Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rulouri

Ingrediente
¼ kg. sunca, ¼ kg. creier, o lingura cascaval ras, sare, piper, sos alb

Preparare
Se taie sunca in felii potrivit de subtiri. Dupa ce s-a lasat creierul 10 minute intr-un vas cu apa rece, se curata de pielite si se fierbe 10 minute in apa clocotita si putin sarata. Se toaca creierul in cuburi mici, care se pun in sosul alb fiert, pregatit din: 1 pahar cu lapte, 1 ½ lingura cu faina si o lingura cu unt netopit. Pe fiecare felie de sunca se pune cite o lingura din aceasta compozitie, se ruleaza fiecare bucata separat, se garnisesc sau nu, dupa gust, cu mici cuburi de aspic.

Servire
Se dau la rece pentru 2 ore dupa care se servesc

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Toba De Porc
Pasta De Pate Vegetal
Limba Cu Sos Ragu
Rulouri Calde La Minut
Sufleu De Spanac Cu Sunca
Salam Dietetic
Rulada Din Carne
Budinca De Ficat
Pateu De Ficat Cu Ou
Budinca De Taitei Cu Carne
Perisoare Pe Rondele De Castravete
Drob De Miel
Taitei Cu Sunca
Chiftelute Din Piept De Pui
Chiftelute Pe Pat De Aluat
Rulouri Cu Piept De Pui Si Ficatei
Ficatei Surpriza
Drob
Drob De Miel Cu Verdeata
Crochete Bechamel
 

Top Retete Culinare