Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ficat De Pasare In Aspic

Ingrediente
ficat, lapte, sare, oua, castravete, zeama de carne

Preparare
Se curata ficatii de pasare si se tin in lapte citeva ore. Intr-o cratita se pune apa cu sare la fiert. Cind apa clocoteste, se pune ficatul si se lasa sa fiarba cam 5 minute. Dupa ce s-a racit se taie felii groase ca degetul si se asaza pe farfurie, se garnisesc cu felii de castraveti murati si felii de ou rascopt. Se toarna deasupra aspicul (zeama de carne foarte concentrata) si se lasa sa se raceasca.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Rulouri De Kaiser
Creier In Aspic
Budinca De Ficat
Cornete
Rulouri De Porc Cu Susan
Sunca Cu Pate In Aspic
Rulouri De Piine Cu Sunca
Clatite Cu Pui Si Curry
Budinca De Carne Cu Sos De Smintina
Conopida Cu Parmezan
Sufleu De Pui Cu Ciuperci
Pateuri Cu Carne
Muschi Impanat
Frigarui De Pui Cu Legume
Toba De Porc
Budinca De Sunca
Cornulete Cu Sunca
Salata De Creier
Pateu De Ficat
Cremvursti Cu Maioneza
 

Top Retete Culinare