Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cornete De Parizer Umplute

Ingrediente
6 felii parizer taiat nu prea subtire, 12 masline, 2 cartofi fierti, 2-3 linguri maioneza, sare, piper (facultativ), salata verde

Preparare
Feliile de parizer se curata de coaja si se rasucesc in forma de cornet. Fiecare cornet se prinde cu o scobitoare ca sa nu se desfaca, iar in cele doua capete ale scobitorii se infige cite o maslina (la fiecare scobitoare doua masline). Cornetele se umplu cu cartofi fierti si taiati cuburi foarte mici, care au fost amestecate cu maioneza, sarea si piperul. Se asterne pe un platou rotund un strat de salata verde taiata ca taiteii si peste el se asaza cornetele umplute, rinduite frumos, cu virfurile in centrul farfuriei.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Ficat De Pasare In Aspic
Sunca Cu Pate In Aspic
Rulada De Pui
Drob De Miel
Salata De Creier
Crochete Cu Carne
Cupe De Parizer Umplute Cu Legume
Perisoare Pe Rondele De Castravete
Gustari Cu Sunca
Rulouri Din Costita Afumata Cu Ficatei De Pui
Limba Cu Maioneza
Spuma De Ficat In Aspic
Pateu De Iepure
Galuste De Pesmet Cu Sunca
Cornulete Cu Sunca
Frigarui De Pui Cu Legume
Ficat Natur
Pirjoale De Ficat
Vitello Tonnato
Drob De Miel In Foaie
 

Top Retete Culinare