Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rulouri De Carne Cu Spanac

Ingrediente
1 kg. carne de porc fara os si grasime, 1 kg. spanac verde sau un borcan cu spanac conservat, o ceapa, 2-3 lingurite mustar cu hrean, sare, piper, cimbru, ulei

Preparare
Carnea se pregateste ca pentru snitele: se taie felii, se bate cu ciocanul special, se sareaza si se unge pe o parte cu mustar. Se lasa la rece 15-20 min., timp in care se pregateste umplutura: spanacul, daca este crud, se fierbe in putina apa, apoi se paseaza. Ceapa se taie marunt, se caleste in ulei si se adauga in pireul de spanac. Se condimenteaza dupa gust. Pe fiecare felie de carne se adauga citeva linguri de spanac - in functie de marimea bucatii de carne - la un capat. Se ruleaza si se fixeaza cu scobitori. Rulourile se aseaza pe o tava unsa, apoi se lasa in cuptorul preincalzit pana se rumenesc. Din cind in cind, in timpul coacerii, se stropesc cu ulei.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Cremvursti Cu Maioneza
Spuma De Ficat In Aspic
Ficatei Surpriza
Crema De Creier
Ficat Natur
Cornulete Cu Sunca
Chec Excelent
Drob De Miel
Rulouri Din Costita Afumata Cu Ficatei De Pui
Sufleu De Spanac Cu Sunca
Taitei Cu Sunca
Salata De Creier
Salata Cu Carne De Vita
Pateu De Ficat
Aperitiv Zestran
Clatite Cu Pui Si Curry
Perisoare Pe Rondele De Castravete
Salata Consistenta De Carne
Becri Meze - Pork Appetizer
Salata De Creier De Boeuf
 

Top Retete Culinare