Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Drob De Miel Cu Verdeata

Ingrediente
maruntaie de miel si prapurele de miel, 3-4 cepe, 6-7 oua, verdeata, ceapa verde multa, sare, piper, miez de franzela inmuiat in lapte

Preparare
Maruntaiele se spala, se taie bucatele, se prajesc sau se fierb in apa clocotita cu sare, iar apoi se toaca marunt sau se dau prin masina de tocat carne. Se amesteca cu ceapa inabusita, verdeata toccata marunt, miezul de franzela inmuiat in lapte. Din cele 7 oua, 3 se fierb tare si se toaca, sau se dau prin masina, iar celelalte 4 oua se amesteca bine cu compozitia, se pune sare si piper. Se aranjeaza prapurele intr-o tava unsa cu unt, dupa ce a fost tinut mai intii in apa calduta ca sa se desfaca si sa-i iasa tot singele. Se pune compozitia la mijloc, se niveleaza si se acopera cu marginile prapurelui. Se unge cu grasime pe deasupra si se da la cuptor cu o jumatate de ora inainte de a servi masa, daca se serveste cald. Daca se serveste ca si aperitiv, se poate servi rece, stropindu-se cu zeama de lamiie.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Creier In Aspic
Pasta De Pate Vegetal
Cornuri Cu Crenvursti
Rulada De Pui
Sufleu De Pui Cu Ciuperci
Salata De Creier De Boeuf
Rulouri Din Costita Afumata Cu Ficatei De Pui
Muschi Impanat
Piept De Pui In Pijama
Rulouri De Porc Cu Susan
Sunca Cu Pate In Aspic
Drob
Chiftelute Pe Pat De Aluat
Becri Meze - Pork Appetizer
Cornete De Parizer Umplute
Ficat Cu Boia
Rulouri
Crochete De Parizer
Toba De Porc
Sufleu De Creier
 

Top Retete Culinare