Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pateu De Iepure

Ingrediente
carne de iepure, ceapa, condimente, sare, aspic (preparat dupa reteta din catalogul de retete)

Preparare
Se folosesc pulpele din fata, ficatul, maruntaiele si carnea cazuta din abdomen la transare. Se fierbe sub presiune pana se dezoseaza. Se da de doua ori prin masina de tocat, se adauga trei-patru cepe calite, nu arse, o lingura de boia. Se bate la mixer cu 1-2 pachete de unt, coriandru si nucsoara. Cand este aproape gata, se toarna un paharel de coniac sau de whisky. Intr-o tava de cozonac se pune un deget de aspic si se monteaza pateul imbracat tot in aspic, pentru a evita oxidarea in contact cu aerul. Se tine cateva ore la frigider si se obtine o adevarata delicatesa.

Durata
4 h20 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Cornete De Parizer Umplute
Salata De Creier De Boeuf
Ficat Cu Boia
Pateu De Ficat In Aspic
Ficat De Pasare In Aspic
Salata De Creier Imitatie De Icre Negre
Rulouri Din Costita Afumata Cu Ficatei De Pui
Drob De Miel In Foaie
Salata Cu Carne De Vita
Racitura (piftie)
Piftie
Drob De Miel (special De Paste)
Crochete De Creier Si Sunca
Chiftelute Pe Pat De Aluat
Cornulete Cu Sunca
Frigarui De Pui Cu Legume
Crochete Din Carne Cu Legume
Cremvursti Cu Maioneza
Rulada Din Carne
Cornuri Cu Tocatura De Carnuri Si Verdeata
 

Top Retete Culinare