Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Drob

Ingrediente
inima, ficatul si plaminii de la miel, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 3-4 oua, o mina ceapa verde, marar si patrunjel verde, o foaie de aluat, sare, piine, piper si ulei

Preparare
Se pune intr-un vas apa cu putina sare si cind clocoteste se adauga maruntaiele de miel curatate, spalate si se lasa sa fiarba 5-7 minute. Se ia spuma, se adauga morcovul si patrunjelul impreuna cu ceapa intreaga. Cind carnea este fiarta, se ia vasul la o parte si se trece prin masina de tocat impreuna cu miezul de piine, bine inmuiat si stors. Se combina carnea tocata cu ceapa verde, cu marar si patrunjel, apoi se potriveste de sare, de piper si se pun ouale. Se omogenizeaza bine amestecul si intr-o cratita unsa cu ulei se asaza foaia de aluat. Se acopera si peretii vasului. Se pune tocatura, se acopera cu foaia de aluat, se unge cu ulei si se da la cuptor. Cind este gata, se rastoarna drobul pe un platou si se taie in felii late.

Servire
Se serveste cu salata de primavara

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Bagheta Umpluta
Aperitiv Zestran
Sufleu De Pui Cu Ciuperci
Conopida Cu Parmezan
Budinca De Carne Cu Sos De Smintina
Racitura (piftie)
Piept De Curcan Cu Sos Tartar
Ficat Cu Boia
Chek De Carne
Clatite Cu Sunca
Frigarui De Pui Pe Salata Verde
Sarmalute Foitaj
Cornulete Cu Sunca
Chec Excelent
Pirjoale De Ficat
Chifetlute Cu Carne De Vaca
Drob De Miel In Foaie
Clatite Cu Pui Si Curry
Chec Aperitiv Cu Brinza Si Carne
Toba De Porc
 

Top Retete Culinare