Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Foetaj Picant

Ingrediente
1 pachet de 400g foetaj (cumparat sau facut in casa), 200g sunca presata tocata, 200g branza gouda sau alt cascaval ras, 2-3 rosii, sare, piper, busuioc, galbenus de uns deasupra

Preparare
Foetajul se taie patrate mai mari. Se pun pe diagonala bucatile de sunca peste se pun cubulete de rosii apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se presara cascavalul si ceva verdeata (patrunjel). Se impacheteaza luand colturile de pe diagonala, le puneti unu peste celalalt si se apasa putin. Se pun in tava pregatita cu hartie de copt lasand putin loc intre ele. Se ung cu galbenus si se mai presara putin cascaval. Se dau la cuptor 15 min la 180 grade.

Servire
Se servesc reci ca aperitiv.

Durata
35 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Aspic
Rulouri Din Costita Afumata Cu Ficatei De Pui
Frigarui De Pui Cu Legume
Pateu De Ficat In Aspic
Salam Dietetic
Rulada Din Carne
Chiftelute In Pat De Aluat
Vitello Tonnato
Aperitiv Cu Sunca Sau Parizer
Rulouri Calde La Minut
Limba Cu Maioneza
Crochete Din Carne De Pasare
Muschi Impanat
Sufleu De Pui Cu Ciuperci
Sufleu De Spanac Cu Sunca
Aperitiv Delicios
Sandvisuri Calde Cu Parizer
Sufleu De Creier
Chiftelute Grecesti
Chifetlute Cu Carne De Vaca
 

Top Retete Culinare