Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Foetaj Picant

Ingrediente
1 pachet de 400g foetaj (cumparat sau facut in casa), 200g sunca presata tocata, 200g branza gouda sau alt cascaval ras, 2-3 rosii, sare, piper, busuioc, galbenus de uns deasupra

Preparare
Foetajul se taie patrate mai mari. Se pun pe diagonala bucatile de sunca peste se pun cubulete de rosii apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se presara cascavalul si ceva verdeata (patrunjel). Se impacheteaza luand colturile de pe diagonala, le puneti unu peste celalalt si se apasa putin. Se pun in tava pregatita cu hartie de copt lasand putin loc intre ele. Se ung cu galbenus si se mai presara putin cascaval. Se dau la cuptor 15 min la 180 grade.

Servire
Se servesc reci ca aperitiv.

Durata
35 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Rulada De Carne
Salam Dietetic
Clatite Cu Sunca
Sandvisuri Calde Cu Parizer
Rulouri Din Sunca Si Cartofi
Drob De Miel In Foaie
Drob De Miel (special De Paste)
Budinca De Sunca
Rulouri Cu Sunca Si Branza
Rulouri De Kaiser
Drob De Miel Cu Verdeata
Ficat De Pasare In Aspic
Salata Cu Carne De Vita
Drob De Miel
Aperitiv Cu Sunca Sau Parizer
Aperitiv Delicios
Drob
Cornuri Cu Crenvursti
Salata De Creier De Boeuf
Cupe De Parizer Umplute Cu Legume
 

Top Retete Culinare