Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rulada De Carne

Ingrediente
carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra)doua cani de apa, sare, mirodenii - piper macinat, usturoi, boia de ardei dulce, foaie de dafin

Preparare
Se face un amestec din mirodenii, 2 cani de apa rece, sare, usturoiul se piseaza si se amesteca toate. Burta se cresteaza un pic se sareaza si se asaza intr-o oala, se toarna amestecul de mirodenii peste carne si se lasa la macerat 3-4 zile la rece. Dupa ce s-a macerat carnea si a prins gust de mirodenii se ruleaza carnea si se leaga cu sfoara. Peste zeama care a ramas cu mirodenii se asaza rulada de carne si se mai adauga apa. Se fierbe si se lasa la racit in oala. Se scoate si se da prin boiaua de ardei dulce. Se taie felii si se serverste cu mustar.

Servire
Se serveste rece, cu mustar, usturoi sau ceapa

Durata
1 h40 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Limba Cu Sos Ragu
Racitura (piftie)
Chec Aperitiv Cu Brinza Si Carne
Salata Consistenta De Carne
Drob De Miel In Foaie
Salata De Creier Imitatie De Icre Negre
Chiftelute Pe Pat De Aluat
Pateu De Ficat Cu Ou
Salam Dietetic
Pateuri Cu Carne
Rulada De Pui
Aperitiv Delicios
Cornuri Umplute Cu Carne
Budinca De Taitei Cu Carne
Muschi Impanat
Pirjoale De Ficat
Becri Meze - Pork Appetizer
Budinca De Creier Cu Sos
Chifetlute Cu Carne De Vaca
Crochete Cu Carne
 

Top Retete Culinare