Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ficat De Pasare In Aspic

Ingrediente
ficat, lapte, sare, oua, castravete, zeama de carne

Preparare
Se curata ficatii de pasare si se tin in lapte citeva ore. Intr-o cratita se pune apa cu sare la fiert. Cind apa clocoteste, se pune ficatul si se lasa sa fiarba cam 5 minute. Dupa ce s-a racit se taie felii groase ca degetul si se asaza pe farfurie, se garnisesc cu felii de castraveti murati si felii de ou rascopt. Se toarna deasupra aspicul (zeama de carne foarte concentrata) si se lasa sa se raceasca.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Ficatei Surpriza
Pateu De Ficat Cu Ou
Crochete Bechamel
Piept De Pui In Pijama
Drob De Miel (special De Paste)
Piept De Curcan Cu Sos Tartar
Rulada De Pui
Piftie
Rulouri Cu Sunca Si Oua
Drob
Drob De Miel
Crochete De Creier Si Sunca
Cupe De Parizer Umplute Cu Legume
Rulada De Carne
Rulouri De Piine Cu Sunca
Rulouri De Porc Cu Susan
Cornuri Umplute Cu Carne
Rulouri Cu Sunca Si Branza
Sufleu De Spanac Cu Sunca
Limba Cu Sos Ragu
 

Top Retete Culinare