Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aspic

Ingrediente
oase de vitel, sorici de porc, 4 oua, 2 cepe, telina, morocv, 200 ml vin, piper boabe, frunze dafin, tarhon, otet de vin, 1/2kg carne slaba de vita

Preparare
1,5 kg oase vitel sau 700 g sorici de porc Oasele sparte si oparite se pun la fiert in 5 litri apa rece. Se fierb pana cand lichidul scade la mai putin de jumatate. Atunci se strecoara si se pune din nou la fiert.

Servire
La prepararea diverselor specialitati

Durata
6 h40 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Rulouri Cu Piept De Pui Si Ficatei
Aperitiv Delicios
Chiftelute
Budinca De Taitei Cu Carne
Cornuri Umplute Cu Carne
Chiftelute In Pat De Aluat
Chiftelute Pe Pat De Aluat
Limba Cu Maioneza
Taitei Cu Sunca
Rulada De Pui
Budinca De Ficat
Salata Consistenta De Carne
Sufleu De Spanac Cu Sunca
Crochete Bechamel
Rulada Din Carne
Crochete Cu Carne
Rulouri Calde La Minut
Rulouri Din Costita Afumata Cu Ficatei De Pui
Limba Cu Sos Ragu
Salata Cu Carne De Vita
 

Top Retete Culinare