Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cornete De Parizer Umplute

Ingrediente
6 felii parizer taiat nu prea subtire, 12 masline, 2 cartofi fierti, 2-3 linguri maioneza, sare, piper (facultativ), salata verde

Preparare
Feliile de parizer se curata de coaja si se rasucesc in forma de cornet. Fiecare cornet se prinde cu o scobitoare ca sa nu se desfaca, iar in cele doua capete ale scobitorii se infige cite o maslina (la fiecare scobitoare doua masline). Cornetele se umplu cu cartofi fierti si taiati cuburi foarte mici, care au fost amestecate cu maioneza, sarea si piperul. Se asterne pe un platou rotund un strat de salata verde taiata ca taiteii si peste el se asaza cornetele umplute, rinduite frumos, cu virfurile in centrul farfuriei.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Rulouri De Carne Cu Spanac
Galuste De Pesmet Cu Sunca
Ficat Cu Boia
Clatite Cu Pui Si Curry
Pateu De Ficat In Aspic
Rulada Din Carne
Creier In Aspic
Salata Boeuf Dietetica
Rulouri
Cornete
Rulouri De Sunca Umplute
Cornuri Cu Crenvursti
Rulouri Cu Sunca Si Oua
Perisoare Pe Rondele De Castravete
Aspic
Taitei Cu Sunca
Muschi Impanat
Ciuperci Umplute Cu Creier
Pasta De Pate Vegetal
Rulouri Cu Sunca Si Branza
 

Top Retete Culinare