Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aspic

Ingrediente
oase de vitel, sorici de porc, 4 oua, 2 cepe, telina, morocv, 200 ml vin, piper boabe, frunze dafin, tarhon, otet de vin, 1/2kg carne slaba de vita

Preparare
1,5 kg oase vitel sau 700 g sorici de porc Oasele sparte si oparite se pun la fiert in 5 litri apa rece. Se fierb pana cand lichidul scade la mai putin de jumatate. Atunci se strecoara si se pune din nou la fiert.

Servire
La prepararea diverselor specialitati

Durata
6 h40 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Pateu De Ficat In Aspic
Rulouri Din Costita Afumata Cu Ficatei De Pui
Frigarui De Pui Pe Salata Verde
Sufleu De Creier
Gustari Cu Sunca
Rulada Din Carne
Cornete De Parizer Umplute
Crochete Din Carne De Pasare
Chiftelute Grecesti
Cornuri Umplute Cu Carne
Chiftelute
Vitello Tonnato
Rulouri De Porc Cu Susan
Rulouri De Sunca Umplute
Crochete Bechamel
Budinca De Ficat
Rulouri Cu Sunca Si Branza
Drob De Miel Cu Verdeata
Racitura (piftie)
Salata Cu Carne De Vita
 

Top Retete Culinare