Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ficat De Pasare In Aspic

Ingrediente
ficat, lapte, sare, oua, castravete, zeama de carne

Preparare
Se curata ficatii de pasare si se tin in lapte citeva ore. Intr-o cratita se pune apa cu sare la fiert. Cind apa clocoteste, se pune ficatul si se lasa sa fiarba cam 5 minute. Dupa ce s-a racit se taie felii groase ca degetul si se asaza pe farfurie, se garnisesc cu felii de castraveti murati si felii de ou rascopt. Se toarna deasupra aspicul (zeama de carne foarte concentrata) si se lasa sa se raceasca.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Aperitiv Cu Sunca Sau Parizer
Crochete De Parizer
Salata De Pui
Creier In Aspic
Drob
Sarmalute Foitaj
Cornuri Cu Tocatura De Carnuri Si Verdeata
Chek De Carne
Budinca De Carne Cu Sos De Smintina
Pateu De Iepure
Cupe De Parizer Umplute Cu Legume
Crochete Cu Carne
Rulouri Din Sunca Si Cartofi
Bagheta Umpluta
Crochete Din Carne Cu Legume
Piept De Curcan Cu Sos Tartar
Budinca De Taietei Cu Sunca
Budinca De Taitei Cu Carne
Cornete De Parizer Umplute
Chiftelute In Pat De Aluat
 

Top Retete Culinare