Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cornete De Parizer Umplute

Ingrediente
6 felii parizer taiat nu prea subtire, 12 masline, 2 cartofi fierti, 2-3 linguri maioneza, sare, piper (facultativ), salata verde

Preparare
Feliile de parizer se curata de coaja si se rasucesc in forma de cornet. Fiecare cornet se prinde cu o scobitoare ca sa nu se desfaca, iar in cele doua capete ale scobitorii se infige cite o maslina (la fiecare scobitoare doua masline). Cornetele se umplu cu cartofi fierti si taiati cuburi foarte mici, care au fost amestecate cu maioneza, sarea si piperul. Se asterne pe un platou rotund un strat de salata verde taiata ca taiteii si peste el se asaza cornetele umplute, rinduite frumos, cu virfurile in centrul farfuriei.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Pateu De Ficat
Rulade Mici Cu Castraveti
Ficatei Surpriza
Piept De Curcan Cu Sos Tartar
Piept De Pui In Pijama
Frigarui De Pui Pe Salata Verde
Chiftelute Grecesti
Cornuri Cu Crenvursti
Budinca De Creier Cu Sos
Piftie
Salam Dietetic
Bagheta Umpluta
Salata De Creier De Boeuf
Sunca Cu Pate In Aspic
Ficat Natur
Salata De Pui
Chifetlute Cu Carne De Vaca
Drob De Miel In Foaie
Chiftele De Cartofi Cu Carne
Racitura (piftie)
 

Top Retete Culinare