Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rulouri De Carne Cu Spanac

Ingrediente
1 kg. carne de porc fara os si grasime, 1 kg. spanac verde sau un borcan cu spanac conservat, o ceapa, 2-3 lingurite mustar cu hrean, sare, piper, cimbru, ulei

Preparare
Carnea se pregateste ca pentru snitele: se taie felii, se bate cu ciocanul special, se sareaza si se unge pe o parte cu mustar. Se lasa la rece 15-20 min., timp in care se pregateste umplutura: spanacul, daca este crud, se fierbe in putina apa, apoi se paseaza. Ceapa se taie marunt, se caleste in ulei si se adauga in pireul de spanac. Se condimenteaza dupa gust. Pe fiecare felie de carne se adauga citeva linguri de spanac - in functie de marimea bucatii de carne - la un capat. Se ruleaza si se fixeaza cu scobitori. Rulourile se aseaza pe o tava unsa, apoi se lasa in cuptorul preincalzit pana se rumenesc. Din cind in cind, in timpul coacerii, se stropesc cu ulei.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Rulouri Din Costita Afumata Cu Ficatei De Pui
Salata De Creier Imitatie De Icre Negre
Chiftelute De Heringi Sau Scrumbii Sarate
Cupe De Parizer Umplute Cu Legume
Chiftelute Grecesti
Crochete De Creier Si Sunca
Budinca De Creier Cu Sos
Aperitiv Delicios
Crochete Din Carne De Pasare
Sarmalute Foitaj
Drob De Miel (special De Paste)
Cremvursti Cu Maioneza
Pasta De Pate Vegetal
Crema De Creier
Limba Cu Maioneza
Cornete
Sandvisuri Calde Cu Parizer
Chiftele De Cartofi Cu Carne
Chifetlute Cu Carne De Vaca
Cornulete Cu Sunca
 

Top Retete Culinare