Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chifetlute Cu Carne De Vaca

Ingrediente
100 gr. carne de vaca, o felie franzela, 1/2 ou, patrunjel verde, sare

Preparare
Se da carnea de vaca prin masina de tocat de 2-3 ori, impreuna cu felia de franzela, inmuiata si stoarsa. Se amesteca apoi cu oul, verdeata si sarea pina ce se omogenizeaza. Se formeaza chiftelulte mai mici, care se fierb fie direct in apa clocotita, la foc incet sa nu se sfarime, fie in aburi, asezate pe o strecuratoare pusa deasupra unui vas cu apa fiarta. Se acopera vasul cu un capac si se lasa sa fiarba chiftelutele pina cind sint bine patrunse in interior. Se scot apoi cu grija pentru a ramine intregi.

Servire
Se servesc reci sau calde, asociate cu diferite salate

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Galuste De Pesmet Cu Sunca
Drob De Miel (special De Paste)
Rulouri
Frigarui De Pui Pe Salata Verde
Clatite Cu Sunca
Pateu De Ficat
Rulouri Calde La Minut
Aperitiv Cu Sunca Sau Parizer
Aperitiv Zestran
Rulouri De Carne Cu Spanac
Cremvursti Cu Maioneza
Crema De Creier
Chec Aperitiv Cu Brinza Si Carne
Cornuri Cu Crenvursti
Limba Cu Sos Ragu
Crochete Cu Carne
Sufleu De Creier
Taitei Cu Sunca
Clatite Cu Pui Si Curry
Salata De Creier De Boeuf
 

Top Retete Culinare