Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Foetaj Picant

Ingrediente
1 pachet de 400g foetaj (cumparat sau facut in casa), 200g sunca presata tocata, 200g branza gouda sau alt cascaval ras, 2-3 rosii, sare, piper, busuioc, galbenus de uns deasupra

Preparare
Foetajul se taie patrate mai mari. Se pun pe diagonala bucatile de sunca peste se pun cubulete de rosii apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se presara cascavalul si ceva verdeata (patrunjel). Se impacheteaza luand colturile de pe diagonala, le puneti unu peste celalalt si se apasa putin. Se pun in tava pregatita cu hartie de copt lasand putin loc intre ele. Se ung cu galbenus si se mai presara putin cascaval. Se dau la cuptor 15 min la 180 grade.

Servire
Se servesc reci ca aperitiv.

Durata
35 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Cornuri Umplute Cu Carne
Chiftelute De Heringi Sau Scrumbii Sarate
Piept De Curcan Cu Sos Tartar
Drob
Drob De Miel
Chiftelute Din Piept De Pui
Aperitiv Zestran
Sufleu De Pui Cu Ciuperci
Rulouri Din Costita Afumata Cu Ficatei De Pui
Salam Dietetic
Rulouri De Porc Cu Susan
Ciuperci Umplute Cu Creier
Salata Cu Carne De Vita
Rulouri Cu Sunca Si Oua
Frigarui De Pui Cu Legume
Rulouri Cu Pui Si Ciuperci
Drob De Miel Cu Verdeata
Becri Meze - Pork Appetizer
Aperitiv Delicios
Cornulete Cu Sunca
 

Top Retete Culinare