Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ficat De Pasare In Aspic

Ingrediente
ficat, lapte, sare, oua, castravete, zeama de carne

Preparare
Se curata ficatii de pasare si se tin in lapte citeva ore. Intr-o cratita se pune apa cu sare la fiert. Cind apa clocoteste, se pune ficatul si se lasa sa fiarba cam 5 minute. Dupa ce s-a racit se taie felii groase ca degetul si se asaza pe farfurie, se garnisesc cu felii de castraveti murati si felii de ou rascopt. Se toarna deasupra aspicul (zeama de carne foarte concentrata) si se lasa sa se raceasca.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Chec Excelent
Rulada De Pui
Rulouri De Carne Cu Spanac
Chek De Carne
Spuma De Ficat In Aspic
Ficat Natur
Chifetlute Cu Carne De Vaca
Aspic
Taitei Cu Sunca
Rulada Din Carne
Pateuri Cu Carne
Crochete De Parizer
Muschi Impanat
Rulouri
Gustari Cu Sunca
Pasta De Pate Vegetal
Rulouri Calde La Minut
Chiftele De Cartofi Cu Carne
Rulouri De Porc Cu Susan
Aperitiv Cu Sunca Sau Parizer
 

Top Retete Culinare