Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chifetlute Cu Carne De Vaca

Ingrediente
100 gr. carne de vaca, o felie franzela, 1/2 ou, patrunjel verde, sare

Preparare
Se da carnea de vaca prin masina de tocat de 2-3 ori, impreuna cu felia de franzela, inmuiata si stoarsa. Se amesteca apoi cu oul, verdeata si sarea pina ce se omogenizeaza. Se formeaza chiftelulte mai mici, care se fierb fie direct in apa clocotita, la foc incet sa nu se sfarime, fie in aburi, asezate pe o strecuratoare pusa deasupra unui vas cu apa fiarta. Se acopera vasul cu un capac si se lasa sa fiarba chiftelutele pina cind sint bine patrunse in interior. Se scot apoi cu grija pentru a ramine intregi.

Servire
Se servesc reci sau calde, asociate cu diferite salate

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Rulade Mici Cu Castraveti
Gustari Cu Sunca
Salata De Creier Imitatie De Icre Negre
Galuste De Pesmet Cu Sunca
Ficat De Pasare In Aspic
Crochete De Creier Si Sunca
Ficatei Surpriza
Drob De Miel In Foaie
Ficat Cu Boia
Rulouri
Cornuri Umplute Cu Carne
Drob De Miel (special De Paste)
Pateu De Iepure
Crochete Cu Carne
Budinca De Taitei Cu Carne
Chec Aperitiv Cu Brinza Si Carne
Budinca De Sunca
Chiftelute Pe Pat De Aluat
Piept De Curcan Cu Sos Tartar
Chiftelute Grecesti
 

Top Retete Culinare