Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Drob De Miel

Ingrediente
inima, ficatul si plaminii de la un miel, o ceapa, 1 morcov, o radacina de patrunjel, 3-4 oua, 4 legaturi cu ceapa verde, marar verde, patrunjel verde, 1 prapur, 1 felie piine, sare, piper, ulei

Preparare
Se pune apa cu un praf de sare sa fiarba si cind clocoteste se pun maruntaiele de miel curatate, spalate si se lasa sa fiarba cu o ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel la foc mic. Cind sint gata se lasa sa se raceasca si se trec prin masina de tocat cu o bucatica de miez de piine muiat in apa si stors. Se amesteca carnea tocata cu ceapa verde tocata cu tot cu codite, cu marar si patrunjel verde tocate fin, cu sare, piper si cu ouale. Se spala bine prapurul. Se unge o cratita cu ulei, se asaza prapurul in cratita, se intinde si pe peretii laterali pina sus, se toarna compozitia inauntru, se inveleste cu prapurele, se unge cu ulei deasupra si se introduce in cuptor sa se coaca. Cind sint gata, se rastoarna din cratita pe o farfurie, apoi se rastoarna pe o alta farfurie astfel ca sa fie cu fata in sus, se prezinta intreg la masa, apoi se taie felii.

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Cornuri Umplute Cu Carne
Salata De Creier De Boeuf
Ficat Natur
Ciuperci Umplute Cu Creier
Budinca De Taietei Cu Sunca
Sufleu De Pui Cu Ciuperci
Aperitiv Delicios
Gustari Cu Sunca
Salam Dietetic
Rulouri Din Costita Afumata Cu Ficatei De Pui
Rulada De Pui
Rulada Din Carne
Rulada De Carne
Drob
Vitello Tonnato
Pateu De Ficat Cu Ou
Rulouri Calde La Minut
Rulade Mici Cu Castraveti
Budinca De Taitei Cu Carne
Chifetlute Cu Carne De Vaca
 

Top Retete Culinare