Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aspic

Ingrediente
oase de vitel, sorici de porc, 4 oua, 2 cepe, telina, morocv, 200 ml vin, piper boabe, frunze dafin, tarhon, otet de vin, 1/2kg carne slaba de vita

Preparare
1,5 kg oase vitel sau 700 g sorici de porc Oasele sparte si oparite se pun la fiert in 5 litri apa rece. Se fierb pana cand lichidul scade la mai putin de jumatate. Atunci se strecoara si se pune din nou la fiert.

Servire
La prepararea diverselor specialitati

Durata
6 h40 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Chifetlute Cu Carne De Vaca
Sarmalute Foitaj
Chiftelute Grecesti
Perisoare Pe Rondele De Castravete
Limba Cu Maioneza
Pirjoale De Ficat
Frigarui De Pui Cu Legume
Aperitiv Zestran
Clatite Cu Sunca
Rulouri De Piine Cu Sunca
Rulouri De Kaiser
Taitei Cu Sunca
Spuma De Ficat In Aspic
Salata Consistenta De Carne
Cornete De Parizer Umplute
Rulouri De Carne Cu Spanac
Rulouri Cu Piept De Pui Si Ficatei
Ficatei Surpriza
Sufleu De Spanac Cu Sunca
Piftie De Porc
 

Top Retete Culinare