Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Foetaj Picant

Ingrediente
1 pachet de 400g foetaj (cumparat sau facut in casa), 200g sunca presata tocata, 200g branza gouda sau alt cascaval ras, 2-3 rosii, sare, piper, busuioc, galbenus de uns deasupra

Preparare
Foetajul se taie patrate mai mari. Se pun pe diagonala bucatile de sunca peste se pun cubulete de rosii apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se presara cascavalul si ceva verdeata (patrunjel). Se impacheteaza luand colturile de pe diagonala, le puneti unu peste celalalt si se apasa putin. Se pun in tava pregatita cu hartie de copt lasand putin loc intre ele. Se ung cu galbenus si se mai presara putin cascaval. Se dau la cuptor 15 min la 180 grade.

Servire
Se servesc reci ca aperitiv.

Durata
35 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Aperitiv Zestran
Rulouri Cu Sunca Si Oua
Clatite Cu Pui Si Curry
Piept De Curcan Cu Sos Tartar
Rulouri
Crochete Din Carne Cu Legume
Frigarui De Pui Cu Legume
Crochete De Parizer
Foetaj Picant
Crochete De Creier Si Sunca
Chiftelute In Pat De Aluat
Crochete Din Carne De Pasare
Rulouri De Porc Cu Susan
Crochete Cu Carne
Rulouri Din Sunca Si Cartofi
Bagheta Umpluta
Piept De Pui In Pijama
Salata Boeuf Dietetica
Chifetlute Cu Carne De Vaca
Pateu De Ficat
 

Top Retete Culinare