si se serveste cu un sos fierbinte de smintina.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Frigarui De Pui Pe Salata Verde
Drob De Miel Cu Verdeata
Rulouri De Porc Cu Susan
Perisoare Pe Rondele De Castravete
Cornuri Cu Crenvursti
Aperitiv Delicios
Bagheta Umpluta
Taitei Cu Sunca
Piept De Curcan Cu Sos Tartar
Chec Aperitiv Cu Brinza Si Carne
Rulada De Pui
Sufleu De Spanac Cu Sunca
Pirjoale De Ficat
Crema De Creier
Rulouri Cu Pui Si Ciuperci
Crochete De Parizer
Chiftelute
Conopida Cu Parmezan
Frigarui De Pui Cu Legume
Chiftelute De Heringi Sau Scrumbii Sarate
 

Top Retete Culinare