Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ficat Cu Boia

Ingrediente
800 gr. ficat, 2 linguri faina, 1 lingurita boia de ardei, 2 linguri ulei, sare, piper

Preparare
Ficatul, taiat felii uniforme ca marime si grosime, se da prin faina amestecata cu boiaua de ardei si piper. Se prajesc pe rind bucatile de ficat, in ulei incins, tigaia fiind acoperita cu un capac.

Servire
Se sareaza cind se serveste

Durata
25 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Chifetlute Cu Carne De Vaca
Rulouri Cu Sunca Si Oua
Crochete Cu Carne
Racitura (piftie)
Pateu De Iepure
Frigarui De Pui Pe Salata Verde
Sandvisuri Calde Cu Parizer
Piftie
Sufleu De Creier
Cornete De Parizer Umplute
Pateu De Ficat Cu Ou
Salata De Creier De Boeuf
Muschi Impanat
Budinca De Taietei Cu Sunca
Chiftelute
Cremvursti Cu Maioneza
Rulouri
Sufleu De Pui Cu Ciuperci
Cornuri Cu Crenvursti
Ficat De Pasare In Aspic
 

Top Retete Culinare