Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rulouri De Carne Cu Spanac

Ingrediente
1 kg. carne de porc fara os si grasime, 1 kg. spanac verde sau un borcan cu spanac conservat, o ceapa, 2-3 lingurite mustar cu hrean, sare, piper, cimbru, ulei

Preparare
Carnea se pregateste ca pentru snitele: se taie felii, se bate cu ciocanul special, se sareaza si se unge pe o parte cu mustar. Se lasa la rece 15-20 min., timp in care se pregateste umplutura: spanacul, daca este crud, se fierbe in putina apa, apoi se paseaza. Ceapa se taie marunt, se caleste in ulei si se adauga in pireul de spanac. Se condimenteaza dupa gust. Pe fiecare felie de carne se adauga citeva linguri de spanac - in functie de marimea bucatii de carne - la un capat. Se ruleaza si se fixeaza cu scobitori. Rulourile se aseaza pe o tava unsa, apoi se lasa in cuptorul preincalzit pana se rumenesc. Din cind in cind, in timpul coacerii, se stropesc cu ulei.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Muschi Impanat
Piept De Pui In Pijama
Rulouri De Carne Cu Spanac
Drob De Miel (special De Paste)
Crochete Din Carne Cu Legume
Cornulete Cu Sunca
Pateuri Cu Carne
Cornete
Rulouri Cu Sunca Si Oua
Crochete Din Carne De Pasare
Creier In Aspic
Salam Dietetic
Crema De Creier
Crochete Cu Carne
Salata Boeuf Dietetica
Drob
Rulada Din Carne
Frigarui De Pui Pe Salata Verde
Taitei Cu Sunca
Clatite Cu Pui Si Curry
 

Top Retete Culinare