Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Piept De Pui In Pijama

Ingrediente
1 piept de pui mare sau 2 mai mici, 1 carnat Plai, 1 ou, faina

Preparare
Se bate pieptul intreg de pui ca la snitele pentru a obtine o bucata care sa infasoare carnatul Plai (daca sunt doi piepti mai mici se adauga unul in continuarea celuilalt). Infasuram carnatul in piept si-l legam cu o sforicica de jur-imprejur de la un capat la altul. Fierbem carnatul infasurat in piept de pui in apa clocotita, pana cand intepat nu mai apare culoarea rosie a carnii nefierte. Separat facem din ou si faina un aluat ca pentru clatite cu consistenta mai solida. Dupa ce s-a racit trecem carnatul infasurat prin compozitia de mai sus si-l prajim pe toate partile in ulei incins.

Servire
Se serveste rece taiat in feliute subtiri.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Sufleu De Creier
Racitura (piftie)
Creier In Aspic
Ficat Natur
Salata Consistenta De Carne
Gustari Cu Sunca
Crochete Din Carne De Pasare
Budinca De Sunca
Vitello Tonnato
Crochete De Creier Si Sunca
Taitei Cu Sunca
Aspic
Drob De Miel
Rulada Din Carne
Rulouri Calde La Minut
Limba Cu Sos Ragu
Cornete De Parizer Umplute
Rulouri De Piine Cu Sunca
Rulouri De Kaiser
Sarmalute Foitaj
 

Top Retete Culinare